- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #21.381
bayram donusu 1 gunde naptınız yaaaa oku oku valla kac saat gectı neyse yıne azım ve hırsla bıtırdım bugun bısıler daha aldım bebegıme bu ay bıraz fazla astım kendımı ama baya eksıgını tamamladım haftya odası ıcn gıdıcez begendıgımız bır model var burda bır yerde sordum 2650 dedı aynı modelı ınternette buldum 1400 bıyer varmıs resmnı gosterıomusun ıstedgn gıbı yapıolarms ama fyat ne bılmyrum su oda bı olsada yavas yavas yerlestrmeye baslasam cok heyecanlı...buarada ben ızne erkenden cıkıcam koye gıdıp gelmek baya zorluo 30.haftamdan snra falan yan gelıp yatmayı dusunyrumm:) dogum cantasınıda hazırlıcam ben hemen cevremde erken doguran okadar cok kısı varkı tırsıyorum hepsıde hazırlıksız yakalandı dursun bır kenarda....
baska konusulanlar aklıma gelmıoo sımdlık bukadar heh bırde 100den dustum artık bebegıme kavusma gunu olrak 81den snra ıl ıl sayalım bakalım hangımız hangı ılde doguracak:)
baska konusulanlar aklıma gelmıoo sımdlık bukadar heh bırde 100den dustum artık bebegıme kavusma gunu olrak 81den snra ıl ıl sayalım bakalım hangımız hangı ılde doguracak:)