2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhabalar kızlar...Burayada haber vermek istedim öptüm hepinizi...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu:nazar::nazar:
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.kısa sürede bizde inşallah doğum haberini yazarız oğlumuzun :emir_bebek:

merhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427

buda benım guzel kızım:)

oyyy maşalllah ALLAH nazarlardan saklasın canım.çok tatlııı :nazar: ALLAH analı babalı büyütsün

ben senı daha da gaza getıreyım:))

ayyy Melteeemmmmm, iiice canim cektiiiii. cok kotusunnnn:27: gel gel gel oglusum gel... Ruzgar geldi sen de gel bebegim benim annen parmaklarini poponu yicekkk:16:

Çok kötüsün sen meltemmmm:47:
:47::47::47: nıhahaha yasasın kotuluk

ay yavrumm ya cok güzel şey heralde ki herkes anlata anlata daha da bizi kıskandırıyolar inşallah bizede bunları yasamak nasip olur canım yaa bende kıskanırım ama he :)) senin dediğin gibi aglada alıp kacayım diğer odaya diye beklerim basında :) inşallah banada nasip eder rabbim
amın canım saglıkla al bebısını sende kucagına

iyi akşamlar kızlar. bizimde bugün kontrolümüz vardı aslında yarındı ama ben bugün gittim. sezaryen öncesi testler için kan alındı. nst güzel. oğlum güzel.herşey yolunda ama hala ters. doktor bi dönse çok güzel doğurursun dedi.istersen bekleyelim sonuna kadar dedi. ama eşim istemiyor beklemek. perşembe günü zabanan gidecez inş. annemde gelecek 2 gün öncesinden.ya oğlum resmen oturuyor içerde poposu da o kadar aşağı inmiş ki acaba doğuracak mısınız dedi. belki de kendisi belirler zamanını. kilo almamış geçen haftaya göre. o kadar da omega 3 yuttum hacopaliye de önerdim aldırıyor diye ama belkide usg de öyle çıkmıştır. çünkü yanakları tombik bana almış gibi geldi. zaten doktorda son haftalarda özellikle kilosunu net tahmin etmke önceki kadar kolay değil dedi. 400 gr yanılma payı varmış.sağlıklı olsun da. benden bu kadar. geçmişi biri özetlese ne kadaan güzel olurrr.
ohhhhhhh gelıyo senın kuzunda demek

merhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427

nazlı kız bu mu?? hangimiz oğlumuza alsak pek de şıkmış. Allah analı babalı kardeşli büyütsün inşallah.

kızlar gece hiç uyuyamadım yine ama bu kez oglum rahatsız etmedi sorun da bu oldu zaten normalde o uyutmuyodu hareketlerinden dolayı, dün gecede aksine gibi ne yaptıysam ne yediysem hiç cevap vermedi sabah kalktım namaz kılayım diye basladım aglamaya cok kötü olmuşum ya dolmuşum iyice sanırım sonra yine tatlı bişeyler yedim az da olsa vurdugunu ve sag tarafımda toplandıgını hissettim cok üzdü bugün beni..şuanda da sol tarafımda yine göğsümün hemen dibinde toplandı duruyo aşagıya dönmeye de niyeti yok galiba yine... aman iyi olsunda dönmese de olur artık onuda takmıyorum hiç kafama cok korktum cok :(( doktorların haklı cıkmasından korktum...

canım senin riskli durumundan dolayı ve sedanın da bebeğini kaybetmesinden dolayı kendini sorgulamaya başlamış olabilirsin. sakın kötü etkilenme. gerçi demesi kolay ben de hareketleri azaldı diye çok pimpiriklendim ama bugün kudurdu resmen. olumlu düşünmeye çalış. bide babası öpsün ama şöyle öpecek"coookkk" diye ses çıkacak. hareket etmezse ben babsına öptürüyorum sesli sesli hemen refleks veriyor uykudan uyanıyor galiba.
Doğumdan bir hafta kadar önce 1 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrı çektim, doktora gitmedim çünkü aynı adet ağrısı gibiydi, sonraki kontrolümde dr a söylediğimde gelmen gerekirdi sancıydı onlar aslında dedi :) nst de de sancı çıktı ancak ben hiç birşey hissetmiyordum :) doğumdan bir gece önce de sağ böbrek tarafımda saatlerce süren bir ağrı oldu sabaha karşı uyumuşum uyandığımda suyum geldi ama hala hiç sancı yoktu, hastaneye gidince hemen yatırdılar beni 2 cm açılma var dediler yine adet ağrısı gibi hafif ağrılar oldu, sancıları hissetmeye başladım ama açılma devam etmedi, açılma devam etmeyince 4-5 saat kadar sonra suni sancı verdiler o zaman artık iyice hissetmeye başladım, ayağa kaldırıp yürüttüler, şöyle tarif edebilirim bir iki dk yürüyebiliyorsun sonra sancı geliyor ve nefesin kesilip durmak zorunda kalıyorsun. Açılma 4-5 cm olunca hızlandırmak için epidural verdiler ve doğum odasına geçtik epiduralden sonra açılma gerçekten de hızlandı, sancılar arttı yine de dayanılmaz değildi böyleyse kolay diye düşündüm :) dr ıkınma hissi geldi mi dedi ama tam olarak ne dediğini anlayamıyor insan :) bu arada sürekli açılma ne kadar diye kontrol ediliyor tabi ki dr tam açılma gerçekleşti dedikten kısa bir süre sonra sağlam bir ağrı başladı ve o an zaten asıl olayın başladığını anlamamak imkansızzzz, ıkınma olayı biraz zor gibi nefesi kalmıyor insanın :) hastanede tam 9 saat geçirdikten sonra yarım saat içinde bebeğim dünyaya geldi, doktor zaten bebeğin başı gözükmeye başladıktan sonra kaç ıkınma sonrası doğacağını bile söylüyor ve o ağlama sesini duyduktan sonra ne ağrı ne sızı hiç birşey kalmıyor :)

umarım sizler de en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız arkadaşlar :nazar:

normla doğum hikayelerine de içim gidiyor fekat olmayacak maalesef.bebeğinle mutlu günler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz:16:

Eklentiler

• $0.webp
    $0.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $1.webp
    $1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaşlarr bugün kızımla 4. günümüz, umarım herkez iyidir, bizler iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş sanki sütüm gelmeye başlıyor, sarı sarı, kızım geceleri çok uyanıyor, ama gündüzepey uyuyor, yarınsarılık kontrolümüz var, sık sık giremiyorum şu aralar. Doğumyapan tüm arkadaşları tebrik ederim.

merhaba bayanlar ben mucizem 2012 arkadaşıyım ,

mucizem bugun saat 12: 00 da sezeryanle bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Ancak kendisi solunum problemi sebebiyle yoğun bakımda..
durumu iyi sizin dualarınızı bekliyoruz.
Bebekde çok sağlıklı şükürler olsun...

:nazar:

Doğumdan bir hafta kadar önce 1 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrı çektim, doktora gitmedim çünkü aynı adet ağrısı gibiydi, sonraki kontrolümde dr a söylediğimde gelmen gerekirdi sancıydı onlar aslında dedi :) nst de de sancı çıktı ancak ben hiç birşey hissetmiyordum :) doğumdan bir gece önce de sağ böbrek tarafımda saatlerce süren bir ağrı oldu sabaha karşı uyumuşum uyandığımda suyum geldi ama hala hiç sancı yoktu, hastaneye gidince hemen yatırdılar beni 2 cm açılma var dediler yine adet ağrısı gibi hafif ağrılar oldu, sancıları hissetmeye başladım ama açılma devam etmedi, açılma devam etmeyince 4-5 saat kadar sonra suni sancı verdiler o zaman artık iyice hissetmeye başladım, ayağa kaldırıp yürüttüler, şöyle tarif edebilirim bir iki dk yürüyebiliyorsun sonra sancı geliyor ve nefesin kesilip durmak zorunda kalıyorsun. Açılma 4-5 cm olunca hızlandırmak için epidural verdiler ve doğum odasına geçtik epiduralden sonra açılma gerçekten de hızlandı, sancılar arttı yine de dayanılmaz değildi böyleyse kolay diye düşündüm :) dr ıkınma hissi geldi mi dedi ama tam olarak ne dediğini anlayamıyor insan :) bu arada sürekli açılma ne kadar diye kontrol ediliyor tabi ki dr tam açılma gerçekleşti dedikten kısa bir süre sonra sağlam bir ağrı başladı ve o an zaten asıl olayın başladığını anlamamak imkansızzzz, ıkınma olayı biraz zor gibi nefesi kalmıyor insanın :) hastanede tam 9 saat geçirdikten sonra yarım saat içinde bebeğim dünyaya geldi, doktor zaten bebeğin başı gözükmeye başladıktan sonra kaç ıkınma sonrası doğacağını bile söylüyor ve o ağlama sesini duyduktan sonra ne ağrı ne sızı hiç birşey kalmıyor :)

umarım sizler de en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız arkadaşlar :nazar:

en güzel doğumda bu olsa gerek farkına varmıya varmıya...güzel doğum yapmışsın...darısı bizlerede en kısa zamanda inşlhhhh...bebeğinde sana ve babasına hayırlı bi evlat olsun inşh...

maşallahhhh 41kere.. güle güle büyütün inşallaaahh, darısı başımıza

ilk defa normal doğum yapan birini gördüm sitede,gözün aydın, güle güle büyütün. Bende 2 gündür kasıklarıma kramp girip duruyo. Hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz hycanla..

iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.

kızlaar pazartesi doğum yaptım. geçmiş yapamıyorum.. ama hikayemiz birazdan doğum hikayeleri topiğinde.. iyi gecelrr kızım beni bekliyorrr...:3:

canım gözün aydın kavuştun prensesine darısı biz bekleyenlerin başına

gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........

çok üzüldüm seda tüm cesaretiyle bebeğine sımsılkı sarılmıştı. rabbim sabır versin.

kızlar ben doğum yaptım iki gün önce 3790 doğru kızım, şuan iyiyiz, geceleri uyumuyor ama gündüzleri uyuyor, sürekli emziriyorum ama hiç sütüm gelmiyor, şimdilik benden bu kadar zaman buldukça yazmaya çalışacğım kendinize iyi bakın

canım sağlıkla büyüt bebeğini inş. sütünde kısa sürede gelir umarım panik yapma.

Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.

sonunda bi şubat annemiz oldu yani:34: sağlıkla büyüt canım

merhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..

allah ömür boyu ayırmasın bol bol hasret gider bebişinle

kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım ;)
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim
:emir_bebek:

ahanda normal doğum yapan biri. bende bekliyorum ama zamane bebişleri bi değişik bi izin vermiyolar normal normal doğuralım:9:

merhabalar bebislerine kavusanlar olmus bugun hayirli olsun allah bagislasin bebisleri benim durumumu haber vermek istedim dun karnim cok sertlesti pembe bi akinti gelmisti diye yazmistim kizlar size bugun hala gecmedigi icin dr aradim cagirdi nstde bisey cikmadi muayne etti 33 haftagim ama ultrasonda 36 cikti 3 kg olmus masallah kizim dr bi sorun gozukmuyor sadece onde oldugu icin erken gelme olailigi var ben bide alttan muayne edicem dedi ilk kez alttan muayne oldum dr cok iyiydi telas yapma jel suruyorum rahat ol falan beni baya sakinlestirdi ama cok derindeymis bakicagi yere parmaklariyla ulasamadi zorlamak istemiyorum aletle bakicam dedi sonra 2 bucuk dedi ben ne 2 bucuk acilmami var dedim yok ama rahim cok incelmis zorluyor dedi magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi erken dogum olursa diye surekli yuruyordum hareket yasak yatiyorsun dinleniyorsun evde bikac tur at arada sadece dedi durum boyle kizlar umarim bebiim biraz daha bekler hic degilse 36. haftayi falan bulsam rahatlicam

canım yorma kendini dayan biraz daha sağlıkla al çocuğunu kucağına inş.

ben senı daha da gaza getıreyım:))
o kokusu var ya o kokusu cennte gıbı kokuyor bugun dedım esıme yıkanmadı etmedı nası bu kadar guzel kokabılıyor dıye
helekı emzırırken sana bakısı senı suzmesı hanı derler ya omre bedel.....
uyudugunda hemen uyansın ıstıyorum .......
baskaları kucagına aldıgında da kıskanclık yapıyorum aglada senı bana versınler emzırme bahanesıyle alıp yatak odama kacıyorum kımselerle paylaşamıyorum ....
onu seyretmyee doyamıyorumm...... sureklı opmek koklamak ıstıyorum....

ağzımın suları aktı bende istiyorum:46:

Merhabalar kızlar...Burayada haber vermek istedim öptüm hepinizi...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu:nazar::nazar:
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...

canım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün inş.

canım toparlar kendini hemen bebeğini kucağına alır inş.

ne alıntı yapmışım iki gün girmeyince. bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler yaşayacağız

geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
boyu 48 cm
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.

Canım ya çok sevindim senden güzel haberler almak çok güzel. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.
Normal doğum öyküleri daha da artsın ve paylaşılsın isityoruz, cesarete çok ihtiyacımız var :9:
Bu arada kaşıntılar doğumla birlikte kesildi mi?

Son düzenleme:
boyu 48 cm

canım gözün aydın umarım kaşıntıların bitmiştir sağlıkla büyütürsün bebişini

Merhaba arkadaşlarr bugün kızımla 4. günümüz, umarım herkez iyidir, bizler iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş sanki sütüm gelmeye başlıyor, sarı sarı, kızım geceleri çok uyanıyor, ama gündüzepey uyuyor, yarınsarılık kontrolümüz var, sık sık giremiyorum şu aralar. Doğumyapan tüm arkadaşları tebrik ederim.

bizde seni tebrik ederiz annesi.kızınla çok güzel günler yaşaman dileğiyle

bende merak ediyodum ALLAH yardımcısı olsun.bir an önce düzelir vede oğluyla çok güzel vakit geçirirler inşallah:nazar:

boyu 48 cm

TEBRİKLER canım.ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı başıma inşallah sancılarım dahada kuvvetli bakalım yarın kontrolum var hayırlısııı artık kısa zamanda gelir benim oğlumda bende hikayemi paylaşırım sizinle :emir_bebek:

bebeğimmm

arkadaşlar bebeğimmmden haber varmı hastanede sancılarını bekliyodu.çevrimdışı gözüküyo inşallahhh sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

kızlar ben erken sezeryan olmak zorunda kaldım acılma olmuştu 36 37 hafta gibi bebeğim 2900kg 47cm olarak doğdu allaha şükür sağlıklı şimdi biraz sarı ama dr çok hafif her bebekte olabilir dedi benim bir sorunum var bile yada duyan varsa cevaplayın sağ tarafımda sertlik var beze gibi ağrı yapmıyor malum ameliyat hafif ağrılarım var :43::43:

Back
X