2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım bizim seninle kaderimiz aynı gibi .
ikimizde de bebişlerin beyninde kist çıkmıştı.şükür ikimizinde geçti.
şimdi ikimizde de su fazla çıktı.inş sıkıntısız atlatırız.
bana da şeker çıkabilir dediler.cuma şeker yüklemem var.
inş senin gibi bende de çıkmaz.Allah yardımcımız olsun inş.

birde bende malesef dün genetik doğuştan bir ritm bozukluğu tespit edildi.
aile hekimine tetonoz için gittiğimde kalbinde üfürüm var gibi dedi.
bende tedbir olsun diye ekg ve efor yaptırdım.
iyiki yaptırmışım .şimdiye kadar bilmediğim doğuştan genetik bir kalp ritm bozukluğu varmış.
bunu kadın doğumcum duyunca normal doğum riskli sende ,ıkınmamamn gerekiyo dedi.
malesef sezeryan olmam gerekecek.ben hep normal istiyordum ama nasip değilmiş.

Evet canım ya aynı şeyleri yaşadık allah beterinden korusun. Bak herşeyde var bir hayır bebeğinin sayesinde kalple ilgili sorununu öğrenmiş oldun. Bende normal çok istiyordum 3yaşında kızım var doğumda8cm açılma oldu 5 6saat nefesimi kesen sancılar oldu ama rahim duvarında incelme yok bebek kanala giremiyo diye mecburi sezaryen oldum:-( olsun sonuçta bebeğimde kurtuldu bende. Sezaryende iyi benim için rahat geçti sütümde geldi hastaneden çıkmadan hiç mamada vermedim kızıma sağlık olsun ne diyelim bizim için hayırlısı buymuş üzülme yeterki sen ve oğlun iyi olsun gerisi boş.

Quinny Buzz 3 Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bı bakın bakayım buna nasıl sızce galıba sadece bu rengı ındırımde
rengi çok iyi değil ama fiyatı çok iyi bu markaya göre. siz salihte araba almamışmıydınız. gerçi çok yaş farkı var modası falan geçmiş olur özellikler baya değişir o zamandan bu zaman. ben ikinci çocuğa göre de düşünüp alıyorum ama kısmet bakalım planlar nasıl işleyecek...
Merhaba kızlar yeniyim KK'da.
Şubatta ben de kızıma kavuşuyorum Allah nasip ettiyse.Ve tabi herşey yolunda giderde kızım o tarihe kadar sabrederse :)
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
:)

hoşgeldin canım sana da bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah...

Yaaa ne çenesi düşük hatunlarsınız geçmişi okuyim dedim ama 50 sayfa okuyamadım :14: zaten çok yorgunum bugün badanacı geldi evim sonunda badana yapılıyo evin daha yarısı bile bitmedi ama ben bitmiş durumdayım yarın nasıl ayakta durucam hiiiç bilmiyorum.
Çarşamba günü hastaneye gittik kızımı gördüm renkli usg tekrar kalbine baktılar herşey çok iyi çok şükür.sonra muayenemizi olduk bi daha gördüm :16: kızım büyümüş teyzeleri 815 gr olmuş 35 cm de boyu :nazar:
Sonraaa insüline başladık hala kendime iğne yapmayı beceremiyorum görmek bile zaten sinirimi bozuyo :26: nasıl alışıcam bilmioruum:43:

rengi çok iyi değil ama fiyatı çok iyi bu markaya göre. siz salihte araba almamışmıydınız. gerçi çok yaş farkı var modası falan geçmiş olur özellikler baya değişir o zamandan bu zaman. ben ikinci çocuğa göre de düşünüp alıyorum ama kısmet bakalım planlar nasıl işleyecek...

hoşgeldin canım sana da bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah...
ya ben 2. cocougu duzunmedıgım ıcın salıhın neyı varsa vermıstım herseyı yenıden alıyorum yanı:(
Yaaa ne çenesi düşük hatunlarsınız geçmişi okuyim dedim ama 50 sayfa okuyamadım :14: zaten çok yorgunum bugün badanacı geldi evim sonunda badana yapılıyo evin daha yarısı bile bitmedi ama ben bitmiş durumdayım yarın nasıl ayakta durucam hiiiç bilmiyorum.
Çarşamba günü hastaneye gittik kızımı gördüm renkli usg tekrar kalbine baktılar herşey çok iyi çok şükür.sonra muayenemizi olduk bi daha gördüm :16: kızım büyümüş teyzeleri 815 gr olmuş 35 cm de boyu :nazar:
Sonraaa insüline başladık hala kendime iğne yapmayı beceremiyorum görmek bile zaten sinirimi bozuyo :26: nasıl alışıcam bilmioruum:43:
nerdesın hatun sen tuba senı arıyordu kargo ulaşamamış sana gerı gıdecekmıs yok sa tugbaya telefonunu ıstıyordu

ya ben 2. cocougu duzunmedıgım ıcın salıhın neyı varsa vermıstım herseyı yenıden alıyorum yanı:(

ha doğruu öyle anlatmıştın hatırladım şimdi. sence ikinci çocuğa göre alışveriş yapmalı mıyım? mesela bebek arabasını füme aldım pembe faln bakmadım hç.
unisex bakıyorum herşeye ne olur ne olmaz diye.yani en fazla 4-5 sene ara veririm gibi...

kızzz sen nerdesınnn kargon geldıı elmabahcesı subesınden al valla kadınla bugun kavga ettım delı ettı benı

nerdesın hatun sen tuba senı arıyordu kargo ulaşamamış sana gerı gıdecekmıs yok sa tugbaya telefonunu ıstıyordu

Yaa badana var evde pc ye elimi bile uzatamadım kaç gündür.keşke özelden yazsaydı geçmişide okuyamadım adresi tekrar yollarım tuğba'ya o zaman..

ha doğruu öyle anlatmıştın hatırladım şimdi. sence ikinci çocuğa göre alışveriş yapmalı mıyım? mesela bebek arabasını füme aldım pembe faln bakmadım hç.
unisex bakıyorum herşeye ne olur ne olmaz diye.yani en fazla 4-5 sene ara veririm gibi...
ya aslına bakarsan 2. cocuklara yapılan eskıcı muhabbetlerını sevmıyorum bende 2. cocugum belkı ondan :) genelde rahatsız olur 2. cocukalr bu durumda:) ben hep dıyorddum 2. cocugu yaparsam kıyafetı esyası mı eksık kalacak bak oluyo yanı alıyorsun yenılerın hem bak ne kadar cok sey degısıyor zamanla cok da takılmayın bence

$1095_442085935826617_175412885_n.webp$579042_442388879129656_1406033323_n.webp$581573_442095899158954_1694813422_n.webp

yıne dayanamadım bugunde facede bır yerden bunları aldım 3u 40 tl bıde kadın dedıkı bunları yapan kısı tup bebek ıcın yapıomus hayrada vesıle oldum yanı

Slm kizlar bi sorum olacak Ben dun aksam tuvalete gitigimde silerken kahve rengi akintim olmusdu ama simdi hic bisey Yok ve annemdeyim Banyo yapamiyorum, acaba böLede namaz kilabilirmiyim????

cevaplamakta geç kaldım sanırım umarım işine yarar

gelen leke regl lekesi olmadıgı için namazını kılabilrsin,yani o leke kan bile olsa regl kanı olamayacağı için özüre girer,bu da namazını engellemez

Back
X