- Konu Sahibi papatya3459
- #45.301
günaydın herkese,bugün aşılarımızı olduk inş sıkıntısız geçer.ebe problem olmaz dedi.kanına baktı birde normal çıktı ama yinede kan damlasına başlanacakmış.normal olmasına rağmen neden bu ilaçları kullandığımızı anlamıyorum ben yoksa ben mi yanlış düşünüyorum hemde dokuz damla.zaten diğer damlayı kullanıyoruz şimdi birde bu eklendi.biraz araştırayım en iyisi çok gereklimi diye.bu arada ebe parmağını emdiğini görünce parmağını mı emiyor nie engel olmadınız deyişi vardı bilerek çok büyük kötülük yapmışım gibi canım sıkıldı.çocuk dr.bırakır dediğini söyledim hayır anlamında kafa salladı ve parmağı ince kalır dedi.aile hekimide aynı kanıda yalancı meme ver dedi ama almıyor ki bizim kuzucuk((
oruç konuşulmuştu yazamamıştım bende geçen yıl tutamayanlardanım bu yılda nasıl olacak bilmiyorum sadece emiyor azalırmı sütüm die bende endişe duyuyorum birkaç gün denemeyi düşünüyorum azalırsa bu yılda tutmam ama iyi giderse inş.tutarım.hayırlsı bakalım allah hepimize kolaylıklar versin.
bu arada oğlum bir kaç gün önce dönmeye başladı onun yeni bir şey yaptığını görmek çok keyifli.
bizde dün olduk aşımızı
huysuz biraz oğlum
hamilelikte depolanan kan bebekleri 4ncü aya kadar getiriyormuş
4 ay bitiminde kan ilacı o yüzden başlanıyor
ben pekmezi sordum dr a
o yetmez dedi
mecbur başladım kan ilacına