• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr...o kadar hayal kurdum ama bende oda yapamayacağım kızçe me..hayallerin arasına 900 tl olan üniversite harçlarımızı koymayı unutmuşum:52:ne yapalım artık kısmetse yaza yaparız bizde ..doğduğu gibi oda diye tutturacak hali yokya :9:şimdide bir şekilde yaparız ama zorlayıpda sallama bir oda olacağına, biraz daha bekleyip doğru dürüst olması daha mantıklı....kısmet artık bakalım planlar durmadan değişiyor.. Allah sağlık sıhhat versin aileme, yavruma...ve hepinize :49:

kız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin :1: boşver yaa 2-3 yaşına gelince kendileri seçecek zaten sıpaların o zama alırsınız siz de...

ben öyle yapıyorum Gökçe ya :(( kadın gelmeden ortalığı temizliyorum bi

ne vicdanlı kadınlarsınız yaa :1: ben o kadar olamam valla çünkü dünyanın parasını alıyolar işlerini de tam yapsınlar hanginize işinizi yarın yamalak yapınca maaş veriyolar ki?....

ya ben puseı ıstemıyorum zaten alırken cıkarttırcam ıcınden gereksız bencede

aaa öyle çıkarttırabiliyosan süpermiş o zaman fiyatı da düşer çünkü..yapıyolar mı öyle? sadece araba koltuğuyla normal arabası mesela...

İzine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum. şuradaki insanları görmekten bıktım usandım. her kes şerefsiz, yüzüne gülüp sinsilik yapıyorlar. ayyyy doğumum yaklaştıkça seviniyorum. burdan bir süreliğine de olsa kurtuluyorum die:47::47::47:

yazık sanaaaa...az kaldı az sabret...

kızlaarrrr işler bayram dönüşü yoğunlaştı bu ne yawww sabahtan beri okuyup okuyup kaçıyorum :50:

yaa kızlar ben park yatak ne alıcammmm yaawwwwww :50:

hee incelediysen süper:16: benimkini beğendinmi kız teyzesi:52::52::52:
evet cok begendımmmmm
kız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin :1: boşver yaa 2-3 yaşına gelince kendileri seçecek zaten sıpaların o zama alırsınız siz de...

ne vicdanlı kadınlarsınız yaa :1: ben o kadar olamam valla çünkü dünyanın parasını alıyolar işlerini de tam yapsınlar hanginize işinizi yarın yamalak yapınca maaş veriyolar ki?....

aaa öyle çıkarttırabiliyosan süpermiş o zaman fiyatı da düşer çünkü..yapıyolar mı öyle? sadece araba koltuğuyla normal arabası mesela...

yazık sanaaaa...az kaldı az sabret...
chıcconun kendı magazında konustmustum 100-150 tl duser demıstı

kızlaarrrr işler bayram dönüşü yoğunlaştı bu ne yawww sabahtan beri okuyup okuyup kaçıyorum :50:

bak kuzum ben bunu aldım $63704851_tn30_0.webpeToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego henuz kargo gelemdı ama

hem kadın gelcek diyon hem ev dandini diyon zaten kadını da toplasın diye çağırmıyo musun :1: yoksa önden bi posta temizlik mi yapıyosun kız:9:

ben öyle yapıyorum Gökçe ya :(( kadın gelmeden ortalığı temizliyorum bi

chicco lullaby lx....topiğimizin resmi park yatağı :1:

evet cok begendımmmmm

bak kuzum ben bunu aldım Eki Görüntüle 541842 eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego henuz kargo gelemdı ama

kız bu kadar chicco lullaby yatak reklamından sonra bence chicco nun bize arabaları beleş vermesi lazım :9: aaaa o iyiymiş bak 600 küsüre mi düşüyo oluyo o zaman?

evet cok begendımmmmm

bak kuzum ben bunu aldım Eki Görüntüle 541842 eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego henuz kargo gelemdı ama

yaa meltemmm ben bunu gördüm sabah sendenn ama bunun oyun çıkışı var mııı ???? bizim babamız pek seçici oyun parkı olucaksa çıkışı olacakmış ama çıkış da ortada olmayacakmış yanda olacakmış e bende sağlam olsun istiyorum gördüklerimin hepsi dantikti sanki :50: hello baby de bi tane beğenemedik yaaa :50: aslında kraft ın şunu beğendik ama ne hello baby de ne de e-bebek te rengi yok offf offff :50:

http://hellobaby.com.tr/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-504-Luks-Oyun-Parki-Mavi-Gri.aspx

yaa meltemmm ben bunu gördüm sabah sendenn ama bunun oyun çıkışı var mııı ???? bizim babamız pek seçici oyun parkı olucaksa çıkışı olacakmış ama çıkış da ortada olmayacakmış yanda olacakmış e bende sağlam olsun istiyorum gördüklerimin hepsi dantikti sanki :50: hello baby de bi tane beğenemedik yaaa :50: aslında kraft ın şunu beğendik ama ne hello baby de ne de e-bebek te rengi yok offf offff :50:

http://hellobaby.com.tr/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-504-Luks-Oyun-Parki-Mavi-Gri.aspx
bu da guzelmıs oyun cıkısı varmı bılmıyorum hem zaten ben bagımsız cıkmasını da ıstemıyorum kı zaten ıcınden:):):)): ben oraya atayım kalsın orda:)

kız bu kraft ın park yatakları çok güzel oluyo ben beğeniyorum. hepsini de gördüm yerinde süperler

bu da guzelmıs oyun cıkısı varmı bılmıyorum hem zaten ben bagımsız cıkmasını da ıstemıyorum kı zaten ıcınden:):):)): ben oraya atayım kalsın orda:)

yok kız yazık biz girsin çıksın istiyoruzz istediği gibi içinden çünkü bizim bebiş babasıyla bana çekerse aynı yerde 5 dk dan fazla kalamaz :1:

kız bu kraft ın park yatakları çok güzel oluyo ben beğeniyorum. hepsini de gördüm yerinde süperler

çok güzeller ama renk yok :50:

ayyyyyyneeeennnnnnn sabah koyar akşama alırız artık :9:

hayatta durmazlar o kadar :1:

dimiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))
kızlar bu arada aldıgım kuvetın katlanabılıyor olması hosuma gıttı ınşallah memnun kalırım bırde ıcı plastık degıl yumusak bı malzemeden acaba fıle almama gerek varmı
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavi

kız nerden buluyosun böyle egzantrik şeyleri yaa katlanan küvet de neymiş töbe töbeee başımıza taş yağacak eskiden biz kucağımıza alır yıkardık böyle plastik küvet mi vardı bi de katlanıyomuş :1::1::1:

dimiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))
kızlar bu arada aldıgım kuvetın katlanabılıyor olması hosuma gıttı ınşallah memnun kalırım bırde ıcı plastık degıl yumusak bı malzemeden acaba fıle almama gerek varmı
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavi

şaka bi yana güzelmiş :1: ben arkadaşınkini devralcam tayini çıkıp giderken bırakmıştı normal plastik küvet tıpası falan var işte öyle...eziğiz biz biraz katlanmıyo bizimki :9:

Kızalar hazır Bebiş arabalırına bakıyonuz ÇİN malı olan da olsa alıcanız mı ?
Ben delirdim hepsinin üretimi PRC yani ÇİN...Ne etcez hangisi değil ???

Back
X