2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
dün akşam 21.00 civarı eşimin amcası eşi ve büyük kızı(benimle yaşıt ve bekar) bize geldiler..o kızınada 3yıldır hala ısınamadım yaaaa akşam yine abicim abicim diye diye eşime sarılıyor boyuda kısacık eşimin boyu uzun beline sarılıyo karnına vurup abicim diyo her seferinde beni kıskanclık krizlerine sokuyor basarıyor da bunu...eşimle konustum bunu daha önce biz kardes cocuguyuz beraber büyüdük zaten böyle bisey olamaz düşünmen cok sacma dedi...dün gece dikkat ediyorum daha kapıdan ilk geldiklerinde dahi bana önce sarılması gerekirken gitti abicim diye eşime sarılıyo.. elini sık gec demi.....sanki mahsustan yapıyor diye düşünüyorum sonra gelip bana bahar nasılsın diye sarılıyo...acaaba benmi abartıyorum yaaa akşamdan beri kendi kendime konusuyorum..eşimlede küstük onun yüzünden ters ters konustum kızdım küstüm...yalnış mı yapıyorum sizce? ama benmde dayı cocuklarım var beraber büyüdük bizde onla..ama evlendikten sonra biraz mesafemiz oldu..yine konusuyoruz toplanıyoruz birarada ama öle sarılma falan yok bizde olmaz zaten önceden de yoktu ben gidip dayımın oglunun göbegine sarılmam yani ters..bilmiyorum ya paylaşmak istedim sizle??

canım benim eşiminde teyze kızı var birlikte büyümüşler. eşimle ne zaman onlara oturmaya gitsek eve döndüğümüzde bana onun ismiyle hitap ediyor bi kaç kere. ben hiç takmadım çünkü yaşıtlar ve birlikte o kadar çok vakit geçirmişler ki. oluyor böyle şeyler hem sen eşine güveniyorsan gerisi boş boşuna hem eşinin hem kendinin canını sıkma çiçeği burnunda anne olmak böyle bişey işte mantıktan önce duygular var artık:9:

gidip bişeyler hazırlıyayım bari..eşim işe gitçek 3te tekrar vardiyalı calışmak zor oluyor sabah geldi yattı uykusunu alamadan tekrar kalkacak küsüm ama hazırlayıp uyandırayım sonra yine küslüğe devam :))) salatanın içine kırmızı yag biberi(közlenmiş) dograyınca seviyor öle yapayım bari.. küserken elden de kaçırırız da hahahay :)) gülcegim geldi ya kızın bana yaşattıklarına bak

canım benim eşiminde teyze kızı var birlikte büyümüşler. eşimle ne zaman onlara oturmaya gitsek eve döndüğümüzde bana onun ismiyle hitap ediyor bi kaç kere. ben hiç takmadım çünkü yaşıtlar ve birlikte o kadar çok vakit geçirmişler ki. oluyor böyle şeyler hem sen eşine güveniyorsan gerisi boş boşuna hem eşinin hem kendinin canını sıkma çiçeği burnunda anne olmak böyle bişey işte mantıktan önce duygular var artık:9:

ama canım iyide bizimkiler yaşıt değil ki.eşim 30 yaşında bu kız 24yaşında..ve benm yüzüme bakarak yapıyor konusuyo falan akşamda benm oğlumu almıs bizim fotograf makinasıyla abiciğene resmini çektirmiş.o anı kacırmısım sanırım mutfakta falandım herhalde:)) senin resmini napayım ben demi :) ahmet efenin resmini çektim azönce de önceki resimlerle beraber bilgisayar yüklerken farkettim. sildim hemen..bilmiyorum ya önceden de bu kız aynıydı ilk evlendiğimiz yıl ramazan da annesi iftara cagarmıstı orda da eşim nerde o kız orda oluyordu o zaman dikkatimi ilk kez çekmişti..hatta orda eşim teraviye gitçekti baktım o kapıdan yolluyo eşimi hayırdır dedim abim gidiyo da dedi gidebilir yolu bilmiyor mu sen napıyorsun burda dedim onu geciriyordum dedi o günden beri uyuz oluyorum zaten ona bide akşam bize gelmiş :) hey allahım yaaa

doğru söylüyosun canım bu sekilde deniycem bide..tabi eşim yine laf işitirde en azından o uyuz anlamaz bakalım neler olacak :))) aynen yaşasın kötülük :))
heheehhe :)))

gidip bişeyler hazırlıyayım bari..eşim işe gitçek 3te tekrar vardiyalı calışmak zor oluyor sabah geldi yattı uykusunu alamadan tekrar kalkacak küsüm ama hazırlayıp uyandırayım sonra yine küslüğe devam :))) salatanın içine kırmızı yag biberi(közlenmiş) dograyınca seviyor öle yapayım bari.. küserken elden de kaçırırız da hahahay :)) gülcegim geldi ya kızın bana yaşattıklarına bak

kolay gelsin. sen eşine iyi bak boşver o kızı

hala tatilden dönemedi galiba :)) altınları harcamaya gidiyoruz dedi bi daha sesi cıkmadı :)) küçük çocukla zor oluyordur ya inşallah hasta falan olmadan geri getirir oğlunu artık hastane lafından nefret eder olduk aklıma geliyo buyzden

anca fırsat buldum bu da benim cadı kızım teyzeleri :16::16::16::16:

$1365792280672.webp $1365792305258.webp

Son düzenleme:
dün akşam 21.00 civarı eşimin amcası eşi ve büyük kızı(benimle yaşıt ve bekar) bize geldiler..o kızınada 3yıldır hala ısınamadım yaaaa akşam yine abicim abicim diye diye eşime sarılıyor boyuda kısacık eşimin boyu uzun beline sarılıyo karnına vurup abicim diyo her seferinde beni kıskanclık krizlerine sokuyor basarıyor da bunu...eşimle konustum bunu daha önce biz kardes cocuguyuz beraber büyüdük zaten böyle bisey olamaz düşünmen cok sacma dedi...dün gece dikkat ediyorum daha kapıdan ilk geldiklerinde dahi bana önce sarılması gerekirken gitti abicim diye eşime sarılıyo.. elini sık gec demi.....sanki mahsustan yapıyor diye düşünüyorum sonra gelip bana bahar nasılsın diye sarılıyo...acaaba benmi abartıyorum yaaa akşamdan beri kendi kendime konusuyorum..eşimlede küstük onun yüzünden ters ters konustum kızdım küstüm...yalnış mı yapıyorum sizce? ama benmde dayı cocuklarım var beraber büyüdük bizde onla..ama evlendikten sonra biraz mesafemiz oldu..yine konusuyoruz toplanıyoruz birarada ama öle sarılma falan yok bizde olmaz zaten önceden de yoktu ben gidip dayımın oglunun göbegine sarılmam yani ters..bilmiyorum ya paylaşmak istedim sizle??
valla haklısın bende kıskanırım ısyerındekı bayanlarıda kıskanıyorum aynı sırkette calıştık 2 sene kızları da bılıyorum oortada kıskanacak bısey yok ama ben kıskanıyorum :D
selam kızlar size bir sorum olacak 10 gün önce 2 ay aşımızı olduk kolundan vurulan aşıdan hiç iz yok hemşire mercimek kadar iz olur şişebilir su toplaya bilir falan dedi 2 3 aya anca iyileşir dedi bebeğimde hiç biri olmadı ama bu normal mi anlamadım şimdi sizizn bebişlerde oldu mu
2-3 aya anca kabuk baglar canım
anca fırsat buldum bu da benim cadı kızım teyzeleri :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 686005 Eki Görüntüle 686006
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: pek guzel buyumusunuz bılee

slm kızlar sizinde bebek bezinizin bacakk arası lastik kısımları tahriş ediyor mu?1 ay önce poposunda pişik vardı gecti şimdide bacak arası bogum kısmı tahriş olmus kızarmıs bezin lastik kısımları..tecrübeli anneler böyle bir durum yasadınız mı nasıl geçti?pişik kremide sürüyorum.3,4 saatte birde degiştiriorum bez olarakta molfix kullanıorum en bastan beri

teyzeleri bunlarda benim minik kızımın Asyamın resimleri,maşallah deyin kızımaaa:)) bugün tam 46 günlüğüz..

Eklentiler

• $20130402_111603.webp
    $20130402_111603.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $20130404_145000.webp
    $20130404_145000.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
  • $20130404_130957.webp
    $20130404_130957.webp
    9 KB · Görüntüleme: 48
cok soru soruyorum ama ilk kez anne oldugum için cok deneyimsizim..bebegimin gündüz uyku süresi cok az sık sık uyanıo.gece 10 dan sabah 5 e kadar fena degl 1,2 kez uyanıyo ama gündüz zor.yatagına yatırıorum emziğini veriorum uyuyo 15 dk falan sonra hemen uyanıyo yada emzik düsüo uyanıyo tekrar uyutuyorum yine 10 15 dk ancak uyuyo.acaba uykusumu yok diye kaldırıyorum gözlerini ovalıo uyumakta istio aglıyo ama hep uykumuz bölük bölük parca parca gece 10 a kadar canm cıkıyo sürekli kızımla ugrasmaktan kendime fırsat bulamıyorum bi iş yapamıyorum siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?buarada gazını cıkarmadanda yatırmıyorum gaz damlası zinco kullanıorum.10 dk ya bir basındayım tekrar uyutmakla ugrasıorum canm cıkıo cok bunalıyorum sevimlilikleri tatlılıkları olmasa hiç cekilmiolar anne olmak kolay degil ama birazda dinlenmek istiorum yemek yemeye vaktm olmuo kızım 2 aylık oldu tam bi düzene oturamadık galiba yada bi yerlerde ben yanlıs yapıyorumm :5::5::43::43::43:

cok soru soruyorum ama ilk kez anne oldugum için cok deneyimsizim..bebegimin gündüz uyku süresi cok az sık sık uyanıo.gece 10 dan sabah 5 e kadar fena degl 1,2 kez uyanıyo ama gündüz zor.yatagına yatırıorum emziğini veriorum uyuyo 15 dk falan sonra hemen uyanıyo yada emzik düsüo uyanıyo tekrar uyutuyorum yine 10 15 dk ancak uyuyo.acaba uykusumu yok diye kaldırıyorum gözlerini ovalıo uyumakta istio aglıyo ama hep uykumuz bölük bölük parca parca gece 10 a kadar canm cıkıyo sürekli kızımla ugrasmaktan kendime fırsat bulamıyorum bi iş yapamıyorum siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?buarada gazını cıkarmadanda yatırmıyorum gaz damlası zinco kullanıorum.10 dk ya bir basındayım tekrar uyutmakla ugrasıorum canm cıkıo cok bunalıyorum sevimlilikleri tatlılıkları olmasa hiç cekilmiolar anne olmak kolay degil ama birazda dinlenmek istiorum yemek yemeye vaktm olmuo kızım 2 aylık oldu tam bi düzene oturamadık galiba yada bi yerlerde ben yanlıs yapıyorumm :5::5::43::43::43:

selam. yardımcı olmayı çok isterdim ama ben de tecrübesizim. azıcık düzenimiz vardı bizim de ama o da gittii. oğlum gündüz uyuyor gece uyumuyor. gündüz uyutmayım diye direniyorum. kucağımda oyalıyorum. bir bakıyorum ki gitmiş bile :) 1 ay evvel gece 1,5-2 gibi uyuyup sabah 5- 5,5 ta uyanıyodu. emip tekrar uyuyodu 9 a kadar.gündüz de olması gerektiği gibiydi.2 saat kadar aralıklarla uyuyodu. şimdi çok farklı. nerdeyse 1 haftadır aralıksız sabahladık. saat 6 demeden uyumadı bir türlü. üst kattan alt kattan insanların alarmları çalıyo. uyanıp kahvaltı edip işe gidiyolar. biz hala uyumamış oluyoruz. 6 da uyuyunca da öğleden sonra 2-3 gibi ancak ayaklanıyoruz. 1-2 saat yine oğlumla ilgilenince uyutup ben 4 de ancak kahvaltı edebiliyorum.ne zaman akşam oluyo haliyle farkedemiyorum. akşam yemeği yapamadıgım günler oldu çok kez. kahvaltı, makarna veya basit çorbalarla karın doyurduk. ya da dışarıdan söyledik. bir haftadır tam da bu şekilde yaşıyoruz. zombiye döndüm.

kelin ilacı olsa kendi başına hesabı oldu biraz:) lütfen birileri ize yardımcı olsuunnn:))

valla haklısın bende kıskanırım ısyerındekı bayanlarıda kıskanıyorum aynı sırkette calıştık 2 sene kızları da bılıyorum oortada kıskanacak bısey yok ama ben kıskanıyorum :D

2-3 aya anca kabuk baglar canım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: pek guzel buyumusunuz bılee
valla ne yalan söyleyim benim eşimin iş yerinde sadece 1 tane bayan var ama yinede kıskancımm:26::26::26: helede kilo veremiyorum tvdeki bayanları bile kıskanıyorummmm :43::43::43:

Eki Görüntüle 686078 Eki Görüntüle 686080 canım oğluuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm maaşallah sana bitaneemmm
maaşallahh :nazar::nazar:

slm kızlar sizinde bebek bezinizin bacakk arası lastik kısımları tahriş ediyor mu?1 ay önce poposunda pişik vardı gecti şimdide bacak arası bogum kısmı tahriş olmus kızarmıs bezin lastik kısımları..tecrübeli anneler böyle bir durum yasadınız mı nasıl geçti?pişik kremide sürüyorum.3,4 saatte birde degiştiriorum bez olarakta molfix kullanıorum en bastan beri
aynı durumdayız canım benim kızdda aynı saatlerde uyuyo gündüz hep ayakta allahtan eşim işte 5 de geliy hemen kucağına verip yemek felan yapıyorum bacaklarınada ben pudra döküyorum bez olarakta prima premium kullanıyorum hiç pişik etmedim sık sık değiştiryorum bezini

teyzeleri bunlarda benim minik kızımın Asyamın resimleri,maşallah deyin kızımaaa:)) bugün tam 46 günlüğüz..
maaşallah:nazar::nazar:

kızlar siz doğumda kayınvalidelerinizi çektiniz kurtuldunuz benim maceram 4 gün sonra başlıcak kaynanam ist geliyor torununu yeni görecek sanırımm 1 ay kalacak giderkende beni götürmeyi planlıyor 1 ayda ordann 2 ayyy mahvoldum demek maalesef çok titiz biri değil bende hijyen manyağı olarakk nolcak bilmiyorumm helede bebeği severken nasıl dayanıcamm ellerini çok yıkayan biri değil eşimle bu konuda çok kavga ediyorum geldiğinde yemeğe sokmam kv ben yaparım ona gittiğimdede yemek yemem napıcamm ben şimdi:37::37::37::37::37::37:

selam. yardımcı olmayı çok isterdim ama ben de tecrübesizim. azıcık düzenimiz vardı bizim de ama o da gittii. oğlum gündüz uyuyor gece uyumuyor. gündüz uyutmayım diye direniyorum. kucağımda oyalıyorum. bir bakıyorum ki gitmiş bile :) 1 ay evvel gece 1,5-2 gibi uyuyup sabah 5- 5,5 ta uyanıyodu. emip tekrar uyuyodu 9 a kadar.gündüz de olması gerektiği gibiydi.2 saat kadar aralıklarla uyuyodu. şimdi çok farklı. nerdeyse 1 haftadır aralıksız sabahladık. saat 6 demeden uyumadı bir türlü. üst kattan alt kattan insanların alarmları çalıyo. uyanıp kahvaltı edip işe gidiyolar. biz hala uyumamış oluyoruz. 6 da uyuyunca da öğleden sonra 2-3 gibi ancak ayaklanıyoruz. 1-2 saat yine oğlumla ilgilenince uyutup ben 4 de ancak kahvaltı edebiliyorum.ne zaman akşam oluyo haliyle farkedemiyorum. akşam yemeği yapamadıgım günler oldu çok kez. kahvaltı, makarna veya basit çorbalarla karın doyurduk. ya da dışarıdan söyledik. bir haftadır tam da bu şekilde yaşıyoruz. zombiye döndüm.

kelin ilacı olsa kendi başına hesabı oldu biraz:) lütfen birileri ize yardımcı olsuunnn:))

valla ben cok bunaldım gece birazcık uykum var ama 22.00 23.00a kadar canm cıkıyo oda suan annem yardımcı oldugu halde hep ilgi kucak isteyen bir bebek sırtım belim agrıyo bir bebek neden 10 dk bir uyanır anlayamıyorum bencede birileri bize yardım etsin akıl versinnn immdaaaaatttt diyesim varrrr:1::1::43::43:

Bayadir giremedim misafirlerden.ama benide pek arayip soran merak eden olmamis gibi.uzuldum valla :( neyse napalim....bebegim cok iyi masallah.buyuyoruz.sali gunu asimiz var.tam 2aylik olduk.

canım benim gözlerimiz hep arıyor inann, çok fazla sohbete zaman kalmıyor eskisi gibi sadece sorunlarımızı anlatıveriyoruz:):) bundan sonra biraz daha rahatlarız inşallah, hayel79 ablam, triptofan ve diğer aklıma gelmeyen isimleri hep özlüyoruz...

bende çok kıskancım canım eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz.. her akşam soruyorum kimleri gördün bugün diye, kız isimleri söylese hemen suratım asılıyor, halbuki hepsi ortak arkadaşlarımız. huy işte ne yapayım.. sende çok haklısın ben olsam bende aynı şekilde düşünür ve eşimle küserdim .. yalnız değilsin :):):)

Back
X