2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaa baharrr cıddımısın sen bu boyuttamı gercekten :) ben esımle tatıle gıttıgım de turıst hatunları keserım bak bu tanga gıymıs bunda sudyen yok fakan dıye hatta ustsuzlerı gosterırım gordunmu dıye :D

askkkkk olsunnnnn ben avrım ya burda :D

canım lutfen sıkma ve uzme kednını ben oyle dusunmuyorum ınsan hıc evladına bır hastaıgu yakıstıramıyorken neden uydurasınkı hastalık , sen dogdugundan berı bı huzur gormedın bunalrı yasmaan da normal ama hersey ıyı olacak pozıtıf dusun kımsyee de bısey acıklamak zorunda degılsın

Ah meltemcim haklısın, benim ifadem eksik olmuş; meltem hariç demeliydim, sen hiç üstüne alınma canım. Sen de takdir edersin ki çok fire verdik, müdavimler topiği bayağı öksüz bıraktı. Neyse kalan sağlar bizimdir diyelim. Ayrıca okul çağında bir çocuğun olmana rağmen halen bizimle olman takdire şayan, bitanesin sen :46:

Arkadasim benim ilk kizimi mik dese kucagimza aliyorduk.bunda hastaneden geldigimden beri doyurup altini alip biraktim hep.agladigi zamanlar oldu cok asiri aglamadigi surece almadim.cok rahat ettim valla ;D 2aylik oluyor ilk defa bu kadar gec uyudu.sanirim asi yuzunden.ilk zamankar 2yada 3 saate uyaniyirdu emzirip direk yatiriyordum gaz filan cikartmadan uykusu aciluyodu cunku.yaklasik 2haftadir en az 6 saat kesinrisiz uyuyor.emiyor ve bi 3.4 saat kadarda yine devam ediyor.cok rahatim sukurler olsun.ilkinde 2yasa kadar uyku neydi hatirlamiyordum ayni zombi gibiydim ;D

Son düzenleme:
Sende uyumamissin daha.benim kizim yeni uyudu.bende uyuyayim artik.iyi geceler herkese.bugun baya huysuzlandi kizim ama simdi rahatlamis gibi.surup verdim 1saat once.sanirim agrisi oldu.zor uykuya gecti.girusmek uzere allaha emanet ol....

meltem, bahar, kumpirella çok teşekkürler. baharcım senin gibi bi anne olmak isterdim gerçekten çok güçlüsün yaşadığın zorluklar karşısında hep kararlıydın rabbim sendeki güçten bana da nasip etsin. kumpirella canım aslında beni çok iyi anlamışsın birşeyler yazmayı severim ve bi yazımda kendim için belirsizliği sevmeyen kız yazmıştım o cümle kafamda dönüp duruyor şimdi. aslında epilepsi hakkında haklısın çokk kötü hastalıklar var rabbim dermansız dert vermesin ama insan yine de yavrusuna yakıştıramıyor işte. hele bide sorunsuz bi hamilelik geçirince. doktorum bile şaşkın ve hala bebeğimi kontrol ediyor. ama dünya dediğin dua üzerine kurulu dediğin gibi inş. aşıcam bu karamsarlığı

Önce anlaşıldığını hissetmene, sonra bunu başardığıma sevindim canım. Çünkü gerçekten ne söylemem gerektiğini tam olarak bilemedim. Gerçekten yalnız değilsin. Buradaki paylaşımlarımız bize her zaman yardımcı olacak, ben buna kesinlikle inanıyorum.
hadi bakalım şimdi perşembeyi bekliyoruz, inşallah soru işaretlerini giderecek, hayırlı haberlerle gel. Hala biraz zaman lazım bize, karamsarlığın da zamanla geçecek hiç endişelenme.

Sende uyumamissin daha.benim kizim yeni uyudu.bende uyuyayim artik.iyi geceler herkese.bugun baya huysuzlandi kizim ama simdi rahatlamis gibi.surup verdim 1saat once.sanirim agrisi oldu.zor uykuya gecti.girusmek uzere allaha emanet ol....
evet canım gece gece kızın altını değiştirince uykuya dalması biraz güç oldu, ama hallettim çok şükür. Bn de yatıyorum, inşallah sabaha bebeğinin sıkıntıları geçmiş olur canım. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin bebişine ve sana.

artık kollarımdan ve belimden olacağım sanırım :)..benim sıpa sadece omzumda ve göğsüme yaslanarak uyuyor ve gezicem illaki odada yoksa uyumuyor..artık ağrımaya başladı hertarafım .birde benim oğlan çok artist kucağımdan koyayım dalmadan yargarayı basıyor ciyak ciyak duysanız sanki bi yerine bişe omuş ama kucağına al tık yok yoruldum artık tavsiyeniz nedir kaderim diyip çekiyimmi:)))

Zaman gectikce cok zorlasiyor dimi.ilk bebegimde bende oyleydim kucaktaydi hep.bebekleri azcik kendi haline birakmali.simdi 2,bebegim oldu karninin doydugundan altinin temizliginden vs emin olunca birakiyorum agliyi agliyo bi mudet sinra uyuyo.ilk zaanlarinda daha coj aglarken simdi birkac dk.sonra uyuyo.cogunluklada aglamadan uyuyi artik.alisti.uzmanlara kalsa her agladiginda alin kucaginiza sevginizi verin ozgyvenli olur diyolar ama ben bildigimi yapiyoun ;D tabiki kucaga alinacaj ama her agladiginda alirsak yapisik yasicaz ;D oda zaman gectikce cok zorlasiyo.olan size oluyo.yorgunluk stres o zaman emib ol bebeginlede tam ilgilenemiyorsun.benim burdan herkese tavsiyem cok mudahil olmayin bebeklere.

Son düzenleme:
Arkadasim benim ilk kizimi mik dese kucagimza aliyorduk.bunda hastaneden geldigimden beri doyurup altini alip biraktim hep.agladigi zamanlar oldu cok asiri aglamadigi surece almadim.cok rahat ettim valla ;D 2aylik oluyor ilk defa bu kadar gec uyudu.sanirim asi yuzunden.ilk zamankar 2yada 3 saate uyaniyirdu emzirip direk yatiriyordum gaz filan cikartmadan uykusu aciluyodu cunku.yaklasik 2haftadir en az 6 saat kesinrisiz uyuyor.emiyor ve bi 3.4 saat kadarda yine devam ediyor.cok rahatim sukurler olsun.ilkinde 2yasa kadar uyku neydi hatirlamiyordum ayni zombi gibiydim ;D

canım benim kızda uyanmayınca her gelen bi uyandırma telaşı içinde çocuğun sesi çıkmıyor diye kucaktan kucağa çok huysuz olmuştu aslında. şimdi yeni yeni yalnız kalıyorum allhtan çok ağlayan bi bebek değil benimkide debelenip debelenip uyuyor. kucağımıza almıyor muyuz alıyoruz ama gerektiği kadar yarın işe başlayınca anne kucağını bulamayacak maalesef alışmasın. ama benim uyku düzeni konusunda sizlere bi sorum var. kızım 4-5 saat uyuyup 2-3 saat uyanık kalıyor bu gecede böyle gündüzde düşünün gece 2 de uyandıysa en az 4 ekadar ayaktayız bunu değiştirmeli miyim ben yoksa o kendi düzenini kursun mu

Önce anlaşıldığını hissetmene, sonra bunu başardığıma sevindim canım. Çünkü gerçekten ne söylemem gerektiğini tam olarak bilemedim. Gerçekten yalnız değilsin. Buradaki paylaşımlarımız bize her zaman yardımcı olacak, ben buna kesinlikle inanıyorum.
hadi bakalım şimdi perşembeyi bekliyoruz, inşallah soru işaretlerini giderecek, hayırlı haberlerle gel. Hala biraz zaman lazım bize, karamsarlığın da zamanla geçecek hiç endişelenme.

insan en yakın dostuna bile derdini anlatamıyor bazen. çünkü aynı duygular içinde olamıyoruz. ben teselli değilde anlaşılmak istiyorum. kayınvaldemin irkilmek nedir ki bunu neden kafana takıyorsun demesi, annemin biraz allaha inancın olsun demesi
beni o kadar kızdırıyorki tabiki de endişeleneceğim o benim yavrum. ama anlamıyorlar işte burada ortak noktamız bu. hepimizin hemen hemen birbirine yakın zamanda doğmuş bebişleri var aynı dönemleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyoruz yoksa kim sanal ortamda derdini bu kadar paylaşır ki hepinize teşekkürler

baharcım netten araştırdım biraz ücretsiz izin dilekçesi çalıştığımız kuruma verilecekmiş hatta örnekleri falan var acaba iznin son gününde mi yazılacak?

dün işyerimde ki patronumu aradım zaten bebeğimde ki sıkıntıyı biliyor hamileyken de rapor almamı hep istemişti sağolsun cok yardımcı oldu..şimdi de iznimin bitmek üzere oldugunu 2hafta kaldıgını ve uzatmak istediğimi emzirmem gerektiğini anlattım 2hafta sonra konusalım tekrar hatırlat dedi ama herhalde önceden yazılmıyor ki öyle dedi tam da emin değilim ama canım

meltem, bahar, kumpirella çok teşekkürler. baharcım senin gibi bi anne olmak isterdim gerçekten çok güçlüsün yaşadığın zorluklar karşısında hep kararlıydın rabbim sendeki güçten bana da nasip etsin. kumpirella canım aslında beni çok iyi anlamışsın birşeyler yazmayı severim ve bi yazımda kendim için belirsizliği sevmeyen kız yazmıştım o cümle kafamda dönüp duruyor şimdi. aslında epilepsi hakkında haklısın çokk kötü hastalıklar var rabbim dermansız dert vermesin ama insan yine de yavrusuna yakıştıramıyor işte. hele bide sorunsuz bi hamilelik geçirince. doktorum bile şaşkın ve hala bebeğimi kontrol ediyor. ama dünya dediğin dua üzerine kurulu dediğin gibi inş. aşıcam bu karamsarlığı

canım kafanda ki tüm karamsarlıkları belirsizlikleri at kenara sarıl bebeğine inan ki ilgiden okadar cok anlıyorlar ki bebeklerimiz..bizim böbreklerimizle ilgilenen nefroloji hocası bile her seferinde diyor bunu ahmetefe annesinin kucagına gidince hersey dahada yoluna girdi diye söylüyor bana sende al ebebğini konus onunla üzme beni de anlat sıkıntını aglamadan ama!!! bende Ahmetefe'yle hep konusuyorum.mesela şimdi geldik yine hastaneden ve sabah kalktıgımda onu hazırlarken yine konustum üzmez beni hiç oglum dedim öpüveriyorum bide boynundan hemen topluyor kendini...kan alırlarken aglarsa üresi potasyumu hemen yükseliyor bu seferde acilden gece tekrar cagarıyorlar bugün gercekten sadece iğnenin ilk koluna dokunmasında agladı oğlum sonra hiç aglamadı babasının yüzüne hep baktı..inşallah iyi çıkar dua ediyorum....sende öyle yap hep konus hiç atma içine sıkıntını inan ki çok küçükler inşallah senin bebegnde bunların üstesinden gelecektir..hem biliyosun birinin dediği diğerini hiç tutmuyor..inşallah gecici seylerdir bu yasadıklarımız hep

dün işyerimde ki patronumu aradım zaten bebeğimde ki sıkıntıyı biliyor hamileyken de rapor almamı hep istemişti sağolsun cok yardımcı oldu..şimdi de iznimin bitmek üzere oldugunu 2hafta kaldıgını ve uzatmak istediğimi emzirmem gerektiğini anlattım 2hafta sonra konusalım tekrar hatırlat dedi ama herhalde önceden yazılmıyor ki öyle dedi tam da emin değilim ama canım

canım rapor alırken bircgün başlama yapmak gerekiyor işe diye biliyorum ama ücretsiz izinde de öyle mi oluyor bilmiyorum

canım kafanda ki tüm karamsarlıkları belirsizlikleri at kenara sarıl bebeğine inan ki ilgiden okadar cok anlıyorlar ki bebeklerimiz..bizim böbreklerimizle ilgilenen nefroloji hocası bile her seferinde diyor bunu ahmetefe annesinin kucagına gidince hersey dahada yoluna girdi diye söylüyor bana sende al ebebğini konus onunla üzme beni de anlat sıkıntını aglamadan ama!!! bende Ahmetefe'yle hep konusuyorum.mesela şimdi geldik yine hastaneden ve sabah kalktıgımda onu hazırlarken yine konustum üzmez beni hiç oglum dedim öpüveriyorum bide boynundan hemen topluyor kendini...kan alırlarken aglarsa üresi potasyumu hemen yükseliyor bu seferde acilden gece tekrar cagarıyorlar bugün gercekten sadece iğnenin ilk koluna dokunmasında agladı oğlum sonra hiç aglamadı babasının yüzüne hep baktı..inşallah iyi çıkar dua ediyorum....sende öyle yap hep konus hiç atma içine sıkıntını inan ki çok küçükler inşallah senin bebegnde bunların üstesinden gelecektir..hem biliyosun birinin dediği diğerini hiç tutmuyor..inşallah gecici seylerdir bu yasadıklarımız hep

haklısın aslında daha çok küçükler büyüdükçe daha çok toparlayacaklardır. evet herkes başka bişey söylüyor gerçi nöroloji doktorumuz ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum dedi ama doktorlarada güveni kalmıyor insanın. inan kızımla konuşmaktan çenem yoruluyor. lafçı çünkü. sen konuş o dinlesin. karnı tok gazı yok altı temizse uyuyana kadar konuşacaksın
:9:

canım yaa sende mi kıskanmayanlar grubundansın :) bizde inşallah en kısa zamanda KATE03'le birlikte kıskanmayan rahat kafayla dolaşan kişiler olarak aranıza katılacagız :)) ama bak diye teklif sunamam ben ya ne kadar kıskanmıyor da olsam üstsüz kız yanımdan gecse illa derim baktın diye bakmasa bile :)) huy edinmişim artık :) adamcagız napsın artık kafamı dagıtayım diye sunu yapalım mı bunu yapalım mı deyip duruyor..güya baska seylerle meşgul olup KISKANCLIK gibi güzel huyumu unutturacak bana :)))

artık kollarımdan ve belimden olacağım sanırım :)..benim sıpa sadece omzumda ve göğsüme yaslanarak uyuyor ve gezicem illaki odada yoksa uyumuyor..artık ağrımaya başladı hertarafım .birde benim oğlan çok artist kucağımdan koyayım dalmadan yargarayı basıyor ciyak ciyak duysanız sanki bi yerine bişe omuş ama kucağına al tık yok yoruldum artık tavsiyeniz nedir kaderim diyip çekiyimmi:)))
keşke bi tavsiyede bulunabilsem
benim oğlan da her gün farklı bi şekilde uyuyor
kimi zman emerken kimi zaman ayakta sallaya sallaya
kimi zaman anakucağında
keyfine göre takılıyor beyefendi
ama ben saat on gibi ışığı kapatıyorum
uyuması daha kolay oluyor
bunu tavsiye edebilirim
Allah yardımcımız olsun hepimizin :)))

canım yaa sende mi kıskanmayanlar grubundansın :) bizde inşallah en kısa zamanda KATE03'le birlikte kıskanmayan rahat kafayla dolaşan kişiler olarak aranıza katılacagız :)) ama bak diye teklif sunamam ben ya ne kadar kıskanmıyor da olsam üstsüz kız yanımdan gecse illa derim baktın diye bakmasa bile :)) huy edinmişim artık :) adamcagız napsın artık kafamı dagıtayım diye sunu yapalım mı bunu yapalım mı deyip duruyor..güya baska seylerle meşgul olup KISKANCLIK gibi güzel huyumu unutturacak bana :)))
baharcım kıskançlıkla ilgili msj ını okudum gaz vermemek için bi şry yazmadım :9:
kocasını kıskanmayan bayan yoktur diye düşünüyorum
ha kimi az kimi çok ama muhakkak kıskanır insan

canım rapor alırken bircgün başlama yapmak gerekiyor işe diye biliyorum ama ücretsiz izinde de öyle mi oluyor bilmiyorum
haklısın aslında daha çok küçükler büyüdükçe daha çok toparlayacaklardır. evet herkes başka bişey söylüyor gerçi nöroloji doktorumuz ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum dedi ama doktorlarada güveni kalmıyor insanın. inan kızımla konuşmaktan çenem yoruluyor. lafçı çünkü. sen konuş o dinlesin. karnı tok gazı yok altı temizse uyuyana kadar konuşacaksın
:9:
Allah şifa versin bebeğine hacopoli
inş dr un dediği gibi bir sorun çıkmaz
konu çocuklarımız olunca daha da hassas oluyoruz haliyle
bu arada aynı benim oğlanı anlatmışssın :9:
benimki de buna ilaveten kucağımda dursun akşama kadar beni seyretsin :9:
kollarım kopuyo akşama kadar

benm kıskanclık seviyem biraz fazla abartılı ama bana nedense gayet normal seviyede geliyor.. :)) ama hiç iyi bisey değil sonu enazından iyi bitmiyor :))

Ah meltemcim haklısın, benim ifadem eksik olmuş; meltem hariç demeliydim, sen hiç üstüne alınma canım. Sen de takdir edersin ki çok fire verdik, müdavimler topiği bayağı öksüz bıraktı. Neyse kalan sağlar bizimdir diyelim. Ayrıca okul çağında bir çocuğun olmana rağmen halen bizimle olman takdire şayan, bitanesin sen :46:
ay ewet yaaa bır bebek dogurdular unuttular topıgı bende kızıyorum onlaraaaaaa

delüüüüüüüüüüüüüü:)

slm kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk eve geldikten 1 saat sonra emdi birazda mama yedi uyudu kızım sonra baya agladı huysuzluk yaptı ama 4 saati gecti ne emmek istiyo ne mama yiyo sürekli huysuz aglııyo ayakta gezdirince susuyo ama emmeye gelince kesinlikle emmiyo calpol surup verdm 1 çay kasıgı ama durum hala aynı cok sükür pek ates yok fakat beslenmek istemiyo neyapacam ben sizdede böyle oldumu?

Dogru soyluyosun.sanal ortam belki ama herkesin bi ortak noktasi var bebekler ;D cogu en yakinindakiyle paylasamadiguni paylasiyo.herkes ayni duygulari paylastiigi icin bi destek bi morel bi teselli.psikolojik destek gibi burasi ;D tum paylasimlar icin herkese tesekkurler....iyiki varsiniz....

Canim dun bende 2.ay asimizi yaptirdik.uslu cocugum cok huysuz oldu.bende calpol verdim.atesi olmadi ama sanirdam agrisi oldu.bugun oglene kadarda biraz mizurdandi ama yaklasik 1 saat once uyudu baya dalgin uyuyor rahatlasi birazdaha.2gun suruyormus asi sikintisi.

Back
X