2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hadı yaaaaaaa damacana sıyle yıkıcak halımız yok yaaa kuzuları :( neyse olacagı varmıs dıyelım allah basla dert vermesın bı daha gostermesın :(

ben urfadayım bahsetmiştim 48 günlükken oğlum ishal ateş çok hastalandı dr aynen mikrop kapmış dedi ama bizim tahliller temizdi 7 günde geçti ishal zayıfladı vs yawrum ve ben damacana suyla yıkıyorum o günden beri napim dr a verene kadar suya para verelim diorum:(

slm arkadaslar işe başlamam lazım haziranda manuel pompam var memnun değilim elektrikli almayı düşünüyorum araştırdım genel olarak avent,medela,ameda markaları öneriliyor yorumlarda ama sizede bi sorayım dedim kullanan varmı acaba hangisini önerirsiniz fiyat olarak aventin teklisi 179 civarı çok para da vermek istemiyorum avent kullanan varmı aranızda? medelanın teklisi mini olanıyla avent aynı fiyata ama karar veremedimm :(

Kizlar oglumun kakasi yesil birkac gundur brdada amip mikrop var diye okuyunca dr.u aradim.1984ten beri burda bu bolgede gozukmedi dedi donem donem bebeklerde yesil renk kaka olurmuss mamadan yada baska etkenlerden ama onemli degil gecr dedi ben bandirmadayim

Son düzenleme:
Kızlar ısırgan 5. günden sonra faydasını gösterdi sütüm arttı cok sükür yetiyor artık. Bu dertten muzdarip arkadaslarıma duyurulurrrr:21:

Selam kızlar. Buraya yazmıştım kızım yeşil kaka yapıyor diye. Çok uzun zamandir yaptığı için burada okuyunca dün dr a götürdum. Kaka tahlili yaptık çok şükür bişey çıkmadı kızım 3 haftada 1250 gr almış. Haftada 400 gr almaya devam ediyor Banada isirgan otu çayına bağlıyorum. Ama kızlar 20 gün içip 10 gün ara vermelisiniz.kullanımı bu şekilde olacak. Hepinizi öptüm

Kızlar ısırgan 5. günden sonra faydasını gösterdi sütüm arttı cok sükür yetiyor artık. Bu dertten muzdarip arkadaslarıma duyurulurrrr:21:

Selam kızlar. Buraya yazmıştım kızım yeşil kaka yapıyor diye. Çok uzun zamandir yaptığı için burada okuyunca dün dr a götürdum. Kaka tahlili yaptık çok şükür bişey çıkmadı kızım 3 haftada 1250 gr almış. Haftada 400 gr almaya devam ediyor Banada isirgan otu çayına bağlıyorum. Ama kızlar 20 gün içip 10 gün ara vermelisiniz.kullanımı bu şekilde olacak. Hepinizi öptüm
ben de basladim isirgana :) 2. gundeyim. ins benim sutum de artar :)

İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET

İdeal kilonuzu hesaplayabilirsiniz.
Benim 13 kilo fazlam var..:5:
Nasıl vereceğim o kiloları hiçbir fikrim yok:26:

ilginç :) hesaplamalara göre benim kilom normalmiş:) sanki 5kilo vermem gerekiyo gibi ama heralde sezaryanın hediyesi bu göbiş :) boyum:168cm----kilom:67 bebeklerimiz 6aylık olana kadar bunlarla yasamak zorundayız:)

$IMG_2030.webp $IMG_2035.webp $IMG_2044.webp
çok şükür hastalanmadan nazar degdirtmeden mevlüdümüzüde yaptık :) Allah kabul etsin,Rabbim oğluma ve tüm bebişlere şifa versin inşallah...

slm arkadaslar işe başlamam lazım haziranda manuel pompam var memnun değilim elektrikli almayı düşünüyorum araştırdım genel olarak avent,medela,ameda markaları öneriliyor yorumlarda ama sizede bi sorayım dedim kullanan varmı acaba hangisini önerirsiniz fiyat olarak aventin teklisi 179 civarı çok para da vermek istemiyorum avent kullanan varmı aranızda? medelanın teklisi mini olanıyla avent aynı fiyata ama karar veremedimm :(
ben lansinohun ikilisini o fiyata almıştım
tavsiye ederim

Eki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
çok şükür hastalanmadan nazar degdirtmeden mevlüdümüzüde yaptık :) Allah kabul etsin,Rabbim oğluma ve tüm bebişlere şifa versin inşallah...
maşallah size :nazar:
senin mevlüt takımını sevsinler :16:
bu arada gayet fit görünüyorsun baharcım
bende keşke öyle olsaydım :25:

Slm. Kızımın cildinde sivilce tarzı minik kabartilar cikti ve kizarip kurudu. 2 Dr.da bunlar normal geçer dedi fakat baktm alnına boynuna gecmis. Araştırma hast. 10 gun sonraya randevu verdi , bende bu arada mustela krem aldım , 3. Gun gecti cok şükür. Randevu gunünde tertemizdi , fotosunu gösterdim egzamaymis;( bol nemlendirici sür dedi. Tekrar olursa kortizonlu krem( kullanmadım hic) yine geçmezse gel dedi. Şimdi gunde 2 kere sürüyorum. Bazen kizarip 3-5 tane çıkıyor ama sabaha geçiyor. Umarım kimsenin basına gelmez ama bilginiz olsun, cildi kuruysa en bastan iyi bir nemlendirici kullanın. Bizim gibi üzülmeyin :(

ben de ağustos annesiyim bizde de var Atopik dermatit deniyor.bir de prof dr orhan baransu mısır nişastası banyosu diye aratın ggooogle da.o bizi düzeltti sırtı resmen döküntülüydü birsürüydü kaşınmaktan uyuyamadı kızım bu ve mustela emollient krem geçirdi. yalnız durulamayacaksınız nişastayı ılık su doldurduğunuz kovaya dökün sırtında vb nerde varsa 10 dk bekletin.ilk 3 dk da mustela sürün tertemiz oluyo hergün yaptık biz geçti şükür.

Back
X