2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hb huyluuu:))sabah sabah ne çişş kakaa seylerden bahsedıyon hıc dusunmuyonmu surdaa acc bı ınsan varr :))offf hava yağmurluu kasvetlii kocayı işe gonderdım 9 da 10 a kdr yatakta debelendım kalkamadım soğutan.allahtan muge baslıyorda zorla gectım tv basınaa

napayım kız köpeği su yoluna götürcem mi diyeceeedim :) he ben de açtım atv yi peynir didikliyorum :)

öyle de tabee bi öğretemedım sana kıbar olmayı:)100 numaraya göturcemde hahaa bende sayende bı bardaksüt bı top kek yedım

takılma böyle şeylere :)) kız ben eskiden hiç peynir yemezdim sevmezdim şimdi akşama kadar peynir yiyorum seve seve :)) al eline tepsini mügenin başında ye :)) söz bi daa demicem kızma anneeee

hb huyluuu:))sabah sabah ne çişş kakaa seylerden bahsedıyon hıc dusunmuyonmu surdaa acc bı ınsan varr :))offf hava yağmurluu kasvetlii kocayı işe gonderdım 9 da 10 a kdr yatakta debelendım kalkamadım soğutan.allahtan muge baslıyorda zorla gectım tv basınaa

ohhhhh ne ka güzel o ka güzel valla sabah 6 da uyandın evi toparla kahvaltımı hazırladım üstümü gidinip servise bindim işe geldim keyfe bak hanımefendide :1::1::1:

kızlar aralık annelerınde 3 haftalık dogum yapan var benım arkadasım da 35 +4 te dogum yapmıstı bu demek oluyorkı 35 e kadar hastane cantalarını hazırlamak lazımmmmm

kızlar aralık annelerınde 3 haftalık dogum yapan var benım arkadasım da 35 +4 te dogum yapmıstı bu demek oluyorkı 35 e kadar hastane cantalarını hazırlamak lazımmmmm

biz bugün 28+1 iz, ben bu hafta önümüzdeki hafta falan tamamlayıp arabaya atıcam çantayı ne olur ne olmaz. erken gelecek olursa bi de ona kafayı takmayalım.

takılma böyle şeylere :)) kız ben eskiden hiç peynir yemezdim sevmezdim şimdi akşama kadar peynir yiyorum seve seve :)) al eline tepsini mügenin başında ye :)) söz bi daa demicem kızma anneeee

yee yeee ne guzel işte can boğazdan gelır bende onceden sut ıcemezdım sımdıı pese pese ıcıyorumi): yatak odası duruyo yatak acık üğğğ mutfakta az bişi dağınıkk kım yapcak onları yaaaa

ohhhhh ne ka güzel o ka güzel valla sabah 6 da uyandın evi toparla kahvaltımı hazırladım üstümü gidinip servise bindim işe geldim keyfe bak hanımefendide :1::1::1:

ayyy walllaa ne desemmkiii şimcikk::)bak senını ısler bıtmıss benımduruyo ısın bıde o tarafından bakalım ne dıcemıı şaşırrdım beee sendee:)))

aynenn meltemcimm wallaa benımde yan komsu 35 haftalık yaptıı bana dıyorlar aralık sonu gelır senın bebıs falan 35 ten sonra heran bekleyın dıyo herkezz

yee yeee ne guzel işte can boğazdan gelır bende onceden sut ıcemezdım sımdıı pese pese ıcıyorumi): yatak odası duruyo yatak acık üğğğ mutfakta az bişi dağınıkk kım yapcak onları yaaaa

ayyy walllaa ne desemmkiii şimcikk::)bak senını ısler bıtmıss benımduruyo ısın bıde o tarafından bakalım ne dıcemıı şaşırrdım beee sendee:)))

aynennn aynennn üstüne bi de yarın kociş iş için istanbula gidecek e haliyle ben de peşinden gezmelere :)) ve yığınla ütü var bugün bitmesi gereken 1-2 gibi falan kalkcam inşallah. benim de daha yatak falan duruyo off offf

evt ya kızlar benim arkadaşımda sezaryanla olucaktı gün verildi ama sancıları sezaryan gününden 4-5 gün önce başlayınca apar topar ameliyata aldılar özellikle kız bebekleri gününden önce gelirmiş annem 4 kız anası olarak öyle dedi:) bende endişe ediyorum benim de sezaryan olucak ya sancılarım erken başlarsa diye korkuyorum

aynennn aynennn üstüne bi de yarın kociş iş için istanbula gidecek e haliyle ben de peşinden gezmelere :)) ve yığınla ütü var bugün bitmesi gereken 1-2 gibi falan kalkcam inşallah. benim de daha yatak falan duruyo off offf

bende gezmeeri bıraksam her işiyapcamdaaa kım gezcek benım yerımee bugunde gıtmem gerekekn yer vardaa hiçççç kalkasım yok koca telefonu evde unutmus saftırık dukkana ınıp onuda goturmem gerekk aslındaaa amannnnn ben hala gunluk utu yapıyom:)ogun ne lazım onu utuluyom.kısss sen gumuşün durumunu bılıyon deme eskılerden

bende gezmeeri bıraksam her işiyapcamdaaa kım gezcek benım yerımee bugunde gıtmem gerekekn yer vardaa hiçççç kalkasım yok koca telefonu evde unutmus saftırık dukkana ınıp onuda goturmem gerekk aslındaaa amannnnn ben hala gunluk utu yapıyom:)ogun ne lazım onu utuluyom.kısss sen gumuşün durumunu bılıyon deme eskılerden

yook ona da bakındım da onu hiç göremedim kötü bişey mi oldu?

yook ona da bakındım da onu hiç göremedim kötü bişey mi oldu?

aynenn bayaa oldu oda gıdelı sureklı gırıyo amafarklı topıklerde arada burayada uğğruyoda bısı dıyemıyorum yarasını desmemek ıcın.burdada anlatmıyım sımdı etık olmaz sonuc olarak suan aramızda yok cunku hamıle değil:(((

dijitoys sallanan beşik diye geçiyor canım

baktım canım teşekkür edrim güzel kullanışlı bişeye benziyo, tam olarak yatabiliyomu bunlar yazmamışlar sitede?

:18:30 deme her an doğurabilirmişim gibi geliyo... 37. haftaya kadar çalışcam bi de...
ben32-34 arası ayrılcam inşallah izne, doğuma ankaraya annemin yanına gitcem kısmet olursa. erkenciyim yani sizin anlıycanız. Ama imkanım olsaydı çalışırdım sonuna kadar...

aynenn bayaa oldu oda gıdelı sureklı gırıyo amafarklı topıklerde arada burayada uğğruyoda bısı dıyemıyorum yarasını desmemek ıcın.burdada anlatmıyım sımdı etık olmaz sonuc olarak suan aramızda yok cunku hamıle değil:(((

kıyamam yaaa :( ne büyük üzüntü :( inşallah en kısa zamanda tekrar olur bebişi :( gözlerim doldu ya

günaydın kızlarr:16::16: benim gibi hala otobüse binmek için koşan bi akıllı varmı yaa :44:bu sabah işe gelirken otobüse yetişeyim diye bi koştum otobüse binince hamile olduğum aklıma geldi:111::111: salak dedim kendi kendime ne koşuyonki bide bişey olcak:26:

KIZLAR AZ ÖNCE EŞİM İŞYERİ Mİ ARADI HATUN SELİN TELİN NEREDE DİYE SORDU BEN YANIM DA DEDİM HADİ YA O ZAMAN NEDEN TELE ANNEN CEVAP VERİYOR DEDİ ANAM TELİ EVDE UNUTMUŞUM HABERİM YOK BU DURUM DA brs85 AZ ÖNCE YAZMIŞTI YA BENİM SAFTIRIK KOCAM TELİ EVDE UNUTMUŞ DİYE BENDE SAFTİRİK OLUYORUM HEHEHE

Back
X