2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
KIZLAR AZ ÖNCE EŞİM İŞYERİ Mİ ARADI HATUN SELİN TELİN NEREDE DİYE SORDU BEN YANIM DA DEDİM HADİ YA O ZAMAN NEDEN TELE ANNEN CEVAP VERİYOR DEDİ ANAM TELİ EVDE UNUTMUŞUM HABERİM YOK BU DURUM DA brs85 AZ ÖNCE YAZMIŞTI YA BENİM SAFTIRIK KOCAM TELİ EVDE UNUTMUŞ DİYE BENDE SAFTİRİK OLUYORUM HEHEHE

hahahhaah :)) benim de doktor sordu şikayetin var mı diye bi düşündüm düşündümm, sonra da vardı ama unuttum dedim en önemli şikayetim unutkanlık dedim :)) doktor gülme krizine girdi :) allahtan eşime söylemiştim şu şu şu şikayetim var doktora şunları soracam diye de o yardımcı oldu :)

KIZLAR AZ ÖNCE EŞİM İŞYERİ Mİ ARADI HATUN SELİN TELİN NEREDE DİYE SORDU BEN YANIM DA DEDİM HADİ YA O ZAMAN NEDEN TELE ANNEN CEVAP VERİYOR DEDİ ANAM TELİ EVDE UNUTMUŞUM HABERİM YOK BU DURUM DA brs85 AZ ÖNCE YAZMIŞTI YA BENİM SAFTIRIK KOCAM TELİ EVDE UNUTMUŞ DİYE BENDE SAFTİRİK OLUYORUM HEHEHE[/Q

ay çok güldüm valla hamilelikten mi acaba kızlar bende de çok unutkanlık dalgınlık var geçenlerde yatak odasını toparlıyorum eşimin çamşırlarını götürüp kirli sepet yerine az kalsın klozete atacaktım :16:

canım bugün nevresimlerini falan ütüleyeceğim, tamamen hazırlayıp akşama resmini koyarım :) içine aldığımız yatak da yarı ortopedik o da ikeadan, henüz bebiş kullanmamış olsa da tavsiye edebilirim, yumuşakla sert arası güzel bir yatak.

Canım yatak konusunda bende çok kararsız kaldım. Şimdi visko diye satılanlara bakıyorum çok ince ikeadan aldığının kalınlığı nasıl

bence cok seker görünüo:) güle güle kullanın insallah.bide içinde yatagı varmı bazılarında yatagını ayrı olarak sen alıyormussun
evet ıcınde var ama bana ınce geldı vısco park yatak yatagı alabılırım ben ıcıne

bu arada azız bebeden aldıgım sarı kadıfe takım geldı cok begendım bennnnnnnnn

Canım yatak konusunda bende çok kararsız kaldım. Şimdi visko diye satılanlara bakıyorum çok ince ikeadan aldığının kalınlığı nasıl

dur canım ben şimdi odaya çıkıp fotoğrafını çekip geleyim, yatak ince değil 1 karış falan vardır aşağı yukarı. şimdi fotoğrafını çekip koyayım

Kızlar herkeze merhabaaa

Dün bütün gün devlet hastanesinde sıra bekledim detaylı ultroson için yorgunluktan ölüyorum.

Bide dr moralimi bozdu böbrek büyüme sınırdaymş 4 mm kalp kapakçıkta parlama görünüyor amniyosentez yaptırsan ii olur falan
başından böyle geçen oldu mu

gerçi ben yaptırmayı düşünmüyorm bu benim bebeğim ne olursa olsun

evet ıcınde var ama bana ınce geldı vısco park yatak yatagı alabılırım ben ıcıne

bu arada azız bebeden aldıgım sarı kadıfe takım geldı cok begendım bennnnnnnnn

ince dimi?bende baktım ince gibi gelmişti.ona uygun kalınını bulmak gerek ama park yatagın ölçüleriyle uyumlu olması gerek tabi.tulumlarınızı kadife kalın alıyorsunuz dimi

Kızlar herkeze merhabaaa

Dün bütün gün devlet hastanesinde sıra bekledim detaylı ultroson için yorgunluktan ölüyorum.

Bide dr moralimi bozdu böbrek büyüme sınırdaymş 4 mm kalp kapakçıkta parlama görünüyor amniyosentez yaptırsan ii olur falan

canm aynısını yasamadım ama gecen hafta dr kontrolünde ultrasonda bebegn kalbinde 2mm acıklık var demişti detaylı ultrasona gir ve fetal eko cektir dedi.detaylıya girdim ekoda çektirdik cok sükür öyle bişi cıkmadı bazen bu tür yanılmalar oluyo.aldırmıcaksanız amniyosentez yaptırma derim ben.cünkü 200 de 1 düsükle sonuclanıo amniyosentez

canm aynısını yasamadım ama gecen hafta dr kontrolünde ultrasonda bebegn kalbinde 2mm acıklık var demişti detaylı ultrasona gir ve fetal eko cektir dedi.detaylıya girdim ekoda çektirdikk sükür öyle bişi bazen bu tür yanılmalar oluyo.aldırmıcaksanız amniyosentez yaptırma derim ben.cünkü 200 de 1 düsükle sonuclanıo amniyosentez

evt dünden beri bu konularla alakalı yazıları okuyrm amnysntz yapılıp ertesi gün sağlıklı bebeğini kaybetmiş bi bayan test sonucu daha sonra gelmiş tabi .. bi diğeri test sonucu olumsuz çıkmasına rağmen dünya ya gelen bebek sağlıklıymış. inş 32 haftalık testimiz normal çıkar ben olumlu düşünmeye çalışıyorum benim oğlum iyi o zamana kadar daha iyi olacak annesi onu seviyorrr

$IMG_0486.webp $IMG_0488.webp

göbüş 28+1

bunlar da göbüşümle yatağımız. yatağımızın her şeyini yatağını nevresimini vs.. ikeadan aldık.

Son düzenleme:
evt dünden beri bu konularla alakalı yazıları okuyrm amnysntz yapılıp ertesi gün sağlıklı bebeğini kaybetmiş bi bayan test sonucu daha sonra gelmiş tabi .. bi diğeri test sonucu olumsuz çıkmasına rağmen dünya ya gelen bebek sağlıklıymış. inş 32 haftalık testimiz normal çıkar ben olumlu düşünmeye çalışıyorum benim oğlum iyi o zamana kadar daha iyi olacak annesi onu seviyorrr

insan anne olarak ister istemez kafaya takıyo bende eko çektirene kadar 2 gün arastırdım netten hep.cok sükür temiz cıktı ama cıkmasaydı doktorumuz doguma kadar düzelebilir diyordu cünkü hala büyüme gelisme evresindeler ya insallah senin ki ozamana kadar düzelir güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun dimi

Şu facebook a herkez yediğini içtiğini koyuyor nasıl sinir oluyorum :52:canım istiyor aniden görünce, aklım kalıyor valla :9:en sonunda yazacağım duvara yeter artık yemek resmi koymayın diye ama ayıp olcak :9:

Bende sinir oluyorum canımm canımın istemesinden öte insanlar bu kadar herşeyi açık bir yerde nasıl paylaşıyor aklım almıyor

insan anne olarak ister istemez kafaya takıyo bende eko çektirene kadar 2 gün arastırdım netten hep.cok sükür temiz cıktı ama cıkmasaydı doktorumuz doguma kadar düzelebilir diyordu cünkü hala büyüme gelisme evresindeler ya insallah senin ki ozamana kadar düzelir güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun dimi

dr da öyle diyor 32 haftaya kadar düzelebilir ama insan tabi takmadan duramıyo.. artık bu konuları okumayacağım.bebeğim iyi zaten sınırdaymış öyle çok yüksek falan değil inşş hepimiz iyi olacağız. Az kaldı yakında kucaklarımızda olacak sağlıklı bi şekilde inşallah

Kızlar herkeze merhabaaa

canım geçmiş olsun benim kızım da vardı böbrek büyümesi doğuma ilk baştan sağ ve sol büyüdü sonra sağ normalle indi ama sol doğuma kadar 18 mm oldu ALLAHIMA şükürler olsun ki doğumdan sonra tedavi ye gerek kalmadan kendiliğin den küçüldü o dönem de doktorum beni detaylı ya göndermişti kendi doktorum böbreği o zaman 8 mm neyse aynı hastanede yaptırdım detaylıyıda anam doktor neler demedi ki bana 8 mm olarak bildiğim böbreği 1 cm olmuş dedi yok seni doktorun gereken yerlere sevk eder gebeliğin sonla na yada doğumdan sonra bebeğin böbreğini alabilirler dedi oda dan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum hemen kendi doktorumun yanına gittim anlattım oda bana detaylı da böbrek ölçümü farklı yapılıyor dedi ondan o kadar fark çıkmış ve doktorumun anlattıkları gebeler de en sık rasla nan olaymış böbrek büyümesi özellik le erkek bebeklerde görünüyormuş gerçi benim kızım da oldu kimi doğuma kadar kimi de doğumdan sonra düzeliyormuş eğer doğumdan sonra büyüme devam ederse tedavisi varmış canım inşallah seninki de düzelir geçen ayın 13 kendi doktoruma gitmiştim 24 de detaylı için gittim kendi doktorum hiç bir şey demedi ama detaylı da doktor böbrek te hafif genişleme var dedi ama fazla değilmiş aynı hastane ye gittiğim için gene ölçüm hatası dır diye düşünüyorum inşallah öyledir

yaa.. hiç sormayın...benim okulumda izmir in en kötü okullarından biri.. sonuna kadar bekleyemeyeceğim.. ayrılacağım izine.. ama sonrasında da bebişimle olmak istiyorum.. yoksa nisan sonu başlamam gerekecek işe.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..? birde hergün 30 km arabamla gidip geliyorum..yolda yoruyor.. dönüşte bel ağrısından araba kullanamayacağım nerdeyse...

Canım ben mecburen ayrılacağım doktorum bebek aşağıda olduğu için çalışma izni raporu vermeyeceğim dedi. Ama hergün o kadar yol gidiyorsan bence ayrılmalısın. Rapor alma şansın falan yokmu doğumdan sonra

Back
X