2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Mlkdmn canim bizde ayniyiz her ay bir isteksizlik yasiyoruz ama cok sukur geei toparliyo.. sakin pes etme canim sutekli teklif et...

Meltem ablaaa ruzgar hala huysuz mu yine gorunmuyirsun sanki...

chıcco polly kullanıyorum cok memnunum

meltemcim hangi modeli nereden kaça aldınız?
ben de chicco nun friens modelini almak istiyorum ama bulamadım fiyatıda pahalı
bir an önce alayım yemek yeme kültürü oluşsun en azından oraya oturduğunda yemek yiyeceğini analasın istiyorum
Allah herkesin çocuğuna sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızın hepsine Maşallah Barek Allah

Mlkdmn canim bizde ayniyiz her ay bir isteksizlik yasiyoruz ama cok sukur geei toparliyo.. sakin pes etme canim sutekli teklif et...

Meltem ablaaa ruzgar hala huysuz mu yine gorunmuyirsun sanki...
halıyle dıs hırpalıyor bıde ust uste erken de cıkarınca hırpaladı kuzuyu :(

chıcco polly kullanıyorum cok memnunum

meltemcim hangi modeli nereden kaça aldınız?
ben de chicco nun friens modelini almak istiyorum ama bulamadım fiyatıda pahalı
bir an önce alayım yemek yeme kültürü oluşsun en azından oraya oturduğunda yemek yiyeceğini analasın istiyorum
Allah herkesin çocuğuna sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızın hepsine Maşallah Barek Allah
cnım chıcco polly wood frıends modelını 279 tl ye e-bebek ten aldm ertesı gun elımdeydı

Kizlar merhaba sizi hep okuyorum ama bir turlu yazamiyorum. Dun cok kotu bisey yasadim yemek hazirlarken oglumu bouncer koyup tezgahin ustune koydum ve hareket ederken yavrucum bir baktim 1 metre yuksekten betona dustu inanin o an o kadar kotuydu ki basi yerdeydi bouncer ustunde neyse dr gittik bisey hok beklicez dedi o kadar korktum ki herhalde bouncerin esnek kisimlari basinin sert olarak yere gelmesini engelledi Allah korudu. O kadar uzgunum ki su an benim hatam baglamistim ama bouncer dusebilecegimi dusunmeliydim bu aralar emmek istemiyor sofrada neyi tattirsam azicik hepsini deli gibi yemek istiyo agliyo ama simdilik sadece neyve puresi yogurt ve tarhana veriyorum.

Kizlar merhaba sizi hep okuyorum ama bir turlu yazamiyorum. Dun cok kotu bisey yasadim yemek hazirlarken oglumu bouncer koyup tezgahin ustune koydum ve hareket ederken yavrucum bir baktim 1 metre yuksekten betona dustu inanin o an o kadar kotuydu ki basi yerdeydi bouncer ustunde neyse dr gittik bisey hok beklicez dedi o kadar korktum ki herhalde bouncerin esnek kisimlari basinin sert olarak yere gelmesini engelledi Allah korudu. O kadar uzgunum ki su an benim hatam baglamistim ama bouncer dusebilecegimi dusunmeliydim bu aralar emmek istemiyor sofrada neyi tattirsam azicik hepsini deli gibi yemek istiyo agliyo ama simdilik sadece neyve puresi yogurt ve tarhana veriyorum.

Gecmis olsun canim :( dikkatli olmak lazim. Bebekle ilgili seyleri, sonuclarini dusunerek ve duyacagim uzuntu ve pismanligi dusunerek yapiyorum.

Emzirme sorunu yasayan anneler, biberonu hic Denemeyin bence. Benim oglanin memeyi birakmasinda onun kolayligina alismasi da etkili oldu... Kasikla vermek zor ama emmeyi birakmasi Daha uzucu. Bizde Iki turlu biberon basligi var. Birinin deligi Daha kucuk, mama az geliyo. Onunla verdigimiz zaman bile Cok sinirleniyo oglum.

Meltem hosgeldin :) ruzgarin dislerini merak eediyorum. Fotosu vardir di mi :) bi de diyete baslamistin Nasil gidiyo. Kilo verebildin mi hic
hos bulduk :) dıslerının fotosu yok cunku agzını acmıyo aslında fotoda gozukecek kadar buyuduler ama ugrasmak lazım :D ever 2 bucuk ayda 7 kıloya yakın verdım ama yaklasık 1 ay yapamadım ara verdım ev dısınd oldugu ıcın dınunce kaldıgımyerden devam ettım

hos bulduk :) dıslerının fotosu yok cunku agzını acmıyo aslında fotoda gozukecek kadar buyuduler ama ugrasmak lazım :D ever 2 bucuk ayda 7 kıloya yakın verdım ama yaklasık 1 ay yapamadım ara verdım ev dısınd oldugu ıcın dınunce kaldıgımyerden devam ettım
Cok Iyi vermissin :) Nasil bi diyet yaptin, sutunu etkiledi mi

hatice bende başladım diyete ama ramazandan ötürü bıratım dikkat ediyorum sadece 3 haftada 9 kilo verdim :1: hemde sütlü anne diyeti
süpermiş ya nasıl verdin bizede anlat kilolar bir durdu gittiği yok pek dikkat edemiyorum sütüm azalır korkusuyla :(((kıyafetlerime hala giremiyorum maalesef :((

çok geçmiş olsun bizimde böyle kötü kötü bir tecrübemiz olmuştu meleğim kırk günlükken bizimki alçaktı ama insan çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum.tekrar geçmiş olsun

sen de anlat meltem sütü etkilemeden kilolardan kurtulmanın yolunu

kızlarrr nerelerdesiniz ne kadar sessizlik oldu buradaya yaww hadi biraz canlanalımmm kuzularıda alın gelin :1:

Cok Iyi vermissin :) Nasil bi diyet yaptin, sutunu etkiledi mi

hatice bende başladım diyete ama ramazandan ötürü bıratım dikkat ediyorum sadece 3 haftada 9 kilo verdim :1: hemde sütlü anne diyeti

süpermiş ya nasıl verdin bizede anlat kilolar bir durdu gittiği yok pek dikkat edemiyorum sütüm azalır korkusuyla :(((kıyafetlerime hala giremiyorum maalesef :((

çok geçmiş olsun bizimde böyle kötü kötü bir tecrübemiz olmuştu meleğim kırk günlükken bizimki alçaktı ama insan çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum.tekrar geçmiş olsun

sen de anlat meltem sütü etkilemeden kilolardan kurtulmanın yolunu
masallah 9 kılomu :53::53::53::53: ben her ogun 2 dılım lıght ekmek tuketıyorum makarna pılav yok ,bol salata, seker ve tatlı da yok tabı :)bıde ogun atamıyorum 3 ana ogun muhakkak yıyorum 2 de ara meyve yıyorum

günaydınlar....bugün 5.ay kontrolümüzü olduk,meleğim bu ayda 150 gr.almış ama boyu iyi uzamış maşallah dr. iyi aynen devam dedi aynı zamanda ek gıdalarada başlayalım dedi.ilk üç gün meyve,2.üç gün meyve+yoğurt bir hafta sonrada meyve +Yoğurt+sebze çorbası bu şekilde başlayalım dedi bakalım nasıl olcak.bugün şeftali ile başladık.bir yaşına kadar alerjen oldukları için bal,yumurta akı,çilek,kivi ve inek sütü kullanmayacağımızı söyledi.
bu arada daha önce yazmıştım aynı sorunu yaşayan annelerimiz vardı bezde turuncu pembemsi leke oluyordu bazen,sıvı alması gerekli dedi ama yine de ultrason ve idrar tahihlili istedi çok şükür ikiside temiz çıktı.içtiği kadarsık sık su vermemi söyledi.
bişey daha var verem aşısının olduğu yer kızarmıştı daha sonra içi sivilce gibi dolmuştu dün banyo yaptırırken patladı onu da sordum normalmiş oluyormuş böyle aşının tuttuğunu gösterir dedi bişey sürmene gerek yok dedi.aynı sorunu yaşayan olurs aramızda telaşlanmasın normalmış.bu kadar :))çok konuştum yine
hım aklıma bişey daha geldi 2-3 satten bir 5 dk anca emiyor dedim öncede 20-30 dk da aldığını şimdi 5 dk da alır dedi.şimdi bitti.

anam ben normaldede kiloluyum zaten ama emzirme dönemi en sakat dönem bence 89 kilo ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma girdim topu topu 7 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan 1 ay sonra kontrole gittim 86 kilo olmuşum 10 kilo gitmiş sonra biraz süt azalır gibi oldu yok onu ye süt olsun bunu ye süt olsun yok malt iç süt olsun bulgur pilavı ye süt olsun derken ben topu topu 14 kilo alarak 100 kilo oldummm :( çok sinir bozucu 9 ay boyunca almadığım kiloyu 1 ayda aldım hemen hemen neyse sonra taylan kümelinin kızı ezgi onun web sayfasından başladım diyete ve 9 kilo verdim 3 haftada ilk hafta 6 kilo verdim sonra 1,5 1,5 öyle yani sonrada ramazan girdi bıraktım bayramdan sonra devam inş.

anam ben normaldede kiloluyum zaten ama emzirme dönemi en sakat dönem bence 89 kilo ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma girdim topu topu 7 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan 1 ay sonra kontrole gittim 86 kilo olmuşum 10 kilo gitmiş sonra biraz süt azalır gibi oldu yok onu ye süt olsun bunu ye süt olsun yok malt iç süt olsun bulgur pilavı ye süt olsun derken ben topu topu 14 kilo alarak 100 kilo oldummm :( çok sinir bozucu 9 ay boyunca almadığım kiloyu 1 ayda aldım hemen hemen neyse sonra taylan kümelinin kızı ezgi onun web sayfasından başladım diyete ve 9 kilo verdim 3 haftada ilk hafta 6 kilo verdim sonra 1,5 1,5 öyle yani sonrada ramazan girdi bıraktım bayramdan sonra devam inş.
sayfanın adı ne minikbebek
ben bulamadım

Kızımla dışardan geldik inanılmaz bir sıcak vardı..
Zor kaçtık eve..:27:
Kızıma tahıllı sütlü ballı pirinçli mamalardan aldık bakalım sevecek mi ?
Kullananınız var mı acaba:26:

Back
X