• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kuşlar ya sizin bahsettiğiniz bebeğin
hareketleriyle uyanmak die bişey yok içerde elini ayağını nereye
koyduğunu anlıyosunuz benim meleğim o kadar şiddetli hareket etmiyo
acaba akşama kadar ayakta ders anlatıyorum çok mu yoruyorum ondan mıdır acaba valla
siz böle anlattıkça ben telaşlanıyorum ben de öle sizin dediğiniz kasılmalar da olmuyo
bebeğim sadece içerde yer değiştiriyo o da genelde dinlenmek için
yattığımda hissediyorum, haftaya perşembe kontorlum var ahhhh bu zaman geçmez şimdi bana :(

canım o yorulduğundandır ya da bebiş pek hareket etmeyi sevmiyordur. benim kuzenimin hareketleri bırak saati günde 10u geçmezdi. o da sadece dönerdi. sen hiç telaşlanma, şimdi uslu çıkınca yaramaz olacak belki :))

:)))))))))))))))))28+1ım ben bugun 29 haftanın ıcındeyız de mıllet hafta ısınden anlamıo kac aylıksın 7 aylık bıttı gerısı onemlı degıll bıde yılbası doguruozmu yılın ılk cocukları :D:D:D

ben de ben de 28+1 im bugün :)) benimki beklesin 42. haftaya kadar :)) 14 şubatta falan doğsun sıpam :))

aynenn yaaa bende bıraz erken gelsın ıstıyom sağlıklı olsun tabıı gercı dediğin gıbı ne kdr dursa okdr iyi amaa esımde oyle her gece bı 30 a gelemedıkdıyo:)) bıde odayı falan dosedık alıncak bişi olmayınca odanın onunden her gectığimizde oylee bakıyoruz:((

ayy evet ben senn odanı gormustum yorum yapmadım sımdı yapayımm bayıldımm cokk guzell olmuss gule gule kullansn senn kızın adı ne olacaktı?
bende yarn almaya gdyrumm ınsallah ılk haftalarda su 20lı haftalara bı gelsem dyrdum sımdıde 30lu haftalar gelmek bılmıor esın haklı off zaman gecmıor sankı

ayy evet ben senn odanı gormustum yorum yapmadım sımdı yapayımm bayıldımm cokk guzell olmuss gule gule kullansn senn kızın adı ne olacaktı?
bende yarn almaya gdyrumm ınsallah ılk haftalarda su 20lı haftalara bı gelsem dyrdum sımdıde 30lu haftalar gelmek bılmıor esın haklı off zaman gecmıor sankı

haftaya otuz oluyoruz şekerim :)) sonra kalıyo doğuma 8-10 hafta :))

Beeen geldiiimmm:16:
şekerim yine yüksek devam ettiği için insülinin dozunu arttı doktor maalesef,elim ayağım şişio diye idrar tahlili istedi protein kaçağı varmı diye bakmak için protein kaçağı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu çıktı :14: antibiyoktik verdi yaww her gittiğimde bişii çıkıo doğurana kadar daha neler çıkıcak kimbilir:44:

Beeen geldiiimmm:16:
şekerim yine yüksek devam ettiği için insülinin dozunu arttı doktor maalesef,elim ayağım şişio diye idrar tahlili istedi protein kaçağı varmı diye bakmak için protein kaçağı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu çıktı :14: antibiyoktik verdi yaww her gittiğimde bişii çıkıo doğurana kadar daha neler çıkıcak kimbilir:44:

ay kuzum kıyamam ya :(( inşallah bunlar son olur.

ay kuzum kıyamam ya :(( inşallah bunlar son olur.

Off inşallaah dicem ama son bulucağa pek benzemioo:14: hala insülini vurmayı beceremiorum kollarım löpçik löpçik et oldu iğne vururken acıoo hayırlısıyla kızımı bi kucağıma alsam sorunsuz bi şekilde daha ne isterimkii:34:

Off inşallaah dicem ama son bulucağa pek benzemioo:14: hala insülini vurmayı beceremiorum kollarım löpçik löpçik et oldu iğne vururken acıoo hayırlısıyla kızımı bi kucağıma alsam sorunsuz bi şekilde daha ne isterimkii:34:

kızın için her şey zaten tatlım, ona bişey olmasın diye seni tedavi ediyorlar :)) annelik erken başladı senin için fedakarlık anlamında :) geçecek hepsi şurda doğurmamıza ne kaldı :)

kızın için her şey zaten tatlım, ona bişey olmasın diye seni tedavi ediyorlar :)) annelik erken başladı senin için fedakarlık anlamında :) geçecek hepsi şurda doğurmamıza ne kaldı :)

Ay canım yaa aynen dediğin gibi annelik fedakarlığı erken başladı..onlar için herşeye değer:16: valla şaka maka doğurmamıza çok az kaldıııı:32: çok heyecanladım bi aannn:16::16:

ben geldimm kızlar selam :)
cocuklara kazık sorular sormayın haaaa:)
ay sorma ilk sınav kolay sordum diye diye kendi kendime kızdım ama çok zor geldi çocuklara yaa amaaan :27: okula yeni geldim seviyelerini bilemedim.
başıma neler geldi. bugün veli toplantısı vardı, kadının biri akşam akşam canımı sıktı, eski fenci şöyleydi eski fenci böyleydi yeni fenci gidecekmiş niye gidiyor :47:ben fenciyim bu arada okula yeni geldim
geri zekalı, kadın olarak önce senin anlaman lazım hamile bi bayanın halinden off nasıl sinir oldum 50 -60 tane erkeğin arasında rezil etti, müdürümüz açıkladı özel bi durumu var diye ısrar edince hamile olduğu için ayrılmak zorunda dedi o da mecburiyetten, bütün köy hamile olduğumu öğrendi :20: aklıma binbir türlü laf geldi ama onun gibi edepsizlik yapamadım o kadar erkeğin arasında, karşılığını veremediğim içinde içim içimi yiyor rahatlayamadım bir türlü, off çok mu duygusal düşünüyorum :2:

ay sorma ilk sınav kolay sordum diye diye kendi kendime kızdım ama çok zor geldi çocuklara yaa amaaan :27: okula yeni geldim seviyelerini bilemedim.
başıma neler geldi. bugün veli toplantısı vardı, kadının biri akşam akşam canımı sıktı, eski fenci şöyleydi eski fenci böyleydi yeni fenci gidecekmiş niye gidiyor :47:ben fenciyim bu arada okula yeni geldim
geri zekalı, kadın olarak önce senin anlaman lazım hamile bi bayanın halinden off nasıl sinir oldum 50 -60 tane erkeğin arasında rezil etti, müdürümüz açıkladı özel bi durumu var diye ısrar edince hamile olduğu için ayrılmak zorunda dedi o da mecburiyetten, bütün köy hamile olduğumu öğrendi :20: aklıma binbir türlü laf geldi ama onun gibi edepsizlik yapamadım o kadar erkeğin arasında, karşılığını veremediğim içinde içim içimi yiyor rahatlayamadım bir türlü, off çok mu duygusal düşünüyorum :2:
iyi olacak hastanın doktor ayagına gelırmıs

yarın benım oğlusun fen sınavı var bana bı soru sordu anıtkabırı yapıyordum ılgılenemedım sana sorayımmmm:))))))))
besınlerın yanması ıle olusan sey nedir? karbondıoksıt azot? benım aklımda azot kalmıs ama yanıltmak ıstemedim

yarın benım oğlusun fen sınavı var bana bı soru sordu anıtkabırı yapıyordum ılgılenemedım sana sorayımmmm:))))))))
besınlerın yanması ıle olusan sey nedir? karbondıoksıt azot? benım aklımda azot kalmıs ama yanıltmak ıstemedim
:) karbondioksit canım

cevap veriyorum a şıkkı karbondioksit :42:

bööööööööööö annelik karıyerımın yerle bır oldugu andır
oğlumun verdiği cevap;
-anne ben senden daha zekiyim!!!

ayyy çok güldüm kız sana :1: bu çocuklar yok mu bilgileri taze ya hemen hava atarlar ben de anneme aynısını yapıyodum öğrenciyken...çocuğum bana sorana kadar da ben unutcam o bana hava atacak hayatın döngüsü böyle üzme kendini :9:

ayyy çok güldüm kız sana :1: bu çocuklar yok mu bilgileri taze ya hemen hava atarlar ben de anneme aynısını yapıyodum öğrenciyken...çocuğum bana sorana kadar da ben unutcam o bana hava atacak hayatın döngüsü böyle üzme kendini :9:

:1: yerim ben onun zekasını,çok bilmiş
ay sormayın benımkı cok bilmiş:))) genel oalrk ıyı bır durum olsa da bazen cıleden cıkarabılıyor:)
bu arada cevaplarınız ıcın tesekkur ederım sınıfı gectınız:)

ay sormayın benımkı cok bilmiş:))) genel oalrk ıyı bır durum olsa da bazen cıleden cıkarabılıyor:)
bu arada cevaplarınız ıcın tesekkur ederım sınıfı gectınız:)

sağol şekerim diplomalarımızı adrese yollarsın artık :9: kız seni yakalamışken sorayım yaa geceleri nasıl uyuyosun kaç yastıkla yani? ben şimdiden 4 yastığı buldum da daha ne kadar abartabilirim diye düşünüyorum :1:

sağol şekerim diplomalarımızı adrese yollarsın artık :9: kız seni yakalamışken sorayım yaa geceleri nasıl uyuyosun kaç yastıkla yani? ben şimdiden 4 yastığı buldum da daha ne kadar abartabilirim diye düşünüyorum :1:
valla ben hergun kendımle dalga gecıyorum hurrem gıbı yatıyorum 4 yastıkla hatta 5 oluyor o kocişin yastıgınıda alıyorum o gece uyumaya gelınce gerı alıyor benden:))

bu arada bu anıtkabır maketı omrumu yedııı neyse yarın son allahtan bıtıyor yaaa

hepsini indirdimmm okumakkk istiyorummm:27:
sıkma canını bu ilçe bi garip. bütün veliler her şeyi çok biliyo en ufak sorunda soluğu milli eğitimde alıyo gıcık oluyorum sorunu torpille halletme gibi bi alışkanlıkları var:41::19:
valla ben hergun kendımle dalga gecıyorum hurrem gıbı yatıyorum 4 yastıkla hatta 5 oluyor o kocişin yastıgınıda alıyorum o gece uyumaya gelınce gerı alıyor benden:))

bu arada bu anıtkabır maketı omrumu yedııı neyse yarın son allahtan bıtıyor yaaa
sayın veli lütfen öğrencilerin performans ödevlerini bırakalım kendileri yapsınlar... yoksa biz kime not vereceğimizi şaşırıyoz:20::1:

bu gece de benim eşim yine yok dolayısıyla koca yatak bana kalmış durumda ve uyurken bundan maksimum oranda faydalanmayı düşünüyorum...elimde 1 ortopedik yastık(eşimin) ve 4 adet normal yastık var bunları nerelerime soksam diye düşünüyorum :1:

bitiremediniz mi kız daha anıtkabir i? aaaah ah hiç böyle şeyler yaptığımı bilmem babam sağolsun hep o yapardı :9:

Back
X