- Konu Sahibi papatya3459
- #43.201
dün akşam 21.00 civarı eşimin amcası eşi ve büyük kızı(benimle yaşıt ve bekar) bize geldiler..o kızınada 3yıldır hala ısınamadım yaaaa akşam yine abicim abicim diye diye eşime sarılıyor boyuda kısacık eşimin boyu uzun beline sarılıyo karnına vurup abicim diyo her seferinde beni kıskanclık krizlerine sokuyor basarıyor da bunu...eşimle konustum bunu daha önce biz kardes cocuguyuz beraber büyüdük zaten böyle bisey olamaz düşünmen cok sacma dedi...dün gece dikkat ediyorum daha kapıdan ilk geldiklerinde dahi bana önce sarılması gerekirken gitti abicim diye eşime sarılıyo.. elini sık gec demi.....sanki mahsustan yapıyor diye düşünüyorum sonra gelip bana bahar nasılsın diye sarılıyo...acaaba benmi abartıyorum yaaa akşamdan beri kendi kendime konusuyorum..eşimlede küstük onun yüzünden ters ters konustum kızdım küstüm...yalnış mı yapıyorum sizce? ama benmde dayı cocuklarım var beraber büyüdük bizde onla..ama evlendikten sonra biraz mesafemiz oldu..yine konusuyoruz toplanıyoruz birarada ama öle sarılma falan yok bizde olmaz zaten önceden de yoktu ben gidip dayımın oglunun göbegine sarılmam yani ters..bilmiyorum ya paylaşmak istedim sizle??
canım benim eşiminde teyze kızı var birlikte büyümüşler. eşimle ne zaman onlara oturmaya gitsek eve döndüğümüzde bana onun ismiyle hitap ediyor bi kaç kere. ben hiç takmadım çünkü yaşıtlar ve birlikte o kadar çok vakit geçirmişler ki. oluyor böyle şeyler hem sen eşine güveniyorsan gerisi boş boşuna hem eşinin hem kendinin canını sıkma çiçeği burnunda anne olmak böyle bişey işte mantıktan önce duygular var artık