• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yok kuzum yaa ne hava atmasııı valla hamile olmasam seninkine de gelirdim nolucak önemli olan dostluk :17: ben anamın kızıyım zamanında izmirden bilecik e gün e gitmişliği var hatunun trenle :1:

sana da gelirdik kuzum seve seve

yaaa anneyee baksennn masallaahh:))yaaa wallaaa gelsenızeee ne guzel kıssss hem ben evde yapmayı dusunmuyorum mevlutuu rahatrahat sıkılmadan otururuz ayy hayalı bıle guzel kımbunlar dıcekler kadınlar kulubunden mılleti ıdusunemıyorum hahahaa

Bu kadar kendimi parçaladığımı bilse hayatta yaptırmas..ben ona kıyamıyorum ama dediğin gibi bu kadar yorgunluk iyi değil.sabahtan beri kızım hiiiç uyumadı sürekli kıpır kıpır..kızım diyodur annem şu totişi koysada bi yere bende rahatlasam:26:

valla bayram günü bende dediğin gibi ona koştur buna koştur derken akşamı ettim. sonra kuzum sabaha kadar uyumadı. onlar da husursuzlanıyor. biz bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz valla bence

bi komşumda hani bebek için kurban kesiliyormuş ya onu kestirip onun etiyle yemek yaptırarak okutmuş bana da mantıklı geldi hem gelen herkes yemiş olur.

akika kurbanı diyorlar. biz de düşündük. Allah nasip kısmet eder durumumuz iyi olursa biz de kesip mevlütünü onunla yapmak istiyoruz bakalım kısmetse o olur o kısmet olmazsa tavuklu pilav ya da pide olur. imkanlar neye elverirse

arkadaşlar merhaba. dünden beri kasıklarıma ağrı girip girip çıkıyor. hani ilk haftalarda rahim genişlediği için çektiğimiz ağrı vardı ya onun gibi. acaba normal mi var mı benim gibi yaşayan? bu zamanlarda yalancı kasılmalar başlayabilir yazıyor nette de.acaba bunlar onlar mı? bir sıkıntı yoktur değil mi?

slm kızlar herkesin geçmiş bayramı ve cumhuriyet bayramı kutlu olsun...tatilden sonra bugün okul çok yorucuydu. biz de bugün kızımla ilk aşımızı olduk. 2 saattir buz tutuorum acımasın diye. biz bayramda kızımın alışverişini yaptık babasıyla. bir arkadaş sunny babynin yatağını almış sanırım. bizde onu aldık. içim rahat satıcı kraftın, chicconun yataklarından daha iyi olduğu konusunda iddalı:))) bebek arabası almaktan son anda vazgeçtim nasıl olsa mayısa kadar çıkmayacaz arabayla o zaman alırım die düşündüm ana kucağı aldık.bir de portbebe tarzı birşey alırım herhalde.

yaaa anneyee baksennn masallaahh:))yaaa wallaaa gelsenızeee ne guzel kıssss hem ben evde yapmayı dusunmuyorum mevlutuu rahatrahat sıkılmadan otururuz ayy hayalı bıle guzel kımbunlar dıcekler kadınlar kulubunden mılleti ıdusunemıyorum hahahaa

inşallah kuzum bakalım kısmet

ben kaçayorum bu arada kendinize dikkat edinnnn

valla bayram günü bende dediğin gibi ona koştur buna koştur derken akşamı ettim. sonra kuzum sabaha kadar uyumadı. onlar da husursuzlanıyor. biz bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz valla bence

akika kurbanı diyorlar. biz de düşündük. Allah nasip kısmet eder durumumuz iyi olursa biz de kesip mevlütünü onunla yapmak istiyoruz bakalım kısmetse o olur o kısmet olmazsa tavuklu pilav ya da pide olur. imkanlar neye elverirse

Ya çok haklısın hamile olduğumuzu kesinlikle unutuyoruz.bugün ölee kaptırmışımmki kendimi mutfak dolabında leke görmüştüm sildiğimi farkettim merdivenin üzerinde :53::53: hemen indim deidm şşşş hooop kendine gel dedim kendime:9::9:
bide kadın gelicek temizliğe ama cidden bazen unutuyoruz.karnımız kocaman olunca napıcas acabaa:14:

kısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr
bılmezsınn işin gucun gecmısle:)) bak bakalım kım kımle kavga etmısss anlatırsın bıze

bitti şekerim sonunda topik sahibi gitti rahatladım bana noluyosa deli miyim neyim :1:

aç kapıyı geliyommm :1:
çalışınca böyle oluyo bacım naparsın :17:

biz bu işi ayarlayak ;) kuzum bu arada adresini gönderrrr yarın 4 te doktor randevum var yetişebilirsem yarın kargoya vericem rüzgar paşanın hedayesini :16:

olur mu olur valla :52::52::52::52::52:

kız bari yanyana odalarda kalalım da sıkılmayalım öyle bişiy olursa :46::46:
esın bacım sen kargo ıle ugrasma ısyerın lsancakta nasılsa eger yolum duser dersen esımın ısyerıne bırakabılırsın yukarı cıkmana bıle gerek yok kapıcıya bıraksan esım alır
ama bana ters olur ugrasmam kargoya vereyım dersen adresımı mesaj atayım sana bana uyar sen karar ver

kısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr

bitti şekerim sonunda topik sahibi gitti rahatladım bana noluyosa deli miyim neyim :1:
ben utuyu yaprken konuları mı atlıyorum noldu beeeee bırı bana anlatsınnn

ben utuyu yaprken konuları mı atlıyorum noldu beeeee bırı bana anlatsınnn

yaa ben topiğin eski zamanlrını okuyodum ya 1-2 gündür o zamanki topik sahibi meğerse herkesi uyutup 2 tane hesapla giriyomuş hem ondan konuşuyomuş milletle hem de uydurduğu diğer hesabından da başkasıymış gibi konuşuyomuş hatta arada kendi kendine yazdıkları bile var :1: atmışlar sonra siteden...brs85 birsy falan da varmış o zaman sitede de onu diyodum

utuyu bıtırdım gıdıp ywmwk yıyEYIM KIZANLARIMIN KARNINI DOYURAYIM az sonra burdayım bensız cokk dedıkodu yapmayınnnn

GOKCEG

dün gece söylediğin sayfaları okudum :) bende diyorum ultrason doktoru ne demek, radyoloji uzmanıdır heralde, gerçi radyoloji uzmanının kızı annem ultrason doktoru demezdi :d sonra biraz daha okudum eşimde yanımda tv izliyodu ona anlatıyodum bu arada benim tepkilerimden merak etti ne yazıyo diye :) heralde tek kişi iki profil açmış burda skeç yapıyo resmen fln dediydim demek aynı kişiymiş gerçekten de :) nette fazla güvenmemek lazım yazılanlara.. birde bende bi kitap var şu D&R - Kitap | Elizabeth Fenwick | Yeni Annelik ve Bebek Bakımı 2007 | 29.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
bu kitapta erkek veya kız olma ihtimalini bilimsel olarak açıklıyo büyük ihtimalle onun gibi bişeyden yola çıkıp hesaplamıştır ya da tamamen sallamasyondur :)

Son düzenleme:
GOKCEG

dün gece söylediğin sayfaları okudum :) bende diyorum ultrason doktoru ne demek, radyoloji uzmanıdır heralde, gerçi radyoloji uzmanının kızı annem ultrason doktoru demezdi :d sonra biraz daha okudum eşimde yanımda tv izliyodu ona anlatıyodum bu arada benim tepkilerimden merak etti ne yazıyo diye :) heralde tek kişi iki profil açmış burda skeç yapıyo resmen fln dediydim demek aynı kişiymiş gerçekten de :) nette fazla güvenmemek lazım yazılanlara.. birde bende bi kitap var şu D&R - Kitap | Elizabeth Fenwick | Yeni Annelik ve Bebek Bakımı 2007 | 29.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
bu kitapta erkek veya kız olma ihtimalini bilimsel olarak açıklıyo büyük ihtimalle onun gibi bişeyden yola çıkıp hesaplamıştır ya da tamamen sallamasyondur :)

valla ne yalan söyliyim bi terslik bi tuhaflık olduğu belliydi ama o ikisinin aynı kişi olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi...herkesi kendim gibi saf zannediyorum heralde :9:

valla ne yalan söyliyim bi terslik bi tuhaflık olduğu belliydi ama o ikisinin aynı kişi olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi...herkesi kendim gibi saf zannediyorum heralde :9:

eğitimli bi annenin çocuğu bence o kadar özensiz yazamaz, harfler kelimeler Allah ne verdiyse :):) geçmişi okumaktan yazamadım bende bugün, dün geceden beri ne çok konuşmuşsunuz ..
bu arada durup durup tuvaleti ziyaret ediyorum çok fenayım bu günlerde :) bebekte durmuyor maşallah içerde heryerimi keşfetti sanırım

amaç mı? ne amacı? amaç falan yok şekerim öyle eğlencesine takılmış heralde :1:
allahım ya ınsan eglenmek ıcın o kadar kısının cetelesını tutarmı yahuuuuuu

cetele dıyınce kızlar bu arad sızde lıte topıgını boşladınız hepınıze 0 çekıcem haaaa!!!!
sonra adım 0 cı melteme cıkacak,

listede adı olmayanlar yazsın dogumlara az kaldı lıste tamamlansınkı sonra colugunuz cocugunuz ekleyeyım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi-11.html

burda da son bılgıler eklenmemıs cok kısı var
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html

buda elcagızlarımla hazırladıgım nacızane ıhtıyac lıstesı
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bat-anneleri-quotalinmasi-gerekenlerquot.html

Back
X