2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
amin canım cümlemizinkiyle birlikte, asım ensar düşünüyoruz ama bakalım değişiklik olmazsa :)

güzel isimmiş bak hiç aklıma gelemdi bende çok arıyorum da bulamıyorum şöyle içime sinen kız bekliyoduk diye kız ismi bulmştum şimdi değişti erkek diyolar bakalım ne çıkıcak bende çok merak ediyorum:9::9::9::9::9:

kızlar sizin de bazen vajinanızı tekmeliyor mu sanki bacağı oralardan bir yerden fırlayacak gibi korkuyorum .... bir de ben 62 kiloydum kaç haftadır hep 65 kiloyum. başından beri aldığım hepi topu 3 kilo ve hiç değişmiyor... bebek büyümüyor mu yoksa.... benim gibi olan var mı.... perşembe kan ve idrar yaptırdım sağlık ocağında yine idrarda birşey yok da kan değerim 10 çıktı altına düşerse tehlikeli kansızlık var dedi. sizin kaç ki, kaç olması lazım en az???? ilaç falan da içmiyodum başımdaki dertlerden kan şurubuna başladım yine... bebek büyüyodur di mi ben kilo almayınca bebek büyümüyor diye düşündüm... :((( bir de ben araba alamıcam para yok biliyosunuz... sadece ana kucağı alıcam her yere onunla götürücem belki bir de port bebe alırım ikisi için uygun bir marka model va rmı ???? kalitesiz dandik bişey de olmasın....

güzel isimmiş bak hiç aklıma gelemdi bende çok arıyorum da bulamıyorum şöyle içime sinen kız bekliyoduk diye kız ismi bulmştum şimdi değişti erkek diyolar bakalım ne çıkıcak bende çok merak ediyorum:9::9::9::9::9:
istersen sende koy canım isim kardeşi olurlar :) ahmet asım dı alsında şimdi asım ensara dönüştü ya da ensar asıma :1: bakalım daha değişmezse..
kızlar sizin de bazen vajinanızı tekmeliyor mu sanki bacağı oralardan bir yerden fırlayacak gibi korkuyorum .... bir de ben 62 kiloydum kaç haftadır hep 65 kiloyum. başından beri aldığım hepi topu 3 kilo ve hiç değişmiyor... bebek büyümüyor mu yoksa.... benim gibi olan var mı.... perşembe kan ve idrar yaptırdım sağlık ocağında yine idrarda birşey yok da kan değerim 10 çıktı altına düşerse tehlikeli kansızlık var dedi. sizin kaç ki, kaç olması lazım en az???? ilaç falan da içmiyodum başımdaki dertlerden kan şurubuna başladım yine... bebek büyüyodur di mi ben kilo almayınca bebek büyümüyor diye düşündüm... :((( bir de ben araba alamıcam para yok biliyosunuz... sadece ana kucağı alıcam her yere onunla götürücem belki bir de port bebe alırım ikisi için uygun bir marka model va rmı ???? kalitesiz dandik bişey de olmasın....
canım benimkide tekmeliyo alt tarafı :1: fırlamaz korkma, kan değeri 11 in altı kansızlık diye biliyorum ben, hamileliğimin başından beri kan hapı içiyorum sende ihmal etme kansız olmasanda içmeni öneriyo doktorlar çünkü, canım benim durumum müsait ben bile almıcam çocuk arabası kafana takma, ana kucağı yeter inş zaten kış bebeği olacaklar çocuk arabasıyla nereyi gezeceksin, gezerkende elimizde taşırız minicik şeyler zaten :) marka araştırmadım bende henüz ortalama bişeyler alırız.. bebeğin büyüyodur sen kilo kaybediyosundur büyük ihtimalle onları melekler koruyo annesi sen üzme kendini, güzel şeyler düşünmeye çalış inş. geçer bütün sıkıntılar eninde sonunda zamana bırakmak lazım bazı şeyleri, dua edelim bol bol..

çok haklısın vallaha biz daha çok yoruluyoruz canım hep derim rabbime emnaet çalışanların yardımcısı olsun bebekleri rabbime emanet diye benimde kardeim bakıcıda daha 9 aylık hırkasını giyince başlıyomuş somurtmaya sabahalrı anlıypomuş malesef çok zor Allahım sabır versin vallaha söyleyince bile boğazım düğümleniyo:14::14::14::14:

evet kızlar çok zor ben işe başladığımda kızım 5 aylıktı ağlaya ağlaya geliyorum bebeğim de planlı olmadığı için çalışmam lazım dı tek şansım işyerim le evimin arasında bi sokak var bide kızıma annem bakıyordu sağolsun 13 aydır her gün yanıma getirip götürdü ama çalışan anne olmak gerçekten çok zor

bugün baya çenesizlik yaptım :1:
bi arkadaşım yemeğe davet etti gideyim hazırlanayım :12: bekletmeyelim ayıp olmasın
hadi görüşürüz anneler ve melekleri :54:

evet kızlar çok zor ben işe başladığımda kızım 5 aylıktı ağlaya ağlaya geliyorum bebeğim de planlı olmadığı için çalışmam lazım dı tek şansım işyerim le evimin arasında bi sokak var bide kızıma annem bakıyordu sağolsun 13 aydır her gün yanıma getirip götürdü ama çalışan anne olmak gerçekten çok zor
ayy canım yaaa nasıl zordur bilrim ben çalışmam ama dediğim gibi kardşeimden biliyorum eve gelince çığplık atıyomış sabah oluncada neşeli ama hıkayı giyince başlıyomuş başını bükmeye nasıl içim acıyo anlatamam yine senin annen bakıyomuş en azından için öyleisne rahat bakıcılarıda bileiyorunki vallaha zor çok zor iş :50::50:
bugün baya çenesizlik yaptım :1:
bi arkadaşım yemeğe davet etti gideyim hazırlanayım :12: bekletmeyelim ayıp olmasın
hadi görüşürüz anneler ve melekleri :54:

tmm canım hadi hayırlı akşmalar görüşmek üzere bende sizi öptüm :54::54::54:

istersen sende koy canım isim kardeşi olurlar :) ahmet asım dı alsında şimdi asım ensara dönüştü ya da ensar asıma :1: bakalım daha değişmezse..
canım benimkide tekmeliyo alt tarafı :1: fırlamaz korkma, kan değeri 11 in altı kansızlık diye biliyorum ben, hamileliğimin başından beri kan hapı içiyorum sende ihmal etme kansız olmasanda içmeni öneriyo doktorlar çünkü, canım benim durumum müsait ben bile almıcam çocuk arabası kafana takma, ana kucağı yeter inş zaten kış bebeği olacaklar çocuk arabasıyla nereyi gezeceksin, gezerkende elimizde taşırız minicik şeyler zaten :) marka araştırmadım bende henüz ortalama bişeyler alırız.. bebeğin büyüyodur sen kilo kaybediyosundur büyük ihtimalle onları melekler koruyo annesi sen üzme kendini, güzel şeyler düşünmeye çalış inş. geçer bütün sıkıntılar eninde sonunda zamana bırakmak lazım bazı şeyleri, dua edelim bol bol..

evet canım oalblir koyabilrim adaş olurlar :34:hayırlısı olsun canım bakalım bir netleşşe diyorum hala şüpheyle geziyorum :27:

canım bebğin büyüyp büyümediğini doktor söyler. kilo al ya da sorun yok gibi herhangibir yorumda bulunmuyor mu? ama bence sorun yoktur sen ne yaparsan yap bebek büyüyo yaa allahın işi işte... ama kendine iyi bakmazsan senin sağlığın bozulur ona göre. moraller yüksek beslenmeye dikkat:54:

ayy canım yaaa nasıl zordur bilrim ben çalışmam ama dediğim gibi kardşeimden biliyorum eve gelince çığplık atıyomış sabah oluncada neşeli ama hıkayı giyince başlıyomuş başını bükmeye nasıl içim acıyo anlatamam yine senin annen bakıyomuş en azından için öyleisne rahat bakıcılarıda bileiyorunki vallaha zor çok zor iş :50::50:

benim kızda sabahları bazen ağlıyo annem hadi anne ye el sallayalım filan diyo öyle kandırıyoruz kuşum cam dan bakıyor arkam dan bide allah tan pepee var ona çok düşkün o varken işe gitmen daha kolay oluyo :)

tmm canım hadi hayırlı akşmalar görüşmek üzere bende sizi öptüm :54::54::54:

çalışan anneler bozmayın moralinizi benim annem babm da çalışıyodu biz abimle (aramızda sadece 2 yaş var)bakıcılarda büyüdük. çalışan anne babanın çocuğu sorumluluk sahibi olur, olgun olur. özgüvenli olur. önemli olan kaliteli vakit geçirebilmek... çalışmayan anneler çocukları yerine yapıyorlar her şeyi bu da çok doğru değil... çalışmayanların da kulağına küpe olsun... çocuğunuzu kendi kendine yemeye ayakkabısını giymeye düğmelerini iliklemeye alıştırın ...tamam mıı:34: naçizane fikrimmm:17:

çalışan anneler bozmayın moralinizi benim annem babm da çalışıyodu biz abimle (aramızda sadece 2 yaş var)bakıcılarda büyüdük. çalışan anne babanın çocuğu sorumluluk sahibi olur, olgun olur. özgüvenli olur. önemli olan kaliteli vakit geçirebilmek... çalışmayan anneler çocukları yerine yapıyorlar her şeyi bu da çok doğru değil... çalışmayanların da kulağına küpe olsun... çocuğunuzu kendi kendine yemeye ayakkabısını giymeye düğmelerini iliklemeye alıştırın ...tamam mıı:34: naçizane fikrimmm:17:
canım zorlukları çok fazla maelsef yetiştirmek değil sadece ayrı kalmak en kötü zorluk en ağırı tabikide onalrın geleceği için anne çırpınıyo ama işte yüreğimizde dayanmıyo malesef bak alıştırma konusunda çok haklısın o konudaa ne kadar başarılı olablirim bilmiyorum ama yapıcam diyorum kendi kendime :26:
benim kızda sabahları bazen ağlıyo annem hadi anne ye el sallayalım filan diyo öyle kandırıyoruz kuşum cam dan bakıyor arkam dan bide allah tan pepee var ona çok düşkün o varken işe gitmen daha kolay oluyo :)

oyy kıyamam ben yavrumaa yine Allahtan güvende canım o konuda düünce benim bile çime ferahlık geliyo bu pepe çoğu annenin kurtuluşu sanırım sevmeyen yok:23:

Valla canım, cok taktır edıyorum hem annesın hem hamıle hemde calısıyorsun. ben 2aylıkken bıraktım ısı tum gun evde olmama ragmen hıcbıseye adam akıllı yetısemıyorum senı ve senın gıbı kadınları cooook taktır edıyorummm:nazar:

selam kızlar
her ne kadar size küs olsam da yazıcam işte.. hıhhh ( dün emzirmeyle ilgili korkularımı ve merak ettiklerimi yazmıştım 1 yorum bile yapılmadı, neyse sağlık olsun )

bugün kontrolümüz vardı, bebeğim şükür gelişimi iyi: 32 cm 959 gr.ultrasonu bi koydu doktor ağzı açıktı kocaman.. aaa dedim napıyor ,esniyor dedi.. 2 kere esnedi sırnaşık :))
şekerime de iyi dedi, diyet falan vermedi
bu arada unnado da lierac var indirimde, güvenilir mi, tarihi geçmiş falan olmasın. çünkü nerdeyse yarı fiyatına geliyor????????unaadodan alışveriş yapan oldu mu, memnun kaldı mıı....??
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

merhaba canım ne kadar güzel almışşın kızını kollarına darısı bizler başına Allahım hayırlı ömürler versin analı babalı büyütsün inş doğumun neden erken oldu birde normalmi oldu nasıl oldu anlatablirmisin acaba:26:

ınsallah hayırlısıyla dogurun da buyutun:))
hamılelıgım tehlıkeylıydı zaten cnm 4 aya kadar dustu dusecek korkusu 5-7 arası rahattım7-9 arası erken dgm rıstı son zmnlar suyum gelıyordu sızıntı seklınde
sureklı yattım en sonunda dayanamadı 37de cıkıverdı:)
sezeryan ıle dogum yaptım normal dogum tehlıkelıydı..

hehe bende 2011 nisan annesiyim nasip olursa da 2013 şubat annesi olacağım yani hiç bi seneyi boş geçmiyorum 2010 2011 2012 2013 doğum va hamilelik süreci için de geçiriyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9::9::9::9:

:1::1: masallah ya bende ıstıyordum ama ıstıyordumla kaldı sadece:D

kızlar yorgunluktan ve bel ağrısından ölüyorum
yarın misafir gelecek die temizlik yaptım aslında
temizlikçi bekliyodum ama bi türlü gelemedi temizlikçim iş
başa düştü, evi süpürdüm, sildim, banyo wc yıkadım balkonları
yıkadım 3 makina çamaşır serdim kuruttum katladım, tezgah fayans
ocak sildim, daha küçük küçük bi sürü iş yaptım belimin ağrısından
ölüyorum daha ikramlarımı hazırlayacağım ve bi sürü ütü var:14::14::14:

napıyosun kızım delirdin mi:53:
:53::53:

Valla abartmışın sen hamilesin gelende ona göre anlayışılıdır heralde ne yoruyorsun kendini,bügün benim de arkadaşlarım geldi gelmeden dedim aşı olacam ağrı yapıyor bişey hazırlayamayacağım diye hazır pasta falan aldım sağolsun anlayışlıydılar.Ama onları uğurlarken düştüm ya nazar:( nazar vardı üstümde çıktı.bileğim incidi ayağım şişti kafamı da çarptım zonkluyor resmen allahtan karnımı vurmadım allahım esirgedi ya.pertim yani eşimde yok bu akşam nöbette aradım söyledim,ufff.Yani diyeceğim yorma kendini ben yormadığım halde perte çıktım...

kuzum ne yapayım ben yapmazsam kim yapacak
bizim buralarda zeytin zamanı benim temizlikçi zeytin
toplamaya gitmiş daha gelecek de temizlik yapacak da halılar
öyle serilecek, eee misafir de gelelim diyince ben de diyemedim temizlikçiden
sonra gelin die baya da kalabalık olacak en az 12-13 kişi gelecek :(
sabah 9 dan beri temizlik yapıyorum bi öğlen yemek yemek için oturdum bide
şimdi biraz yazılı hazırlamak için birazdan kocam gelecek
akşam yemeği hazırlayacam ama belim felaket ağrıyo:(

kuzum ne yapayım ben yapmazsam kim yapacak
bizim buralarda zeytin zamanı benim temizlikçi zeytin
toplamaya gitmiş daha gelecek de temizlik yapacak da halılar
öyle serilecek, eee misafir de gelelim diyince ben de diyemedim temizlikçiden
sonra gelin die baya da kalabalık olacak en az 12-13 kişi gelecek :(
sabah 9 dan beri temizlik yapıyorum bi öğlen yemek yemek için oturdum bide
şimdi biraz yazılı hazırlamak için birazdan kocam gelecek
akşam yemeği hazırlayacam ama belim felaket ağrıyo:(

Canımsın yaa allah kolaylık versin ya çok kalabalık geleceklermiş,ne deyim anacım genede yeter daha da yorma kendini canına yazık bi eksik olsun hazırlığın.Yorgunlukla allah esirgesin benim gibi düşüp kalmada dikkat et.Az ayaklarını dik yat hazırlığını öyle yap bence.

Back
X