- Konu Sahibi papatya3459
- #43.521
partı partı cıkarcam ben kalanları :)O gobekten ben 3 tane bebek cikar diye beklemistim belki de tip yanilmisti tek bebek diyerek)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
partı partı cıkarcam ben kalanları :)O gobekten ben 3 tane bebek cikar diye beklemistim belki de tip yanilmisti tek bebek diyerek)
benim oğlanın geçen cuma yapmıştı kakasınıgünaydın anneler
benim oğlum sürekli kaka yapıyor ya, sabahtan 6da başladı 5. bezi bu hepsi de kakalı , gündüz yapar, akşam yapar, sadece geceleri yapmıyor, ben sayamadım günde kaç kere yapıyor![]()
canım emzik olarak nuk un silikon emziğini tavsiye ederimzor bir durum olmalı :))) benimkisi de gecenlerde eldivenden cıkartınca hemen agzına almaya baslamıstı tekrar taktım bende eldivenlerini gün içinde acmaya calısıyorum ama genelde zaten cok uzun süre gün içinde uyanık kalmadıgından sürekli yanında olmaya calısıyorum uyanınca...uyuyunca tekrar eldivenlerini takıyorum ben canım..ve üstelik benimkisi hala emziğe alısmadı midesini bulandırıyor öğürüyor hemen zorlamıyorum ama alıssaydı cok iyi olurdu ya.işe gidince anneme de kolaylık olurdu
bende bendeSenin cikarmana gerek yok canim ruzgar onlari dovmus icerde cikmaya niyetleri yokmusben napayim icimde mustafanin kardesi kalmis gibi geziyorum ortalara
)
Patella kızıma milupanın gece çayını içiriyordum.Günde 20-30cc kadar.Bir kaç gündür vermedim ve 3-4 günde kaka yapan kızım hergün yapmaya başladı.Çayın içeriğinde rezene,anason,kekik filan var.Yediklerimiz içtirdiklerimiz etkiliyor.Kayısı hoşafı filan içtin mi acaba?
almayınca almaz ne yapacaksın :))emzik konusunda ben de dertliyim,nuk silikon damaklı almıştım onu emmedi,wee aldım yuvarlak uç onu hiç tutmadı,bambino aldım silikon damaklı onu da tutmadı, bir arkadaşımın çocuğu için aldığı ve kullanamadığı yaklaşık 10 çeşit emziği de denedik hiçbirini almadı,içlerinden chicco kauçuk damaklıyı aldık onu biraz tuttu gibiydi yok onu da almıyor, öğürüyor hepsindebeni emzik olarak kullanıyo sıpa
![]()
benim oğlanın geçen cuma yapmıştı kakasını
bugün hiç yapacakmış gibi durmuyor
kayısı hoşafı falan içeceğim bakalım
dr etkisi olur dedi
kim yazmıştı hatrımda değil ama humana nın gece çayını kesince kaka yapmaya başlamış bebek
bende gece çayı ve rezene çayı veriyordum
birkaç gün vermeyeyim bakalım
inşallah etkisi olur dene bakalım kayısıyı, benimki ne yesem ne içsem hep kakalıydı, yalnız düşündüm de rezene çayını hep içtim acaba onun etkisi mi:26:
almayınca almaz ne yapacaksın :))
benimki Allahtan iki dk lığına da olsa alıyor ağzına
bebekler düzen istiyor canım haklısınkızlar düşündüm de bebeğe yalnız bakmak daha kolay demeyeyim de bebek için düzenli oluyor.annem gittiğinden beri gündüz uykularına başladıkarada kendi kendine vakit geçirip sonra yine uyuyor minnoş
ama çıt olmicak
![]()
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
canım sıkma canını ne kadar güzel bilinçli bir annesin çocuğunu çok iyi gözlemledin ve erken teşhis konulabildi inşallah tez zamanda atlatırsınız bir şeyciği kalmaz Ayşenaz ın.. Rabbim acil şifalar versin..
Kumpirella kızın çok tatlı.. senin canını çok yakacağa benziyooo :):):)
Patella hoşgeldin tekrar aramıza.. topik baya hareketlenmiş eski günlerdeki gibi geçmişi oku oku bitiremedim :):)
bebekler düzen istiyor canım haklısın
benim oğlan da gece uyumasın da ne zaman uyursa uyusun
inşallah bizde bir düzen oturtabiliriz
bencede yatmadan banyo yaptırınca gece fazla uyanmıyorgece yatmadan banyosunu yaptır belki işe yarar:26:
arkadaşlar benim göbekte 5-6 aylık hamile gibi duruyor hala :26:Senin cikarmana gerek yok canim ruzgar onlari dovmus icerde cikmaya niyetleri yokmusben napayim icimde mustafanin kardesi kalmis gibi geziyorum ortalara
)
benim oğlum da elini emmeye başladı, ilk gördüğümde çok şaşırttı beni hatta baş parmağını tamamen sokmuş ağzına uyuyordu
benimki emziği reddediyor bu arada, elini emmesinde bi sakınca görmüyorum ben ama sağlıklı olanı nedir bilmiyorum
bencede yatmadan banyo yaptırınca gece fazla uyanmıyorgece yatmadan banyosunu yaptır belki işe yarar:26:
arkadaşlar benim göbekte 5-6 aylık hamile gibi duruyor hala :26:Senin cikarmana gerek yok canim ruzgar onlari dovmus icerde cikmaya niyetleri yokmusben napayim icimde mustafanin kardesi kalmis gibi geziyorum ortalara
)
benim oğlum da elini emmeye başladı, ilk gördüğümde çok şaşırttı beni hatta baş parmağını tamamen sokmuş ağzına uyuyordu
benimki emziği reddediyor bu arada, elini emmesinde bi sakınca görmüyorum ben ama sağlıklı olanı nedir bilmiyorum
bız avent gece emzıgını emıyoruz onu cok sevdıemzik konusunda ben de dertliyim,nuk silikon damaklı almıştım onu emmedi,wee aldım yuvarlak uç onu hiç tutmadı,bambino aldım silikon damaklı onu da tutmadı, bir arkadaşımın çocuğu için aldığı ve kullanamadığı yaklaşık 10 çeşit emziği de denedik hiçbirini almadı,içlerinden chicco kauçuk damaklıyı aldık onu biraz tuttu gibiydi yok onu da almıyor, öğürüyor hepsindebeni emzik olarak kullanıyo sıpa
![]()
Mrb kızlar denizin yaramazlıgından giremdim bayadır hasta bebislere allah sifa versin. Bebislerinizin fotolarına da bayıldım. Benim kız bi rahat vermiyor gitti uslu bebek 1 haftadır canavar geldi agla agla dur istedigi olmayınca tv ye taktı kafayı izletmeyince aglıyor pc ye bakıyor onu da kapatıyorum kudururyor offfffffffff![]()