- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
- #43.121
benım 5 saatte sertlesıyor gun ıcınde yumusak hep ama onemlı degıl sert olması kı
benım de 4-5 saatte sertleşiyor
sert olması sütün dolması demek değil mi:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 5 saatte sertlesıyor gun ıcınde yumusak hep ama onemlı degıl sert olması kı
en yumusak halınde bıle emzırdıgımde agzının kenarında sut oluyor demekkı dolulugu ıle alakası yok bencebenım de 4-5 saatte sertleşiyor
kızlarr emme saati aralıklarınız ne kadar?
ben 3 saate çıkamaya çalışıyorum ama nadiren oluyor
2 saatte deli gibi ağlamaya başlıyor veriyorum memeyi
ama dr. muz ısrarla 2saatin üzerine çık artık diyor![]()
selam kızlar nasılsınız annelik nasıl gidiyor çok güzel bir duyguymuş bu allahım herkeze nasip etsin inşallah
geçmişe biraz bakabildim emzirmeden falan konuşmuşsunuz ben ağlamasını beklemeden emziriyorum günüzün her uyandığında ki en fazla 2 saat uyuyor bazen 1 saat uyuyor kendi emmeyi bırakana kadar bırakmıyorum geceleri kendi uyandığında veriyorum sütüm allaha şükür çok maşallah sağıp dondurucuya atıyorum sağma işini geceleyin emzirdikten sonra yada sabah 6 7 gibi emzirdikten sonra küçük bi biberon sağıp koyuyorum büyüdüğünde sütüm yetmezse diye öyle yapıyorum uykunun süt artırdığını düşünüyorum çünki uyuduğum gün sütüm daha çok oluyor uyumadığım zaman daha az oluyor sık sık emzirmekte sütü çoğaltıyormuş bide kuruyemiş falan yiyorum özellikle helva süt çok yapıyor bol bolda su günüzün fazla içemiyorum ama geceleyin daha çok canım çekiyor bende böyle yani bebeğimin gelişimide gayet iyi maşallah 49 cm 3015 grm doğmuştu 1 aylıkken 4 kilo 51 cm di 2 aylıkkende 5500 kilo 56 cm de boyu küçük doğdu ama iyi gelişti maşallah paşama buda bizim resmimiz size teyzeleriEki Görüntüle 684052 Eki Görüntüle 684053
eldivenleri konuşmuşsunuz, biz sanırım 1. haftanın sonunda eldiveni ve şapkayı çıkardık
bir makalede eldiven takılmasının bebeğin gözlerini kapatmak gibi olduğunu okudum dokunması önemliymiş bebecikler için.
şapka da gözlerine geliyordu çok rahatsız oluyordu bu durumdan ve tüm karşı çıkanlara rağmen ikisini de çıkardım...
evet elleri soğuk oluyor çünkü elleri sürekli havada bizlerinde elimiz havada olsa bizim elimizde üşür...
benim sormak istediğim oturtmak...
resimlerde gördüğüm kadarıyla bebekler sanki oturuyor gibi ben hiç oturtmadım daha
Aynen cnm ben de bir hafta kadar sonra çıkardım eldivenleri. Zaten bebeklerin ellerinin ve burnunun soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyormuş. Kulakları soğuksa üşümüş demekmiş doktorum üstüne basa basa söylemişti. Eli burnu soğuk üşüdü diye kat kat giydirmeyin demişti.
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama biz 2 ayllık olduğumuzda doktor değiştirdik ve artık 2 saatte bire çıkar dedi
çünkü süt göğse anca 2 saatte iner dedi
eğer 2 saaten daha kısa sürede verirsen memeyi yağlı süt olmaz ve kilo alımı yeterlli gelmez dedi
en son kont. de de 2 saatin üzerine çık ama o pek mümkün olmuyor
benım de 3 saat olmuyor ama 2 saatte de göğsüm taş gibi de olmuyor evet süt var ama ne bileyim birden korku geldi acaba diye?
su an uzerınde patıklı alt cıtcıtlı boy tulum var klıma kapalı , dısarı cıkarken de ceket alıcam bırazdanOğlum iki saatten sonra ağlamaya başlıyor benim de. Bir de kızlar benim bir sorum var, dışarı sık çıkıyor musunuz ve şu mevsim geçişlerinde nasıl giydiriyorsunuz bebişleri içerde ve dışarda?
canım goz pınarlarımı tıkalı goz dr una gotur ıstersen bı arakızlar sürekli soru sorup duruyorum farkındayım ama Ahmet efe'nin sol gözünde ki çapak hala gecmedi daha önce damla kullanmamızı söylemişti doktor kullandık 1hafta kadar ama yine gecmedi soguk birşeyde temas ettirmiyorum ne yapmamı önerirsiniz_?kaynamıs suyla da sildim uyuyup uyandıgında acamıyor cogu zaman gözünü çapaktan bu sefer aglamaya baslıyor hemen
bende kucagımda tutuyorum hafıf egımlı oturtmuyorum daha ınumezdekı ay baslıcak egzersızeldivenleri konuşmuşsunuz, biz sanırım 1. haftanın sonunda eldiveni ve şapkayı çıkardık
bir makalede eldiven takılmasının bebeğin gözlerini kapatmak gibi olduğunu okudum dokunması önemliymiş bebecikler için.
şapka da gözlerine geliyordu çok rahatsız oluyordu bu durumdan ve tüm karşı çıkanlara rağmen ikisini de çıkardım...
evet elleri soğuk oluyor çünkü elleri sürekli havada bizlerinde elimiz havada olsa bizim elimizde üşür...
benim sormak istediğim oturtmak...
resimlerde gördüğüm kadarıyla bebekler sanki oturuyor gibi ben hiç oturtmadım daha
aynen ben kat kat giydirmiyorum ancak kv söyleniyor dışarı çıkarken yüzünü açık bırakıyormuşum soğuktan yel kaparmış :))
dışarı çıkarken ev kıyafetinin üzerine kapşonlu polar giydiriyorum altında kilotlu çorap üstüne pantolan, birde artık hemen her gün dışarı çıkarmak istiyorum bugün ankarada hava güzeldi 15 dk site içinde yürüyüş yaptık geldik...
canımmmm valla kime güvenilcek hala anlayamadım...idrar alırken nasıl düşünemediler yemizleyip almayı biz hastanedeyken idrarı her alıslarında gazlı bezle batikon sürüp önce silip sonra alıyorlardı...cok sevindim ama böbreklerde sıkıntı olmamasına iyiki götürmüşsün doktora yoksa kullan sürekli antibiyotikleri bi tarafı düzeltirken diğerini bozuyorlar sanki bilmiyormus gibi kullan kullan deyip duruyorlar.... gecen hafta Ahmet efe'de idrarını yaparken aglıyordu korktuk bizde gösterdik antibiyotik şurup kullanıyorduk LARGOPEN onu bıraktırdı SUPRAX diye bi şuruba baslattı aglaması kesildi cocugun rabbim dogru düzgün insanlarla karsılaştırsın ya
benım de 4-5 saatte sertleşiyor
selam canım denız nasıl?Uzun zaman oldu giremedim. Bir selam vereyim dedim. Umarım herkes iyidir öpüyorum sizi kızlarrr
Eki Görüntüle 684284 Eki Görüntüle 684285 Eki Görüntüle 684286
başarabildiysem tabii yüklemeyi :) hep erkek bebeklerimizin resimleri var bende kızımın resmini paylaşayım dedim kızlar
Yaaaaaaaaaa bu ne tatlı şeyyy be avatarındaki hali de melek gibi ayyyyyyy
selam canım denız nasıl?
Sağol teyzesi Deniz çok iyi acelesi var büyümeye ergenlik sivilcelerimiz bile varagulara da basladık rüzgar da iyidir umarım öpüyorum onu