- Konu Sahibi papatya3459
- #44.141
Eki Görüntüle 716836 işte benim minik kızım![]()
masallah canım prensesin cok tatlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 716836 işte benim minik kızım![]()
önce uzun uzun baktı sonra ağzını bir karış açtınasıl geçti ilk günün akşam eve gidince kuzu ne tepki verdi
ayyyy bahar benim kızımda emziği çok seviyor emziksiz uyuyamaz emzik ağzından düşse ağlar![]()
canım işbaşı yapmışsın hayırlı olsun..üzülme en azından annen bakıyor bisüre sonra mutlaka rayına oturacaktır..hem önemli olan bebeklerimizle cok zaman gecirmek degil kaliteli zaman gecirmek..mutlaka gözünün önünden gitmiyordur ama iyi olsunlarda aksama görsende olur
masallah canım..bende cok seviyorum emzikli bebekleri nedense ama benim paşa öğürüyor sürekli..silikon da aldık kaucuk da denedik.sıfır aylık da aldık büyük uclu da ... ama malesef artık ellerini agzına götürmeye basladı yine...ellerini agzına götürene kadar gözlerini şaşı yapıyor korkuyorum agzının suyu da akmaya basladı buyüzden sanırım..gözlerinden korkuyorum o şekilde kalır diyeeee
önce uzun uzun baktı sonra ağzını bir karış açtı![]()
şimdi napıyo görüncecanım benim benimkide ilk gün öyle yapmıştı kuzum benimmm
saol canm benim..pofıkcı hayırlı olsun ıse basladın tekrar uzulme onun ıyılıgı ıcın clısmak zorundasın ve ılk calısan anne olmadıgını dusun bısekılde herkes adapte oluyor keske ımkanlar el verse de anneler calısma sa
bu arad bebk tuylerınden bahsetmıssınız arkdasımın bebegı oyleydı baya doktu masallah ruzgar malum sarısın oldugu ıcın bırakın tuyyu sacı bıle yenı cıkıyor kuzumun ama mınık mınık saclarımız var uzadıkca mutlu oluyorum![]()
sorma bahar![]()
pazar gününden beri sütüm yok zaten umarım tekrar gelir..yaa üzülmeee benim gözlerim doldu ya bende baslıycaktım da uzattım simdilik sütün kesilir canııımmm üzme kendinii onların rahat bir hayat sürebilmeleri için malesef gitmemiz gerekiyor hafta sonları bol bol gezersiniz inşallah canım
bu arada kızlar benim doğumdan 37gün sonra kanamam bitti..1hafta sonrasında tekrar 6gün kanamam oldu.herhalde adet oldum demiştim.ama yaklaşık 2aydır yine hastalanmadım..test falan mı yapsam sizce?? hamileyken aldıgım testlerden var 1tane evde.ondan bi baksam iyi olcak sanırım.. gerci idrarda göstermiyor benimki nedense..hamileyken hep idrardan bakıyordum saglıkocagına gittim 1.5 aylık hamileydim ama kanda cıkmıstı..siz böyle konusunca korktum..şüphem yok ama yarın sabah bi test yapayım enazından rahatlarım olmazsa saglık ocagına gidip baktırırım
ha bi de şey sorcam bebişler biberonla mama yediğinde kaç ml. yiyolar benim kuzu 120 ml falan yiyo az mı sizce?
cnm bende senin gibi 40ımdam 10 gün sonra lekelenmem oldu bi kaç gün bende hastalandım sandım sonra olmadım geçen ay tam anlamıyla oldum ağrılı birde çok fazla geldi seninkide lekelenme tarzındaysa acaba olmadınmı benim gibi sonradan mı olucaksın sen yine bi test yaptır ama korunmuyon mu kızyoksa kaza kurşunundan mı korkuyosun ..
eşime güveniyorum 3yıldır canım :) bi sıkıntı yapmadı buzamana kadar 3yıldır ama ama ama :) benim 6gün normal adet gibi kanamam oldu ama canım sonra olmadı ikinci cocuk hiç düşünmüyoruz ahmetefe saglıklı olsun iyi olsun tek olsa da olur diyoruz ama yarın bi bakayım ben bu işe :)