- Konu Sahibi papatya3459
- #21.221
bayramda yediklerime dikkat etmedim çok azıcık saldım hoppppp şeker hemen yükseldi
şimdide 135 çıktı Allahım yarabbim yawww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramda yediklerime dikkat etmedim çok azıcık saldım hoppppp şeker hemen yükseldişimdide 135 çıktı Allahım yarabbim yawww
masada oturup çalışıyorum hanımefendi rahatsız oluyor galiba göbiş masaya deyiyor ittiriyor bende ittiriyorum kavga ediyoruz kızımla![]()
kraft horn alacak arkadaslar dun arkadasla gezmeye gıttık bızım arabanın bagajın akoyduk ben o an vazgectım o arabadan hangar gıbı yer kaplıyor tatıle falan gıderken doblo arabanız yoksa valız almadan sadece bebek arabasıyla gıdersınız bızım arabanın bagajı da kucuk degıl bu arada:)
yok kuz pc acık kalmış kapagı ben uyuyordum o benı burda gostermıs sımdı geldım gecmıs yaptım 10 dk utuye oturcam yarın kadın gelcek temızlıge ev dandını barı utuler kalksın ortadan
geçen gece de eşim kavga etti bizim fıstıkla ama bilmedenuyurken eşim kolunu göbeğimin üzerine koydu ama rahatsız olmadım hadi kalsın dedim ama hanımefendi kalmasını istemedi vuruyo içerden babasının koluna eşimin de çok komik ama bebiş vurdukça kolu seyiriyo uykusunda
çok komikti yaa o içerden vuruyo eşimin kolu seyirdikçe kızımız bi tekme daha atıyo falan....bi 2-3 dak böyle gitti sonra sıpam ikna etmiş olacak ki eşim döndü diğer tarafa yattı
sabah anlattım dün gece böyle oldu biliyo musun diye hadi yaa gerçekten mi vay sıpa vay yataktan da kovacak bizi diyo
![]()
yok kız utulerı ben yapayım yetısemez gunah kadına utuler kalkarsa yayıntı kalkcak ortadan 10 gundur camasır yıkanmadı gezmekten kac posta camasır yıkadım yaaawhem kadın gelcek diyon hem ev dandini diyon zaten kadını da toplasın diye çağırmıyo musunyoksa önden bi posta temizlik mi yapıyosun kız
![]()
selam kızlarr...o kadar hayal kurdum ama bende oda yapamayacağım kızçe me..hayallerin arasına 900 tl olan üniversite harçlarımızı koymayı unutmuşumne yapalım artık kısmetse yaza yaparız bizde ..doğduğu gibi oda diye tutturacak hali yokya
şimdide bir şekilde yaparız ama zorlayıpda sallama bir oda olacağına, biraz daha bekleyip doğru dürüst olması daha mantıklı....kısmet artık bakalım planlar durmadan değişiyor.. Allah sağlık sıhhat versin aileme, yavruma...ve hepinize
![]()
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
bunu yada
Chicco I Move Trio Sistem Bebek Arabas Krmz | Chicco
bunu ıstıyorum ama ı move lar cok pahalııııı almam heralcde
bunu yada
çok fena olacaklar çok
yok kız utulerı ben yapayım yetısemez gunah kadına utuler kalkarsa yayıntı kalkcak ortadan 10 gundur camasır yıkanmadı gezmekten kac posta camasır yıkadım yaaaw
ben yerınde ınceledım urunlerı gayet sağlam ve ergonomıkler ben sadece tutarından dolayı almam eger almazsam kararsızımımmmm ben olsam buna bu parayı vermem her an kırılacakmış gibi duruyo. ne bilimm
hem kadın gelcek diyon hem ev dandini diyon zaten kadını da toplasın diye çağırmıyo musunyoksa önden bi posta temizlik mi yapıyosun kız
![]()
ya ben puseı ıstemıyorum zaten alırken cıkarttırcam ıcınden gereksız bencedeı move çok pahalıymış kız o ne öyletriolar daha iyiymiş fiyat olarak ama şeyi sorcam sepetle araba koltuğu aynı dönemde kullanılmıyo mu? ikisine birden gerek var mı yani?
hem de nasıl şimdiden başladı valla sıpalar
ayyy iyi aklıma getirdin kız ben de makineye çamaşır atacaktım anaaaaam hemen atayım 2 posta yetişsin akşama kadar
bunu yada
çok fena olacaklar çok
yok kız utulerı ben yapayım yetısemez gunah kadına utuler kalkarsa yayıntı kalkcak ortadan 10 gundur camasır yıkanmadı gezmekten kac posta camasır yıkadım yaaaw
nagiş kız zaten ilk zamanlar yanında yatacak hep park yatak al odana tamamdırrrr
ben yerınde ınceledım urunlerı gayet sağlam ve ergonomıkler ben sadece tutarından dolayı almam eger almazsam kararsızım