kızlar nasılsınız, içime biraz su serpildi, bir gardiyan tanıdık buldum yalvar yakar ağla, yanına gitmiş bulmuş konuşmuş eşimle... allahım bir haber aldım ya, iyiymiş yatak bulmuş tek derdim özlem, çok özlüyorum alışıyorum diyormuş... gardiyan ne sorunun olursa burdayım demiş yok sağol demiş. perşembe görüş günü... 2 gün kaldııııııııı.... soracağım adam bana doğru söyledi mi senle görüştü mü diye... bir de perşembe evraklarını bizzat götürüp açık cezaevine alınması için uğraşacak gardiyan allah razı olsun... eşlerinizin kıymetini bilin... adam diyor bu ne sevgi allahım ben böyle görmedim ne yapayım meraktan ölüyorum dedim biz 1 saat bile ayrı kalamayan insanlar, şimdi 10 gündür ne ses ne soluk.... yerim ben onu, kurban olurum ben onaaaa.... çok seviyorum allahım toprağın altında değil ya, ona şükürrrrrr.... bir görsem, sarılsam dünyalara değer... o kadar özledim ki kelimeler anlatamaz.... bir de benim oğlum hiç uyumuyor sabah akşam ne zaman uyansam hep hareketli... yaramaz olur uyumaz diyorlar böyle birşey var mı acaba???