- Konu Sahibi papatya3459
- #43.101
canım umarım ahmet efe bunuda üstesinden gelir. dediğin doğru insan kötününde iyisi olsun istiyor hepimizin evlatlarına şifa versin allah. biz bugün farklı bi çocuk doktoruna gittik. kızınızın altını temizlemeden alınan her idrar tahlilinde enfeksiyon çıkar dedi ateşi falan yoksa test sonucu muhtamalen yanlıştır boşuna antibiyotik kullanmışsınız böbrek ultrasyonunuzda temiz bu kadarcık büyüme normal demez mi şu anda enfeksiyon olmaması için koruyucu ilaç kullanıyorduk onu kesinlikle kullanmayın tekrar böbrek ugs çekelim dedi. idrar tahlilide verdik temiz çıktı yine. bu irkilme de antibiyotiklerden, vitaminsizlikten, epilepsiden bi çok sebepten olabilir nöroloji doktoru görmeli dedi. yarın nöroloji doktoruna göstermeye çalışacağım randevu alamadım ama. kızlar dualarınızı bekliyorum kötü birşey çıkmaz umarım.
canım eğer bu sarılıkların üstünde hafif kabuklanma varsa konak o. resminde kaşlarında vardı sanki. bizim kızda da oldu. banyo öncesi zeytin y. işi çözüyor.
baharcım bence konak onlar ben reımden oyle anladım zeytınyagı sur yarım saat beklet ve sıl
haccopolicim gecmıs olsun ınsallah norolojıkte bır sorun degıldır canım
kızlar dediğiniz gibi yaptım bu sabah zeytinyağı sürdüm kaşlarına bekleyip yumusak bezle sildim zaten kabarı verdi :)) sildim pul pul cıktı ama kaşlarımız yine sarııı :))) heralde sarıya döncek cocuk :)