- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi papatya3459
- #22.261
canım ben silerdim sıkıntım olmadı hiç o günde hani mutfağın camını layım dedim birde boydan bakoın kapısı gibi yaa ağır eldi sanırım dahada el süremem kadın alıcaz iştee iyisini yapıysun silebliyosa eşin bırak silsin canımcam falan silmiyom walla normalde bile çekine çekine silerim düşcem diye. evlendiğimizden beri eşim siliyo sağolsun ben de hiiç seslenmiyom![]()

canım benimde sağolsun eşim yapar ağır iş olsun herşeyde elim kolumdur ama bende beğenmem huylanıyorum kadın tuttuk biz taşınırken arkasından ben yine yaptım onun için sıkıntı ediyorum işte ama yapmamak lazım sen yinede yapma canım boşvercam silmiyorum bak ben :) onlar öyle kirli kalıyoevin içini temizliyorum ağır şeyleride eşime kaldırtıyorum
aman sen dikkat et o zaman benim başıma hiç böyle bişey gelmedi ondanda sanırım herşeyi yapıyorum rahat rahat...
benim eşim daha da fazla yediriyo eskisinden, beni durduracak kimse yok yani
almam gereken 11,5-18 kilo arasındaymış sanırım çok kötü değil durumumne çalışıyosunuz canım kpss ales fln mı? açıköğretim mi yoksa?
ne güzel olurdu sihirlideğnek gerçektende şöyle sağlıklı güzel yemekler yapsa![]()

byzglm bişi sorucam sen hiç mi tatlı yemiosun? ben keçi boynuzu yiyorum günde 1 ve azcık reçel. ama vicdan yapıyorum forumu okudukça...sen ekmek şeker dışında bişilere dikkat ediyor musun?![]()
![]()
canım benim daha bugün 1. günüm vallaha canım kek yapmıştım istiyo gidip bir lokma bile yemedim sabah çayına bir çay kaşıpı atardım bugün kaşığın ucuyla şöyle attım o bile düşündürdü ben yemiycem şeker tehlikeli ki benmim çok fazla çıkmamasına rağmen hani o kadardcıktan birşey olmaz diyorum sonra göze alamıyoum bakalım haftaya doktora gidince tekrarlanınca ben sorucam duruma göre nelere dikkat edeceğimi neler yiyebileceiğimi şimdilik şeker ve beyaz ekmek dmeiş işte