2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar bisi sorucam, sezeryandan sonra hemen sut geliyor mu? gelmiyorsa bebis ne ile besleniyor>?:44:

Masallah 2 sezaryan oldum ikisinde de sutum hemen geldi..kuzenim normal dogum yapti 4. Gune anca geldi
Yani yapisal bisi sut durumlari
Gelmezse mama veriyorlar
Aslinda bebis 3 gun ac durabilcek durumda geliyormus ama bu sefer de sarrilik derdi var..
Insallah hemen gelir senin de sutun
..

Ha bir dr gobegim hemen gitmisti bunda ilk birkac gun dogurmamis gibi gezdim sonra toparlamaya basladi

kızlar rzugar dogdu dogalı adam akıllı gecmıs yapamıyorum kım dgurdu ne oldu ıpın ucu kactı su an bıle kucagımda emıyor tek elle yazıyrum :))) ruzgarda 5 gun ıb-ncekı usg de 3700 cıktı dogdugunda 4170 gr dı boy 53 tu 52 dogdu
bu arada gobegımız CARSAMBA DUSTU BUGUN BANYO YAPTIK
DOGUM YAPAN ARKADASLAR ALLA ANALI BABALI BUYUTSUN KUZULARINIZI

kızlar rzugar dogdu dogalı adam akıllı gecmıs yapamıyorum kım dgurdu ne oldu ıpın ucu kactı su an bıle kucagımda emıyor tek elle yazıyrum :))) ruzgarda 5 gun ıb-ncekı usg de 3700 cıktı dogdugunda 4170 gr dı boy 53 tu 52 dogdu

Ayyy Meltem ne gusel yazmissin. keske benim oglumda dogsa da ben de yazsam boyle ya....sikildim ama uf:43:

Ayyy Meltem ne gusel yazmissin. keske benim oglumda dogsa da ben de yazsam boyle ya....sikildim ama uf:43:
az kaldı canım sabret bazen dıyorum benmıydım butun gun nette dolaşan sımdı fırsat bulaıyorum tospısten, oyle mutluyumkı onu opup koklamaktan nereme sokayım bılemıyorum koklarken , ılkınde acemılık genclık varmıs :)) anlamamısım o zaman bunda tadını cıkara cıkara yapıyorum herseyı valla

maşallaahh maşallahhh emsin emsin bol bol ohhh ne güzel artıkk büyüyecek sen iyileşeceksin herşey rayına oturacak inşşallahh darısı başımıza

merhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..
SAGOL CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN:nazar:

kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım ;)
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim
:emir_bebek:

kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım ;)
Senin de gözün aydın cnm biz de sabırsızlıkla o günü bekliyoruz artık hangi günse o bilmiyoruz da:nazar:

naptın...son durumun ne sancıların başladımı...benm ilkimde suyum gelmişti...ilk doğumdaolduğu için 18saatsürdü...sende durum neee...

bebegimmmmmmm

inşallah sağlıklı sancısız bir doğum geçirirsin canım.en güzel duyguyu bizden önce hissediceksin inşallah.şimdiden ALLAH kurtarsın canım:nazar:

Canim ayni gunlerde dogum yaptim ben de..bugun 10 gunu doldurduk masallaah. Hic korkma insallah sorunsuzca alacaksin bebisini. Ben de canta hazirlamamistim hatta:)

Tebrik edetim omurlu olsun meleginn...bana da 1 gun once 2700 dediler 3100 dogdu demek ki hic guvenmemek lazim olcumlere
Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.

merhabalar bebislerine kavusanlar olmus bugun hayirli olsun allah bagislasin bebisleri benim durumumu haber vermek istedim dun karnim cok sertlesti pembe bi akinti gelmisti diye yazmistim kizlar size bugun hala gecmedigi icin dr aradim cagirdi nstde bisey cikmadi muayne etti 33 haftagim ama ultrasonda 36 cikti 3 kg olmus masallah kizim dr bi sorun gozukmuyor sadece onde oldugu icin erken gelme olailigi var ben bide alttan muayne edicem dedi ilk kez alttan muayne oldum dr cok iyiydi telas yapma jel suruyorum rahat ol falan beni baya sakinlestirdi ama cok derindeymis bakicagi yere parmaklariyla ulasamadi zorlamak istemiyorum aletle bakicam dedi sonra 2 bucuk dedi ben ne 2 bucuk acilmami var dedim yok ama rahim cok incelmis zorluyor dedi magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi erken dogum olursa diye surekli yuruyordum hareket yasak yatiyorsun dinleniyorsun evde bikac tur at arada sadece dedi durum boyle kizlar umarim bebiim biraz daha bekler hic degilse 36. haftayi falan bulsam rahatlicam

Allah size bağışlasın gözün aydın inşallah güle güle büyüt darısı bizlerin başına şu anda en çok merak ettiğim şey doğum hikayenn normal doğum hikayelerine çooookkk ihtiyacımız varr :46::46:

hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :) ne guzel yaaa atlattiniz artik hamileligi. Ben de normal dogum yapicam bugun kontrole gittim 38+5 teyim oglum 3140 gr olmus. Nstde sanci falan cikmadi beklicez diyo doktor tabiiki.. Ewe geldigimden beri adet sancisi gibi sancilarim var.. Agrim olmasina ragmen de deli gibi bi enerjim var kalktim kisir yaptim can sıkıntısına.. Normal dogumda sanci boyle adet sancisi gibi mi oluyo..?

Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.

Bebegimmm ins kolayca bi cirpida bebisini alirsin kucagina. bizim yerimize de bol bol seversin annesi. hic moralini bozma, hersey cok guzel olucak.:49:

kizlar meltemin ve diger bebekli arkadaslarin msjlarini gorunce bi umut doldum:52:. tum evi sildim supurdum:32:. icim costu kabardi.:1: ay Allahim enerjim patladi. bi iki saat sonrada yuruyus yapicam. :37:dun yapmadim.... ogluuuuummmm gel de ben de seni seveyim bi guzel emzireyim oynasayim senle...:16::16:

kizlar meltemin ve diger bebekli arkadaslarin msjlarini gorunce bi umut doldum:52:. tum evi sildim supurdum:32:. icim costu kabardi.:1: ay Allahim enerjim patladi. bi iki saat sonrada yuruyus yapicam. :37:dun yapmadim.... ogluuuuummmm gel de ben de seni seveyim bi guzel emzireyim oynasayim senle...:16::16:
ben senı daha da gaza getıreyım:))
o kokusu var ya o kokusu cennte gıbı kokuyor bugun dedım esıme yıkanmadı etmedı nası bu kadar guzel kokabılıyor dıye
helekı emzırırken sana bakısı senı suzmesı hanı derler ya omre bedel.....
uyudugunda hemen uyansın ıstıyorum .......
baskaları kucagına aldıgında da kıskanclık yapıyorum aglada senı bana versınler emzırme bahanesıyle alıp yatak odama kacıyorum kımselerle paylaşamıyorum ....
onu seyretmyee doyamıyorumm...... sureklı opmek koklamak ıstıyorum....

merhabalar bebislerine kavusanlar olmus bugun hayirli olsun allah bagislasin bebisleri benim durumumu haber vermek istedim dun karnim cok sertlesti pembe bi akinti gelmisti diye yazmistim kizlar size bugun hala gecmedigi icin dr aradim cagirdi nstde bisey cikmadi muayne etti 33 haftagim ama ultrasonda 36 cikti 3 kg olmus masallah kizim dr bi sorun gozukmuyor sadece onde oldugu icin erken gelme olailigi var ben bide alttan muayne edicem dedi ilk kez alttan muayne oldum dr cok iyiydi telas yapma jel suruyorum rahat ol falan beni baya sakinlestirdi ama cok derindeymis bakicagi yere parmaklariyla ulasamadi zorlamak istemiyorum aletle bakicam dedi sonra 2 bucuk dedi ben ne 2 bucuk acilmami var dedim yok ama rahim cok incelmis zorluyor dedi magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi erken dogum olursa diye surekli yuruyordum hareket yasak yatiyorsun dinleniyorsun evde bikac tur at arada sadece dedi durum boyle kizlar umarim bebiim biraz daha bekler hic degilse 36. haftayi falan bulsam rahatlicam

bende seni merak etmiştim canım.hayırlısı olsun doktorunu dinle yat dinlen canım.vaktinle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alısın inş

Back
X