2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim

çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

günaydın anneler :16:
benim oğlum sürekli kaka yapıyor ya, sabahtan 6da başladı 5. bezi bu hepsi de kakalı , gündüz yapar, akşam yapar, sadece geceleri yapmıyor, ben sayamadım günde kaç kere yapıyor:27:

benim oğlum sürekli kaka yapıyor ya, sabahtan 6da başladı 5. bezi bu hepsi de kakalı , gündüz yapar, akşam yapar, sadece geceleri yapmıyor, ben sayamadım günde kaç kere yapıyor:27:

ne güzel seninki yapar günde 5 kere benimki yapar 5 günde 1 kere :52: bizde 5 gündür bekliyoduk çıktı çok şükür bugün ahhhh bu bebeklerrrrr:1:

Haha bu sürekli senin memede uyumak isteyen turşu olmalı :9:
Pek de güleç maşallah, kafasında şapka varken bile hem de! Bizimki şapka takmakan nefret ediyor da.
maşallah kuzuya :):nazar:

Evet canım o turşu işte bu turşu.Kayınvalidem geldi,normalde durmayan,seste uyumayan,kundağa girmeyen,memeden ayrılmayan bu turşu kayınvalideme tam dersi davranıyor.Kadında bu mu durmuyordu deyip duruyor,çıldırıyorum.Şapkayı seviyoruz teyzesi,Ankara soğuk olunca çıkarmıyorum.Biz de senin zuzu gibi saçlıyız.

seni tatlı bebiş seni kuzum uyuyunca nasılda masum oluyolar. :nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan korusun...ya bende koyuyum bebişimin resmini diyorum da eklenti ekle diyip dosya ekle diyorum ama ana klasörde daha önce yüklediğim resimler var başka resim ne alıyo nede daha önceki resimleri silebiliyorum yapamadım nasıl yapcamkine...

$037.webp

Canım senin için bi örnek yaptım.Insert image tıkladıktan sonra dosyaları seç e tıklıyorsun,resimlerimden seçtikten sonra eklentiyi yükleye tıklıyorsun yükleniyor.Yüklenmiş olanların sonunda çarpı işareti var,ona tıklarsan yüklü olanları kaldırabilirsin.Koyda Eymenimizi görelim.

Patella kızıma milupanın gece çayını içiriyordum.Günde 20-30cc kadar.Bir kaç gündür vermedim ve 3-4 günde kaka yapan kızım hergün yapmaya başladı.Çayın içeriğinde rezene,anason,kekik filan var.Yediklerimiz içtirdiklerimiz etkiliyor.Kayısı hoşafı filan içtin mi acaba?

Hacopolim bu hastalığın 50 çeşidi var.Erken teşhis çok önemli.İleriki hayatında nasıl olacak bunu kimse bilemez.Bu rahatsızlıkta çocuklukta nöbet geçirip bir ömür hiç geçirmeyenler çok fazla.Tedaviyle üstesinden gelebileceğine inanıyorum.Lütfen hiç endişe etme,normal yaşamınızı sürdür.Senin stresini bebek vakum gibi emer,kendisiyle ilgili kaygılanır.Sizin farkınız D-vit n yanında bi minicik hap almanız olacak.Zamanla bunuda içmeyecek.Şimdiden çokkk geçmişler olsun,geçmişte kalsın.

ne güzel seninki yapar günde 5 kere benimki yapar 5 günde 1 kere :52: bizde 5 gündür bekliyoduk çıktı çok şükür bugün ahhhh bu bebeklerrrrr:1:
inanmıyorum ya 5 gün nasıl durdu bizimki sabah kaka faslını bitirmeden rahata ermiyo, bir de 5 gün sonunda ne kadar yapıyo:52::52:

herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
canım cok gecmıs olsun alahım bıdaha gostermesın baska nobet ınsallah acıl sıfalar dılıyorum

iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce:37::37::37:

zor bir durum olmalı :))) benimkisi de gecenlerde eldivenden cıkartınca hemen agzına almaya baslamıstı tekrar taktım bende eldivenlerini gün içinde acmaya calısıyorum ama genelde zaten cok uzun süre gün içinde uyanık kalmadıgından sürekli yanında olmaya calısıyorum uyanınca...uyuyunca tekrar eldivenlerini takıyorum ben canım..ve üstelik benimkisi hala emziğe alısmadı midesini bulandırıyor öğürüyor hemen zorlamıyorum ama alıssaydı cok iyi olurdu ya.işe gidince anneme de kolaylık olurdu

canımm cok gecmiş olsun yılıkma sakın olurmu? ilaçla tedaviye baslanılıp atlatırsınız inşallah canımm daha cok küçük onlar inşallah rabbim yardımcınız olsun

canım 7-8defa kaka yapmalarının normal oldugunu söylemişti doktor bize..rengi sonucta önemli yapsın :))

Ben geldiiiiiim :) gecmis yapamadim 3-4 ay geri gitmem lazim.. Hacopoli gecmis olsun canim insallah bisey cikmaz..

Back
X