2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende nefes darlığı olmuyo yaaa...yani tabii ki bazen hamile olduğumu unutup çok hızlı hareket ettiğim zaman nefes nefese kalıyorum ama normalde yemekten sonra falan olmuyo...daha onlar için erken diye düşünüyodum açıkçası :44:

bende nefes darlıgı oluo malesef derin derin nefes alma ihtiyacı hissediorum zaten bende mide bulantısıda hala ara ara oluyo sanırım tüm gebelik boyunca sürcek.belki mide yanması ve ekşimeninde verdiği sıkıntıdan kaynaklı olabilir gecenlerde burdan birileri yazmıstı nefes darlıgı için bişi yaptıgını ama bulamadım

nabersınız gebişş hanımlarrr ıkı uc gundur gıremedımm ooo neler oldu nelerrrrr eladerin in odası geldıı onukurdular bızde oarada park yataği kurduk cmt gunu gıttım koca gun halı aradım kahretsın cayuu vee pepeden fenalık geldı ıcımeee neysekı dısneylanddan buldum onu getırdık onuda yaydımm eee perdeler eksık kalırmı hıcc:))dun koca gunperde aradım koca koca barbıelerı koymuslarr sınır oldum hıc beğenmedım bende düz simli şıkır şıkır bı perde dıktırdım uzerıne gıttım süslemeler buldum gece bırazını taktımyetmedı az almısım oda kapı susumuzude taktıkkk:)))odanın her onunden gectiğimde beşiğe bakıyorum yaaaaa ıcıne uyku arkadasını yatırdım sımdılık fotolarını cekıcem aksama bıaksılık olmazsaa suan wallaa cokyorgunumm

kızlarr park yatak alıcam bazı markalar çin malıymıs kansorejen madde oluyo çin mallarında.park yatak için en iyi chicco ve kraftı öneriyolarla sizler ne marka alıcaksınız?bide nefes darlıgınız için neler yapıyorsunuz.bende özellikle yemekten sonra cok oluyo bu sebeple az yiyorum

ben de chicco almayı düşünüyorum. kraft bile ürünlerini çinde yaptırıyormuş. chiccoyu incelediğin zaman zaten kumaşının diğer yataklardan farklı olduğunu görüceksin. diğer yataklarda hep naylonumsu bir madde kullanılıyor. dün büyük bir bebe mağazasında gördüm yakından tüm modelleri.diğerleri langır lungur sallanırken, chicco taş gibi sağlam duruordu..adam sökülüp kurulmasını da gösterdi, çok pratik.şemsiye gibi katlanıo.

bende nefes darlıgı oluo malesef derin derin nefes alma ihtiyacı hissediorum zaten bende mide bulantısıda hala ara ara oluyo sanırım tüm gebelik boyunca sürcek.belki mide yanması ve ekşimeninde verdiği sıkıntıdan kaynaklı olabilir gecenlerde burdan birileri yazmıstı nefes darlıgı için bişi yaptıgını ama bulamadım
bende de olmuyo nefes darlığı henüz, çaresi nedir hiç bilmiyorum, miden fazla asitten de bulanıyo olabilir canım, asitli şeyler yeme istersen ben gaviscon içiyorum asit fazlalığı için, bazen sabah mide bulantısıyla uyanıyorum, öncedende rahatsızdım ben midem yanardı sonra bulanmaya başlardı birbirini tetikliyo sanırım

hımm tabi onunda fikrini alırız, youtube da ingilizce bi inceleme videosu var bu model için, kadın kendisi anlatıyo ingilizcen varsa izle istersen Chicco Lullaby Playard Review - YouTube

aaa dur bakayım ona hemen....

nabersınız gebişş hanımlarrr ıkı uc gundur gıremedımm ooo neler oldu nelerrrrr eladerin in odası geldıı onukurdular bızde oarada park yataği kurduk cmt gunu gıttım koca gun halı aradım kahretsın cayuu vee pepeden fenalık geldı ıcımeee neysekı dısneylanddan buldum onu getırdık onuda yaydımm eee perdeler eksık kalırmı hıcc:))dun koca gunperde aradım koca koca barbıelerı koymuslarr sınır oldum hıc beğenmedım bende düz simli şıkır şıkır bı perde dıktırdım uzerıne gıttım süslemeler buldum gece bırazını taktımyetmedı az almısım oda kapı susumuzude taktıkkk:)))odanın her onunden gectiğimde beşiğe bakıyorum yaaaaa ıcıne uyku arkadasını yatırdım sımdılık fotolarını cekıcem aksama bıaksılık olmazsaa suan wallaa cokyorgunumm

kız maşallah bütün işleri bitirmişin daha erken değil mi yaa :1: güle güle yatsın uyusun kuzun

ben de chicco almayı düşünüyorum. kraft bile ürünlerini çinde yaptırıyormuş. chiccoyu incelediğin zaman zaten kumaşının diğer yataklardan farklı olduğunu görüceksin. diğer yataklarda hep naylonumsu bir madde kullanılıyor. dün büyük bir bebe mağazasında gördüm yakından tüm modelleri.diğerleri langır lungur sallanırken, chicco taş gibi sağlam duruordu..adam sökülüp kurulmasını da gösterdi, çok pratik.şemsiye gibi katlanıo.

kraftın çoğu ürünü türkiyede üretiliyo canım ama türkiyede üretilen de ne kadar iyi onu bilemiyorum ben baktım beğenmedim şahsen

ben tek bir çorap almadım ne kadar iştahlısınız maşallah :) Allah bozmasın keyfinizi:21:
sanırım çok rahat biriyim :37:

ben tek bir çorap almadım ne kadar iştahlısınız maşallah :) Allah bozmasın keyfinizi:21:
sanırım çok rahat biriyim :37:

GOKCEG sanadaa cvp bu :))ıkıkere uğrastırayınbenıı yorgunum
:)))
wallaa bana kalırsada biraz erken gıbı amaa kar kıs bastırmadan halledelım dedık carsı işlerını gonlumce gezegeze aradiğimseylerı bulayım dedım.kocıste sabırsızz bı an once olsunbıtsın kafamızda bısı kalmasındıyo en azındanyerlestıkce eksıklerı goruruz sonra ayy o kalmıs bu eksıkti demeyelım dedıı oldu bittii valla:)ayyy ama cokguzel butun zamanımı odasındagecırıyom

GOKCEG sanadaa cvp bu :))ıkıkere uğrastırayınbenıı yorgunum
:)))
wallaa bana kalırsada biraz erken gıbı amaa kar kıs bastırmadan halledelım dedık carsı işlerını gonlumce gezegeze aradiğimseylerı bulayım dedım.kocıste sabırsızz bı an once olsunbıtsın kafamızda bısı kalmasındıyo en azındanyerlestıkce eksıklerı goruruz sonra ayy o kalmıs bu eksıkti demeyelım dedıı oldu bittii valla:)ayyy ama cokguzel butun zamanımı odasındagecırıyom
:1: ne güzel erkekler genelde tam tersi acele etme derler eşlerine, işlerini erkenden halletmişsin daha çok sabırsızlanacaksın doğsa diye :16: neyse güzel bir sabırsızlık :)
ben zaten ilçede yaşıyorum eşyaları burdan almaya hiiiç niyetim yok, hem marka hemde fiyat açısından cazip olduğunu söyleyemem, eşyalarımı genelde internetten aldım onunkileride internetten alıcam ohh kapıya kadar getirsinler, bakıp almam gereken şeyleride Bursa dan alırım artık uygun bi zamanda :49:

ohhh ohhh masallah, Allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın ınsallah,canm benımmm... sende benım gıbı hazırlıkları tamamlayanlardansın :9:valla ınsan rahatlıyo ayrıca ıyıce agırlasmadan, geze geze ıcıne sınerek rahatca alısverıs yapmak gıbısı yok ben bayagı hafıfledım:34:

slm güzel anneler bugün misafirlerimi ağırladım çok şükür
bu da bitti ama ben de yoruldum allahtan annemle kız kardeşim geldi
de yardım ettiler, bu arada göğsümün ucundan o beyaz sıvı geldi
ne deniyodu o ilk gelen koyu kıvamlı süte ismini unuttum ama çok tuhaf hissettim
kendimi südyenimin içi süt kokuyodu :) allahım bebişlerimizi emzirdiğimiz
günleri de göstersin...

Selam herkese,ay ne güzel odası var bebişinin.Maşallah deyim.benim bebişime oda yapamıyoruz evim de fazla oda yok ona:( park yatak alacaz yanımızda yatcak,birde dolap sipariş ettik beyaz onuda gelince yemek odamda sıkıştıracaz.doya doya oda hazırlayamıyorum yaaa.Neyse allahım sağlıkla kucağıma gelsinde napalım inşallah bundan sonra odası olur.Zuzum geçmiş olsun sana tek ağırlasaydın misafirlere pert olurdun iyiki annen ve kardeşin yanındaymış dua et:)

kızlarr park yatak alıcam bazı markalar çin malıymıs kansorejen madde oluyo çin mallarında.park yatak için en iyi chicco ve kraftı öneriyolarla sizler ne marka alıcaksınız?

bende kraftla chicco arasında kaldım ama chicconun ebatları küçük geldi bana, ayrı oda yapmıycam için 2-3 yaşına kadar onu kullncaz inşallah, o yüzden kraftın geniş modellerinden bi tane alcam..

Selam herkese,ay ne güzel odası var bebişinin.Maşallah deyim.benim bebişime oda yapamıyoruz evim de fazla oda yok ona:( park yatak alacaz yanımızda yatcak,birde dolap sipariş ettik beyaz onuda gelince yemek odamda sıkıştıracaz.doya doya oda hazırlayamıyorum yaaa.Neyse allahım sağlıkla kucağıma gelsinde napalım inşallah bundan sonra odası olur.Zuzum geçmiş olsun sana tek ağırlasaydın misafirlere pert olurdun iyiki annen ve kardeşin yanındaymış dua et:)

saol cnm valla ucuz atlattım misafirler gelene kadar
bütün hazırlıklarımı yaptım misafirler gelmeden annemle
kardeşim geldi misafirler gelince ben pek kalkmadım arada
bi kontrolleri yaptım özellikle kız kardeşim herşeyi yaptı en son da
mutfağı topladı gitti :)

bende kraftla chicco arasında kaldım ama chicconun ebatları küçük geldi bana, ayrı oda yapmıycam için 2-3 yaşına kadar onu kullncaz inşallah, o yüzden kraftın geniş modellerinden bi tane alcam..
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]hımm boyutlarını hiç düşünmemiştim, şimdi baktım gerçektende kraft ciddi manada daha geniş, chicco rahatsız edecek kadar küçük mü canım, çünkü bizim konuştuğumuz model çok kullanışlıydı [/FONT]:31: kafam karıştı şimdi :26:

iyiyiz şeker senden naber :16:

ayyy üzüldüm valla haline allahtan annen varmış gerçekten bende o da yok :43: ama çok şükür badanayı ve büyük temizliği ben annemin yanındayken istanbuldan gelmeden önce eşim yaptı..halıfleksleri yıkattı falan..şimdi olan sadece genel bi dağınıklık yani ama ona bile eriniyorum ne yalan söyliyim temizlik yapmayı hiç bi zaman sevemedim :50:

Ayy annem canım yaa o bana kıyamıyo ben ona kıyamıyorum ama 3 gündür benimle uğraştı kadın herşeye yardım etti o olmasaydı muhtemelen bugün hala uğraşıyo olurdum:44: sen şanslıymışsın valla ne güzel eşin sana iş bırakmamış :34:

saol cnm valla ucuz atlattım misafirler gelene kadar
bütün hazırlıklarımı yaptım misafirler gelmeden annemle
kardeşim geldi misafirler gelince ben pek kalkmadım arada
bi kontrolleri yaptım özellikle kız kardeşim herşeyi yaptı en son da
mutfağı topladı gitti :)

Ayy annem canım yaa o bana kıyamıyo ben ona kıyamıyorum ama 3 gündür benimle uğraştı kadın herşeye yardım etti o olmasaydı muhtemelen bugün hala uğraşıyo olurdum:44: sen şanslıymışsın valla ne güzel eşin sana iş bırakmamış :34:

anneler olmasa ne olur bizim halimiz benim annem de yılbaşında gelecek. doğumdan önce bi büyük temizlik yapılır artık. annem söyler, eşim camdı kapıydı siler perdeleri takar eder. ben de ufak tefek toz alırım yemek falan yaparım.annem de silp süpürdü mü tamammmm

ne korktum vallla ayaklarımı uzatms oturyrdm karnımn altına bır sancı gırdıı ama ne sancı cok surmedı aradan 1-2 dk gectı yınee allahm dyrum ne olur kotu bısı olmasn banyoya gırım rahatlrm dedım banyoda bı sancı daha korkum ıyıce arttı altıma bakyrum kan falan varmı dıe yok snra yattım daha ole sancı gırmedı aradan yarm saat gectı kendımı tuvalete zor attım meger tuvaletım varms o zorladı heralde snra rahatldım bebegımde bı vurmaya basladı cocukcagız ıcerde boguldu heralde:):):):)):snrada halıme guldum valla

anneler olmasa ne olur bizim halimiz benim annem de yılbaşında gelecek. doğumdan önce bi büyük temizlik yapılır artık. annem söyler, eşim camdı kapıydı siler perdeleri takar eder. ben de ufak tefek toz alırım yemek falan yaparım.annem de silp süpürdü mü tamammmm

Annelerin hakkı ödenmezmiş derler ya aynen öyle haklarını ödeyemeyiz.günlerdir evde uğraşıyorum işim bitti ama bende artık bitmişim kayınvalidem ve görümcem aramış bende yorgunluktan uyuya kalmışım telefonu açmamışım diye bana küstüler bide onunla uğraşıyorum:47: insanların anlayışsızlığı beni deli ediyo:47: kimse bu kız hamile hamile badanadır temziliktir uğraşıyo demeden beni eşime bi şikayet ettiler akşam sinirden şeker tavan yaptı yine..

ne korktum vallla ayaklarımı uzatms oturyrdm karnımn altına bır sancı gırdıı ama ne sancı cok surmedı aradan 1-2 dk gectı yınee allahm dyrum ne olur kotu bısı olmasn banyoya gırım rahatlrm dedım banyoda bı sancı daha korkum ıyıce arttı altıma bakyrum kan falan varmı dıe yok snra yattım daha ole sancı gırmedı aradan yarm saat gectı kendımı tuvalete zor attım meger tuvaletım varms o zorladı heralde snra rahatldım bebegımde bı vurmaya basladı cocukcagız ıcerde boguldu heralde:):):):)):snrada halıme guldum valla

:9::9: ya banada sancı giriyo arada sırada kasılmaların başladımı diye sordu doktor normalmiş geçen akşam banada oldu ölee meğer tuvaletim gelmiş ama anlamıorum o an nedense.bende o an bu kısacık sancıda kıvrandım doğum sancısı kimbilir bunun kaç katıdır diye düşündüm ve ürktüm:44:

ay cnm aynen öyle hatta ben kışlık temizlik için
temizlikçi bekliyorum bugün annem boşver ben haftaya
hafta sonunda gelir temizlerim dedi yaa, tabi ben kabul etmedim
neden yorulacaksın ki dedim temizlikçi gelsin hepsini yapsın kapı pencere
fayans ne varsa silsin annemin gelip benim temizliğimi yapması
beni çok üzer.

cnm hiç korkma çünkü artık bu aylardan sonra
bebişlerimiz kenarı köşeye toplanıp sancı yapabiliyomuş
hatta bende hiç olmadı ama ben olsun istiyorum :)

Back
X