2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bayramdan önce nazana gittim işte.her şeyin çok normal aralıktan itibaren başka bi doktor takibine başlasan yeter dedi. nerde olsan doğum yaparsın dedi.. sorunsuz bi gebeymişimmm...
bikaç kere yalovaya da gittim. gözüm yemiyo bursanın kargaşasını... ama kararsızım... özel hastaneler sezerynana meyilli oluyo dediler. yalova uzmanlar hastanesi de özel sonuçta. yani kocaman bi soru işareti:50:

off aynı sıkıntılar hep, bende özellerden çok çekiniyorum arkadaşlarım doğum yaptı , hiç biride normal değildi hepsi özelde yaptılar :( aynen bursanın karmaşasını bende hiç sevmiyorum üç boyutlu ultrasona bile gitmedim hem yoldan dolayı hemde başka gerekçelerimde vardı... burdaki hastanede çok pis hiç içime sinmiyo bi kere acillik oldum ordan biliyorum :( ben bi aksilik çıkmazsa memleketime gidicem sanırım, zaten ara tatilde gitmiş olucam inş , bebek sabırsızlanıp erken gelmezse şayet :)

ben cıkıyorum kızlar az bıraz utum var onlarıda bıtıreyım sonra dınleneyım azcık, bugun kocıs ızınlıydı gezmekten her yerım agrıdı bırazda dınleneyım kocamannnnnn opuldunuz, ruyanızda bebıklerınızı gorun:9::9:

zeynepcim ben yarın sağlık ocağına ikinci doz aşımı olmaya gitcem. öbür haftada nazan izin almadıysa şeker için randevu verdi ona gitcem..
her zaman beklerim. biz hep yeşil caminin parkında vakit geçiriyoz, çay ısmarliim bi gün sana... iyi gecelrrr
kızlar herkese ii geceler ben kaçtım:3:

4 boyutlu bi fotomuz en fazla yüzünün bu kadarını gösterdi miniğim :1::nazar:

$1.webp

kızzlar ben kaçtım herkese ii geceler..
zeynepcim, yarın sağlık ocağına ikinci aşıya, öbür haftada nazan yine izinli olmazsa şeker ölçümüne gitcem...
her zaman beklerim yeşil caminin parkında bi çay ısmarlarım sana.. konuşuruz yine öpt.:54:

tamam canım bende kaçıyorum teşekkür ederim teklifin için, ben daha kasım 23 te olucam ikinci aşıyı, şeker ölçümümde yapılmadı daha neyse hadi görüşürüz canım

bende senınkılere bayıldım canım ya, gece gece bak heves yapıp fotograf cektım :) bende cok gezdım loya dan aldım ensonunda bı ordakıler ıcıme sındı hem yerlerı cok ıyı ve cesıt cok...

çok az kaldı doktora gitmeme ama ben dayanamıyorum uykularım kaçıyor geceleri yanmadan :((

beımde tazmanyalıydı halısı perdesı buyuyunce ıstemedım ayılı mıcky lı seyler degıstırdım haklısın en azından bebekken hevesını al
benımde loyada begendıgım bı takım var 125 demıtı galıba aklım onda kaldı alıcam galıba onu

ben cıkıyorum kızlar az bıraz utum var onlarıda bıtıreyım sonra dınleneyım azcık, bugun kocıs ızınlıydı gezmekten her yerım agrıdı bırazda dınleneyım kocamannnnnn opuldunuz, ruyanızda bebıklerınızı gorun:9::9:

tamam canım bende kaçıyorum teşekkür ederim teklifin için, ben daha kasım 23 te olucam ikinci aşıyı, şeker ölçümümde yapılmadı daha neyse hadi görüşürüz canım

loya havuzludamıydı canım onu hatırlayamadım ama ordaysa gezmediğim mağaza kalmamıştı neyse kızlar bende yatıyorum en azından uyumaya çalışcam sabah tetonoz aşımızın 2.dozu var onu yaptırıp öle gelicem şirkete öpğyorum hepinizi iyi geceler, tatlı rüyalar Allah rahatlık versn...:49::49::49:

günaydın kızlar nihayet gelebildim :)) herkes iyi maaşallah :) evimi taşıdım düzenledim toplarladım yerleştirdim :) oğluşumun yatağını cicilerini nevresimini vs. bezine kadar aldım :) koca çalışmaya başladı :) ohh artık afyondan kurtuldum, ankaraya döndüm :)) artık buradayım :))

günaydın kızlar nihayet gelebildim :)) herkes iyi maaşallah :) evimi taşıdım düzenledim toplarladım yerleştirdim :) oğluşumun yatağını cicilerini nevresimini vs. bezine kadar aldım :) koca çalışmaya başladı :) ohh artık afyondan kurtuldum, ankaraya döndüm :)) artık buradayım :))
ay cok sevındım bende bu kız nerelerde dıyodum

bugun bende de temızlık var kadın gelene kadar sıze ceee yapayım dedım belkı bende mutfagı temızlerım o evı yaparken offff offfff hıc ıs yapasım yok ama allhtan dun utulerı bıtırdım:(

Bu arada doktor maceralarımızı anlatayım :) 1 ay oldu taşınalı ve şeker yükleme için bi doktor bulmam gerekiyordu. afyondaki doktorun tavsiyesi üzerine tunalıda bi özel muayenehaneye gittik. adam ben ve eşimle 45 dakika konuştu. eski test sonuçlarına falan baktı. sonra ne dedi : ultrason cihazım yok ! muayene edicem dedi ben anlamadım önce nasıl yapacağını :) sonra üstümü çıkardım, hemşire tansiyonumu ölçtü, doktor geldi ciğerlerimi dinledi, böbreklerime vurdu. eliyle karnımı muayene etti ve dopplerle kalp atışını dinletti ki aynı cihazdan bende de var ben istediğim zaman dinleyebiliyorum zaten. neyse. ben normal doğum istediğim için (özel hastaneler de bin türlü bahaneyle sezeryana yönlendirdiği için) özel hastanede özel doktorla doğum yapmayı düşünmüştük. tabii adamla anlaşabilseydik. ben normal doğum istiyorum dedim. adam ben epiduralli yapıyorum dedi. ben ağrı kesici de dahil ilaç almak istemediğimi, ağrı duyacağımı düşünmediğimi söyledim. bana ne dedi : 4 cm açıklığa geldiğin zaman ağrıdan ölüyorum desen de yapmam ! velhasıl adamla anlaşamadık ve tansiyon ölçtürmek için 250 tl bayıldık oraya. adam hiçbir hastaneye bağlı değilim diyor ama güven hastanesini tercih ederim diyor. güvende doğum 4700 :( bu adam dışardan gelicek 1000-2000 bu alsa, her muayene 250, laboratuvar testleri özel laboratuvarlarda falan :) yuh dedim :))

neyse sonra başladım internetten doktor aramaya, koru hastanesi diye bir hastane açılmış, ümit korucuoğlu diye bir doktor. yine şüpheyle gitmiştim. Ama o kadar aynı dilden konuştuğumuz bir doktor ki eşim de ben de bayıldık :) yanındaki hemşiresi, fatma ebe, hastane odaları herşey o kadar güzel ki insan bi an önce doğurmak istiyor :) en güzel tarafı hastanenin, kalacağın odada nst var ve odadan başka odaya açılan bir kapı. işte o diğer odada doğuruyorsunuz :) ve siz kaldığınız sürece kimse o odayı kullanamıyor :)) ve bebek doğduktan sonra hiç sizden ayırmıyorlar tüm muayeneleri yıkanması vs yanınızda yapılıyor :) eşleri de alıyorlar falan bayıldım :)) ücretleri de muayene 82 tl, doğum 2500 :)) ankarada olanlara kesinlikle tavsiyemdir ümit bey.

bugun bende de temızlık var kadın gelene kadar sıze ceee yapayım dedım belkı bende mutfagı temızlerım o evı yaparken offff offfff hıc ıs yapasım yok ama allhtan dun utulerı bıtırdım:(

meltemcim ben de ara ara girip bakıyorum göbüşün ne güzel büyümüş öyle :)) ben daha kadın bulamadım, şirketi arayacağım herhalde en sonunda :))

günaydın cnm hadi gözün aydın güle güle kullanın inşallah cicilerinizi

Bu arada doktor maceralarımızı anlatayım :) 1 ay oldu taşınalı ve şeker yükleme için bi doktor bulmam gerekiyordu. afyondaki doktorun tavsiyesi üzerine tunalıda bi özel muayenehaneye gittik. adam ben ve eşimle 45 dakika konuştu. eski test sonuçlarına falan baktı. sonra ne dedi : ultrason cihazım yok ! muayene edicem dedi ben anlamadım önce nasıl yapacağını :) sonra üstümü çıkardım, hemşire tansiyonumu ölçtü, doktor geldi ciğerlerimi dinledi, böbreklerime vurdu. eliyle karnımı muayene etti ve dopplerle kalp atışını dinletti ki aynı cihazdan bende de var ben istediğim zaman dinleyebiliyorum zaten. neyse. ben normal doğum istediğim için (özel hastaneler de bin türlü bahaneyle sezeryana yönlendirdiği için) özel hastanede özel doktorla doğum yapmayı düşünmüştük. tabii adamla anlaşabilseydik. ben normal doğum istiyorum dedim. adam ben epiduralli yapıyorum dedi. ben ağrı kesici de dahil ilaç almak istemediğimi, ağrı duyacağımı düşünmediğimi söyledim. bana ne dedi : 4 cm açıklığa geldiğin zaman ağrıdan ölüyorum desen de yapmam ! velhasıl adamla anlaşamadık ve tansiyon ölçtürmek için 250 tl bayıldık oraya. adam hiçbir hastaneye bağlı değilim diyor ama güven hastanesini tercih ederim diyor. güvende doğum 4700 :( bu adam dışardan gelicek 1000-2000 bu alsa, her muayene 250, laboratuvar testleri özel laboratuvarlarda falan :) yuh dedim :))

neyse sonra başladım internetten doktor aramaya, koru hastanesi diye bir hastane açılmış, ümit korucuoğlu diye bir doktor. yine şüpheyle gitmiştim. Ama o kadar aynı dilden konuştuğumuz bir doktor ki eşim de ben de bayıldık :) yanındaki hemşiresi, fatma ebe, hastane odaları herşey o kadar güzel ki insan bi an önce doğurmak istiyor :) en güzel tarafı hastanenin, kalacağın odada nst var ve odadan başka odaya açılan bir kapı. işte o diğer odada doğuruyorsunuz :) ve siz kaldığınız sürece kimse o odayı kullanamıyor :)) ve bebek doğduktan sonra hiç sizden ayırmıyorlar tüm muayeneleri yıkanması vs yanınızda yapılıyor :) eşleri de alıyorlar falan bayıldım :)) ücretleri de muayene 82 tl, doğum 2500 :)) ankarada olanlara kesinlikle tavsiyemdir ümit bey.
o nasıl doktormus oyle be ultrasonu bıle yok tavırlar bı cıns ama 2. anlattgın hastane cok guzelmıs yaaaa ıyıkı arastırmıssın

Back
X