- Konu Sahibi papatya3459
- #45.501
Orucu tutuyorum arkadasim.sukurler olsun.bu arada ben oructan 2 ay once spora baslamistim sana soylemistim baya kilo verdim ;D ozel mesajina bakamadim sabah bakayim.cepten girdigim icin goremiyorum.senin cadi napiyo buyumustur.....
Allah kabul etsin oruclarini. Kilo vermene sevindim, darisi heppimizin basina. Benim kizim tabiki buyuyor. Ozel mesajlarini cepten de okuyabilirsin, sayfada yukari bak, bir baloncuk icinde 1 yazmasi lazim(yani 1 mesajin varsa tabi,daha fazla da olabilir) ben de ceppten giriyorum ve sana ozel mesajimi da cepten atmistim.
Kumpicim hocopoli ile görüşmüşsün çok merak ediyordum paylaşmana sevindim.. Allah yardımcıları olsun oğulumun bir öhö demesine dayanamıyorum ben rabbim çok büyük güç sabır ve acil şifalar versin inşallah.. bir dahaki görüşmene bizlerden selam ilet ve dualarımızın onlarla olduğunu söyle lütfen..
Baharı da çok merak ediyorum Ahmet Efe nin kan sonuçları çok iyi değil diyordu hatırladığım kadarı ile kızlar görüşürseniz lütfen paylaşın bizlerle çok merak ediyorum ben bebişleri....
Hemen hacopoliye iletiyorum :) bahar'i ben de cok merak ediyorum, bu suskunluk beni de endiselendiriyor.
Bugun kalabalik bi iftara gittik. Elimde biberonu goren herkes bi sey soyledi. ( bebegim yaklasik bir aydir gogsumu almiyo sagip veriyorum ) bebegi ac birakmaliymisim gogsumu tutarmis. Bastan biberon vermeseymisim. Gelininin bir hafta sutu gelmemis sonra bebek bi tutmus bu sefer de biraktiramamislar. Daha neler neler... Bi de agzimi yorup aciklama yapmaya calisiyorum. Şöyle sorunlarimiz vardi o yüzden birakti diye. Yok, millet kendi bildigini tekrarliyo devamli. Moralim bozuldu. Ben sanki Cok memnunum bu durumdan.
cok tanidik yaaa...kizim yeni dogdugunda mama takviyesi yaparken esimin yengesi gormustu ve 'ne o biberon? Sutun yok mu, mama mi veriyorsun bebege?' demisti, uyuz olmustum. Hele o biberondaki sut senin sagilmis sutunse iyice uyuz olur insan yaaa. Karsindakiler akli basinda insanlar olsa, helal olsun, demek bebek emmiyor ve sen sagip bir sekilde veriyorsun derler. Eski kafa iste.insan onlara laf anlatirken nasil da cabaliyor degil mi, dogru anlasinlar diye. Yok canim, anlatamazsin, onlar ne anlamak istiyorsa onu anlar.
bugun ben de parkta bu yurdum teyzelerinden birine denk geldim, torunu gayet kilolu bir bebekti masallah. 6 aylikmis. Senin bebegin kac aylik dedi, 4 bucuk dedim. Biraz sonra o tanidik laf: ' biraz zayif kalmis ama seninki' teyze normal diyorum, az olsa doktor mama baslatir filan diyorum ama ayni o senin iftardaki teyzelerden o da, hic ikna olmadi. Parmaklari zayifmis ordan anlamis :) ustunde uzun kollu vardi da. Ben hala salak gibi cabaliyorum, elleri zarif benim kizimin, hep oyleydi. bazen bebekte fazla kilo iyi olmuyor, hareketleri gecikebiliyor filan dedim. Cevap : ' valla bizim torun civi gibi basiyor ayakalarini yere'
dun eve temizlige gelen teyze de bebegime zayif dedi: 4 bucuk aylik olup 7 kg dan fazla olan bebegime. Ben bebegimin normal oldugunu biliyorum Allahtan, Allah gercekten bebegi kilo alamayan annelere yardim etsin. Cok zor, bu yurdum teyzeleri her yerdeler, insanin moralini yok yere bozuyorlar. Onlar icin kilosu normal bebek bogum bogum olanlar, kalan tum bebekler zayif.