2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yine kimsecikler yok hafta sonu geziyo sanırım anneler :1:
tecrübeli anneler ziyaret etmiş sayfamızı ne güzel :49:
evi temizledim süpür toz al, banyo derken 3 saat uğraşmışım :37: ama tertemiz oldu oh mis gibi, bebiş yoruldu sanırım acayip tekmeler atıyo dışarıdan bile görüyorum yaramaz :6:

ben de acıktım ama canım hiçbişey yemek istemiyo. öööyle yatıyomm:50:

zeynepcim bizbize kaldık galiba:1:
evet sanırm öyle oldu :1: herkesin iştahı çok açık maşallah, bende kendime yiyecek beğendiremiyorum canım istemiyo bazen, ama yinede epey kilo aldım, bal ye pekmez ye ceviz ye derken ... aldı başını gitti, zaten tabak tabak meyve yiyorum bide, doğumdan sonra diyete girecez artık şimdi yapamam ben yazık bebişlerimize :49:

evi temizledim süpür toz al, banyo derken 3 saat uğraşmışım :37: ama tertemiz oldu oh mis gibi, bebiş yoruldu sanırım acayip tekmeler atıyo dışarıdan bile görüyorum yaramaz :6:

canım yorma kendini aman dikkat et bendede öyle oluyo iş yaptığımda oturunca nasıl vuruyo birde acıkınca bende senin gibi oturup izliyorum çok keyifli oluyo izlemek:16:

evet sanırm öyle oldu :1: herkesin iştahı çok açık maşallah, bende kendime yiyecek beğendiremiyorum canım istemiyo bazen, ama yinede epey kilo aldım, bal ye pekmez ye ceviz ye derken ... aldı başını gitti, zaten tabak tabak meyve yiyorum bide, doğumdan sonra diyete girecez artık şimdi yapamam ben yazık bebişlerimize :49:

kaç kilo aldın. bizim okulda 23 haftalık bi hoca daha var 10 kilo almış o...

kaç kilo aldın. bizim okulda 23 haftalık bi hoca daha var 10 kilo almış o...
6,5-7 kilo fln aldım işte, bünyem çok müsait zaten, hamilelikten öncede sürekli dikkat etmek zorunda kalıyodum ama hamile olunca insan her vitamin gitsin istiyo bebeğe :49:
sen kaç kilo aldın?
canım yorma kendini aman dikkat et bendede öyle oluyo iş yaptığımda oturunca nasıl vuruyo birde acıkınca bende senin gibi oturup izliyorum çok keyifli oluyo izlemek:16:
çok yorulmadım aslında ama napıyım başkasına yaptırınca hiç içim rahat etmiyo kadının arkasından bide ben temizlik yapıyorum nerdeyse :6:
evet hareketlerini izlemek çok zevklii :1:

6,5-7 kilo fln aldım işte, bünyem çok müsait zaten, hamilelikten öncede sürekli dikkat etmek zorunda kalıyodum ama hamile olunca insan her vitamin gitsin istiyo bebeğe :49:
sen kaç kilo aldın?

çok yorulmadım aslında ama napıyım başkasına yaptırınca hiç içim rahat etmiyo kadının arkasından bide ben temizlik yapıyorum nerdeyse :6:
evet hareketlerini izlemek çok zevklii :1:

evet malesef kimseleride beğenmiyoruz bende diyorum ama kendime gelince sabredemiyorum daha geçenlerde cam sileyim dedim haif kanam oldu gittik doktora o günden sonra birazcık akıllandım gibi ama yinede duramıyorum :17:

sen kaç kilo aldın?

ben 5 kilo aldım şu ana kadar... eşim az ye ekmeği hamurişi yeme diyip duruyo ama. başımda bi garidyan var yani:) yoksa benim de başlangıç kilom fazla. 65 kg ile hamile kaldım...

ayyy o temizliği bir de akşam ben yapıcam cnm. ev dolu... eşim ve ben ders çalışıyoruz. ama her yer curcuna. hele mutfak.... off... keşke bi sihirli değnek olsa da temizlese her yeri...bi de şekeri yüksek çıkmış birine uygun bişiler pişirse... öyle açım ki...

evet malesef kimseleride beğenmiyoruz bende diyorum ama kendime gelince sabredemiyorum daha geçenlerde cam sileyim dedim haif kanam oldu gittik doktora o günden sonra birazcık akıllandım gibi ama yinede duramıyorum :17:

cam falan silmiyom walla normalde bile çekine çekine silerim düşcem diye. evlendiğimizden beri eşim siliyo sağolsun ben de hiiç seslenmiyom:1:

ah ah ne gezmesi canım ben hala çalışıyorum kendimi cumartesi günleri topiğin bekçisi gibi hissediyorum:52::52::52:

byzglm bişi sorucam sen hiç mi tatlı yemiosun? ben keçi boynuzu yiyorum günde 1 ve azcık reçel. ama vicdan yapıyorum forumu okudukça...sen ekmek şeker dışında bişilere dikkat ediyor musun? :( :(

cam silmiyorum bak ben :) onlar öyle kirli kalıyo :1: evin içini temizliyorum ağır şeyleride eşime kaldırtıyorum :9: aman sen dikkat et o zaman benim başıma hiç böyle bişey gelmedi ondanda sanırım herşeyi yapıyorum rahat rahat...
ben 5 kilo aldım şu ana kadar... eşim az ye ekmeği hamurişi yeme diyip duruyo ama. başımda bi garidyan var yani:) yoksa benim de başlangıç kilom fazla. 65 kg ile hamile kaldım...
benim eşim daha da fazla yediriyo eskisinden, beni durduracak kimse yok yani :32:
almam gereken 11,5-18 kilo arasındaymış sanırım çok kötü değil durumum:27:
ayyy o temizliği bir de akşam ben yapıcam cnm. ev dolu... eşim ve ben ders çalışıyoruz. ama her yer curcuna. hele mutfak.... off... keşke bi sihirli değnek olsa da temizlese her yeri...bi de şekeri yüksek çıkmış birine uygun bişiler pişirse... öyle açım ki...
ne çalışıyosunuz canım kpss ales fln mı? açıköğretim mi yoksa?
ne güzel olurdu sihirlideğnek gerçektende şöyle sağlıklı güzel yemekler yapsa:56:

kesınlıkle oyuzden oldugunu dusunuyorum , bırde son 20 gundur hergun butun gun ayaktayım yorgunluktan ısyanlarda heralde

dinlenmeyi, kendini ihmal etme... biraz molaa. bak ev temizlik bekliyo ama ben uzanıyorum napalım bazen öncelik bende. eşim de yok bugün o yüzden fırsatı hemen değerlendiriyorumm yatışşşş:1:

kesınlıkle oyuzden oldugunu dusunuyorum , bırde son 20 gundur hergun butun gun ayaktayım yorgunluktan ısyanlarda heralde
dinlenirken ayaklarımızı yukarı kaldırmamız gerekiyomuş dene istersen yapmadıysan :) bende henüz ağrı sızı yok kötü bir sürpriz yapıp aniden gelmezse şu aralar iyiyim :1:

Back
X