slm millet herkese ii aksamlar :)
geçmişi 3-5 sayfa okudum gözlrim agrıdı valla yaa :)
herkes iyiymiş öncelikle hepinizi öpüyorum aferin size :)
şekere gelince; şeker yüklemesinden korkmayın yaa bana bişi olmadı önceki gün 100lük yüklediler-50lik yüksek cıkmıstı-bir koca gün ac kaldım 100lükte..laborant dayanamazsın git yarın gel dedi ama öğretmenim sabahcıyım dayanabilecekken cocuklara okula gelmeyın dıyemem müdür zaten cins öğlen git der falan diye kaldım ne kustum ne de bişey oldu ilk yüklenince ter basıyo hafif bas dönmesi oluyo o kadar o da ilk 2 saat sınırın biraz üstünde cıktı diğerleri normaldi doktor bu seker değil sadece vücudun aclıgın ardından sekeri tolore edemıyor az az sık sık ye sakın ac kalma dedi öyleee elhamdülillah baska da bi sıkıntmız yok.
on gündür falan sıpam hiç durmuyo sürekli güm gümm güüümmm

aynen böyle yapıyo işte

öyle işte biz de alısveriş için bikaç mağaza gezdik asagı yukarı alacaklarımıza karar verdik tercih yaptık.salona anakucagı alacagız,bebek arabasını travel sistemlerden alıyoruz,beşiği de park istiodum zaten begendık karar verdk alınması kaldı sadece

benden haberler bunlar işte daha da bişey yok :) haaaaa :) 14 kilo aldımm artı henüz catlak yok fito dıye bi krem vermişti doktor arada onu sürüyorum ben de inşallah kimse catlamaz bende o fotograflardaki gibi olmak istemıyorum :/ bi de bende şikayetciyim su aaaaaaaaaaaa diye baslayıp sacma sapan yorumlar yapan insancıklardan...
bana da aaaaa doğum suratın gelmiş oturmus...
aaaaaa burnun kocaman yayılmıss....
aaaaaa önden arkadan kocaman olmussunnnn...
diyenlerrriiii boğuveresim gelıooooo