- Konu Sahibi papatya3459
- #40.561
slm kızlar dün dr'a gittim 37. haftamdayım bebeğim çok iyi herşeyi bi sorun yok fakat ben normal doğum istiyordum ama bebegimin kilosu 3.200 gr çıktı dr daha doğuma 20 gün var 1 kilo rahat rahat alır ama o zaman sezeryan yaparız mecburen dedi yani 4 kg üstünde doğar diyor ama ben fazla inanmadım yani haftasına göre kilosu normal değilmi kızlar ben sezeryan olmak istemiyorum ama eğer dr'un dediği gibi kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalırsamda boşu boşuna sancı çekmekde istemem sizce beklemelimiyim yoksa sezaryan için dr la konuşmam mı gerekiyor bilemiyorum yaaa kafayı yicemmm neden böyle dedi şimdi bu dr en başından beri bilirdu sezaryan olmak istemedigimi hayırlısı olsun tabi ama acaba sezaryan yapmak için mi böyle söyledi diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası![]()
hemen hemen günlerimiz aynı..2 gün önce bende doktordaydım...benm bebişte 3200 çıktı kilosu, hiçte böle bişi demedi...senn doktor sezeryan yanlılarından heralde...çoçuğun kaç kiloda veya ne kadar alacağı doğana kadar belli olmaz...ultrasonlar sonuçta farklı sonuçlar veriyor...doktorunun önerisi çok yanlış bence...başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim,ona göre kararı verirsin..