2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kizlar nasilsiniz benim pasam bu siralar iyice simardi basgelemiyom bazen dun biyerde oturmasini kolaylastirmak icin camasir sebetine oturtuyorlarmis diye okumustum bugun bende denedim hatta bide ip bagladim araba oldu sevdi boncugum biraz susdu simdi size iki sorum olacak kizlar biri bebisleriniz kacgunde bir disari cikiyor ve doymazsa mi disari cikamiyor zorla ek besin veriyorum sutum fazla olmasada var 3 yada4gunde bir cikiyor kayisi verdigim halde kabiz bide

bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu :9:

not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye :9::9:
Cok güzel cicileri azra güle güle giyinsin ben de fazla kilolalrımdan dolayı kendime degil denize alıyorum gardrop doldu tastı zatenn kuzenlerindne gelenler de vardı bilmem sıra bulurmu giymeye :D

ay canım hiç sorma susuzluktan gideceğim galiba Allah af etsinde eşim dün rahatsızlanmış hastanede onunla uğraştık sabah 8 de hastaneye gittik 1 de çıktık sonrada işe geldim oruçlu oruçlu yollarda çok zor valla hava çok sıvak 2,5 ta anca gelebildim şirkete gecede hiç uyku yoktu öyleyim işte panik atak teşhisi galiba eşim :(
Gecmis olsun cnm

annemin tabiri şöyle. Boğazımda dikenli teller var nefes alamıyorum, kollarım uyuşuyor derdi. Bu sıralar daha iyi. Allah korusun. ve yüzü ağzı mosmor olurdu. Zaten yarım kalple yaşıyor. baypas ta olamıyor, maalesef. Hücreleri ölmüş. Allah anneme uzun ömür versin. Ama doktoru da demişti. Seni kalbin değil tansiyonun öldürür demişti. İlacını aksatma demişti
Allah annene de acil sifa versin cnm daha saglıkla yasamyı nasip etsin

kizlar nasilsiniz benim pasam bu siralar iyice simardi basgelemiyom bazen dun biyerde oturmasini kolaylastirmak icin camasir sebetine oturtuyorlarmis diye okumustum bugun bende denedim hatta bide ip bagladim araba oldu sevdi boncugum biraz susdu simdi size iki sorum olacak kizlar biri bebisleriniz kacgunde bir disari cikiyor ve doymazsa mi disari cikamiyor zorla ek besin veriyorum sutum fazla olmasada var 3 yada4gunde bir cikiyor kayisi verdigim halde kabiz bide
cnm ben de ek gıdaya gectim 1 hafta oldu 3 gün kabız oldu sonra ben sebze corbasına 1 tk zeytinyagı koymaya basladım elma verdim vs düzeldi bazı meyveler kabız yapıyor kayısı iyi gelir ama elmayı da dene zyagı da zaten doktor günde 1tk ver dedi bana

kumpicimm sende bendensin kendime hiç bişi almıyorum hep kuzuya bidahaki yaza bile aldım bende etek badi vs. jokerde indirim vardı soobe ürünlerinde onlardan aldım bakalım yarın gelcek kargom bide aziz bebe ve waikikiye bakcam bakalım bide minnağıma şu kocaman çiçekli tüllü bantlardan alcam bikaç tane çok şeker oluyo. bayramlıklar hazırmı buarada kızlar ben taytlı bi takım aldım ama bitanede elbise alcam ayakkabı alcam buarada benim minnoşta büyüdü bikaç resmini koyalım teyzeleri...

$CIMG2392.webp$CIMG2273.webp$CIMG2438.webp$CIMG2452.webp

Son düzenleme:
canım ınan oncesınde cok barız bı belırtısı olmadı genel huysuzluk saly aakması , her seyı agza goturup kasıma cabaları , oncesı cok hırpalamadı, sonrası daha huysuz oldu :(

evet işte her çocuk bir olmuyor.. tek ortak özellikleri çok ilgi istemeleri sanırım:):):)

teşekkür ederim kızlar. sözkonusu yataktan düşen cimcime işte bu :9: :46::emir_bebek:

Eki Görüntüle 767154

canım çok tatlsın seennnn.. yerim ben senin badiniiiii:D:D

Heeee bi de kahvaltının icinde 2 tane bebe bisküvisi var normla cicibebe mi kullansam yoksa hipp in organilk bebek bisküvileri var onu mu kullansam bilemedim

canım ben cicibebe kullanmıştım sonra burda bir arkadaş "ömerinannesi" bir tarif göndermiş dün denedim onu.. robottan da geçirdim yedi ama güzel olmadı sanki:D:D

ay canım hiç sorma susuzluktan gideceğim galiba Allah af etsinde eşim dün rahatsızlanmış hastanede onunla uğraştık sabah 8 de hastaneye gittik 1 de çıktık sonrada işe geldim oruçlu oruçlu yollarda çok zor valla hava çok sıvak 2,5 ta anca gelebildim şirkete gecede hiç uyku yoktu öyleyim işte panik atak teşhisi galiba eşim :(

geçmiş olsun hayatım inşallah ciddi birşeyi yoktur eşinin..

anlaştık meltemi de alırız izmirdeki diğer arkadaşları da. ohoooo sen iste yeter ben kendi ellerimle yapar getiririm sana. face in falan var mı face te şubat mart anneleri diye sayfa var meltem falan orda mesela yoksa sende orda mısın :34:
canim facebook kullanmiyorum, arada tekrar acsam mi hesabimi diyorum ama esiminkine bir goz atiyorum ki, fikir ayriligi yasayanlar cok cirkin bir catisma icindeler, biri digerine hakaret ediyor, oteki aptal videolar yukluyor, yalan yanlis bir suru bilgi dolaniyor, bir digeri oturdugu yerden memleket kurtariyor, allahini seven bunu paylassinlar filan.. Ayyhh, gelemiyorum valla daraliyorum ben facebookta, durduk yere sinirimi ziplatiyorlar. Ama sahane whatsapp kullanirim, hatice iyi bilir :), istersen cep tlf u gondereyim sana ozelden?

Cok güzel cicileri azra güle güle giyinsin ben de fazla kilolalrımdan dolayı kendime degil denize alıyorum gardrop doldu tastı zatenn kuzenlerindne gelenler de vardı bilmem sıra bulurmu giymeye :D
ay sorma deniz anasi, benim de ablamdan bir suru guzel sey geliyor, yine de aliyorum. Bazen hata ediyorum diyorum, direk ablamin 3 yasindaki kizina almam lazim, nasilsa bize geliyor ondan. Tespitinde haklisin, sanirim ben de kendime hicbir sey yakistiramadigimdan surekli kizima aliyorum, bir de esim kizima harcayinca kendime harcadigim gibi kiz(a)miyor (mlkdmn canim al sana bir kilif daha uydurdum :))

kumpicimm sende bendensin kendime hiç bişi almıyorum hep kuzuya bidahaki yaza bile aldım bende etek badi vs. jokerde indirim vardı soobe ürünlerinde onlardan aldım bakalım yarın gelcek kargom bide aziz bebe ve waikikiye bakcam bakalım bide minnağıma şu kocaman çiçekli tüllü bantlardan alcam bikaç tane çok şeker oluyo. bayramlıklar hazırmı buarada kızlar ben taytlı bi takım aldım ama bitanede elbise alcam ayakkabı alcam buarada benim minnoşta büyüdü bikaç resmini koyalım teyzeleri...

Eki Görüntüle 768012 Eki Görüntüle 768013 Eki Görüntüle 768011 Eki Görüntüle 768010

Ay masallah ya,tosuncuk bu tosuncuk! Subat anneleri grubunun medari iftari, bizim ayda 300 gr i zorla alan bebeklerimizin yaninda bu nedir :) suna bak kollara bacaklara ! Masallah, parkta filan denk gelen teyzeler size neler soyluyorlardir kimbilir. Ama bakinca anladim annesi cok terliyordur bu?
ben de baktim artik her magazada kizlara gore guzel birseyler illaki var, bundan boyle sadece lcwaikiki (cunku cok hesapli) indirim zamanlarinda da aziz bebe ve idil baby ye gitcem, cok guzel elbiseleri var. Panco, bg store, zara gereksiz pahali. Ay bi de c&a ve h&m de de gunlukte giymelik guzel seyler olabiliyor.Elbise bence de bayramda kizlarda giyilmeli canim :)

Ay masallah ya,tosuncuk bu tosuncuk! Subat anneleri grubunun medari iftari, bizim ayda 300 gr i zorla alan bebeklerimizin yaninda bu nedir :) suna bak kollara bacaklara ! Masallah, parkta filan denk gelen teyzeler size neler soyluyorlardir kimbilir. Ama bakinca anladim annesi cok terliyordur bu?
ben de baktim artik her magazada kizlara gore guzel birseyler illaki var, bundan boyle sadece lcwaikiki (cunku cok hesapli) indirim zamanlarinda da aziz bebe ve idil baby ye gitcem, cok guzel elbiseleri var. Panco, bg store, zara gereksiz pahali. Ay bi de c&a ve h&m de de gunlukte giymelik guzel seyler olabiliyor.Elbise bence de bayramda kizlarda giyilmeli canim :)

ayy sorma cnm ya herkes yolda durdurup seviyo avmye gittik geçen gün eşimin kucağında genç kızından ninesine kadar herkes sevip durdu hatta bi teyze mantosundn ip kopardı nazar değmezmiş biri ninede aaaa bu kızı dışarı çıkarmayın yazık çatlatırsınız dedi. benim tosuncukta 2 aydır az kilo alıyo 3300 doğdu ama süt yaradı başka bişi yemiyo su dahil. terlemede aynen cnm terliyo yıkıyoz napalım isilik olmasın diye ana kız tombiş takılıyoz buaralar. buarada teyzesi netten fotosunu yollamış 2 ajansa hemen aradılar beni randevu verelim dediler reklam dizi vs. için ama istanbula gidemeyizki ayrıca nazar değer diyo anneler

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 768012 Eki Görüntüle 768013 Eki Görüntüle 768011 Eki Görüntüle 768010

şeker ya maşallah :nazar::nazar::nazar: benim oğlumda ilk zamanlar çok güzel kilo alıyodu ama son 2 ay durdu resmen 300 200 arası almaya başladı ben 5 aya kadar dolup taşan sütümden veriyordum ama nazar deydi çok azaldı resmen sıkınca gelmayecek kadar oğlumda devam sütü ağzına almıyor ek gıdaları günde 2 öğün az ama zorla resmen senin süt için yaptığın bişey varmı ben humana rezene ve daha bir sürü şey ama hiç işe yaramıyor oğlum çok az işiyor gece boyunca bezi kuru resmen çok üzülüyorum

bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu :9:

not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye :9::9:
oldum gulmektennnnn :D ben 2 gıbı 2 oğlan anasına yapılırmı hıc bu :D
He he he :9: Eşime de yapıyorum bazen, bilahere anlatırım, ona yaptığım kitabına uydurmalar da bir başka oluyor :9:
Ben de sana bayılıyorum cicim, ama ne yazık ki izmirdesin. Olsun, kızım azıcık büyüsün ben atlar gelirim izmir'e, havalimanına yakın bir yerlerde takılırız. Meltem istanbula gelirken haber vermedi bana ama olsun, onu da çağırırız:34: ben akşam olunca dönerim evime. Sen yeter ki iste :16:
Ama sen şimdiden düşün, beni nereye götüreceksin, ne yiyeceğiz mesela? :56::39:

Canımsın sen de, ne güzel iltifat bu :16:
Eşinin sıkıntısı neyse hemen anlaşılır inşallah. Endişelenme, eğer panik ataksa da çok kolay tedavi edilen bir hastalık. İlaçlarını kullanınca tekrarlamaz bile.

bebekler büyüdükçe daha uzun aralıklar oluyor ya ondan daha rahat hareket ettim. Seneye yazın 15 aylık olacak,12-18 illaki olur ya.
ayyyyy cezamı ne zaman bıtecek acabaaa :D:27::27: sen gel ben sana ılk boyoz yedırırım :D

anlaştık meltemi de alırız izmirdeki diğer arkadaşları da. ohoooo sen iste yeter ben kendi ellerimle yapar getiririm sana. face in falan var mı face te şubat mart anneleri diye sayfa var meltem falan orda mesela yoksa sende orda mısın :34:
canımcım ben cıktım gruptan soyle bı goz gezdırdım bız fazla buyuk geldık o gruba ne benım gruptakılere nede grubtakılerın bana bı katkısı olmaacagını dusundum ama eger subat annelerı dıye acarsanız grup seve seve uye olmak ısterım

masallahhhh masallahhhhhh

canim facebook kullanmiyorum, arada tekrar acsam mi hesabimi diyorum ama esiminkine bir goz atiyorum ki, fikir ayriligi yasayanlar cok cirkin bir catisma icindeler, biri digerine hakaret ediyor, oteki aptal videolar yukluyor, yalan yanlis bir suru bilgi dolaniyor, bir digeri oturdugu yerden memleket kurtariyor, allahini seven bunu paylassinlar filan.. Ayyhh, gelemiyorum valla daraliyorum ben facebookta, durduk yere sinirimi ziplatiyorlar. Ama sahane whatsapp kullanirim, hatice iyi bilir :), istersen cep tlf u gondereyim sana ozelden?

ay sorma deniz anasi, benim de ablamdan bir suru guzel sey geliyor, yine de aliyorum. Bazen hata ediyorum diyorum, direk ablamin 3 yasindaki kizina almam lazim, nasilsa bize geliyor ondan. Tespitinde haklisin, sanirim ben de kendime hicbir sey yakistiramadigimdan surekli kizima aliyorum, bir de esim kizima harcayinca kendime harcadigim gibi kiz(a)miyor (mlkdmn canim al sana bir kilif daha uydurdum :))

kumpııııııı whatsapplasalım baby :D

şeker ya maşallah :nazar::nazar::nazar: benim oğlumda ilk zamanlar çok güzel kilo alıyodu ama son 2 ay durdu resmen 300 200 arası almaya başladı ben 5 aya kadar dolup taşan sütümden veriyordum ama nazar deydi çok azaldı resmen sıkınca gelmayecek kadar oğlumda devam sütü ağzına almıyor ek gıdaları günde 2 öğün az ama zorla resmen senin süt için yaptığın bişey varmı ben humana rezene ve daha bir sürü şey ama hiç işe yaramıyor oğlum çok az işiyor gece boyunca bezi kuru resmen çok üzülüyorum

bende humana rezene içtim arada şimdi ikisie bitti ısırgan aldım sabah kahvaltıda içiyorum ama onların pek faydası yok gibi esas su ve tahin helvası 500 gramlık helvayı en fazla 3 günde yiyorum ama yüzde 100 tahin içeren katkısızı bide günde 5 lt. su içiyorum az bile geliyor ayrıca hep bişeyler atıtırıyorum SÜTÜ ARTTIRUYOMU BİLMEMDE KİLOMU ARTTIRDIKLARI KESİN

bende humana rezene içtim arada şimdi ikisie bitti ısırgan aldım sabah kahvaltıda içiyorum ama onların pek faydası yok gibi esas su ve tahin helvası 500 gramlık helvayı en fazla 3 günde yiyorum ama yüzde 100 tahin içeren katkısızı bide günde 5 lt. su içiyorum az bile geliyor ayrıca hep bişeyler atıtırıyorum SÜTÜ ARTTIRUYOMU BİLMEMDE KİLOMU ARTTIRDIKLARI KESİN

canımya 5 lt suyu icebiliyormusun ben günde en fazla 2 bardak birde tahin helvasını geçenlerde eşime aldırdım haftalarca durdu sevmiyorum ama mejbur yicem ben doğumdan sonra hiç kilo veremedim hamileyken kilo kaybediyordum habire birde kilom fazla okonuya hiç girmiyelim kilomu söylemeye utanıyorum

canımya 5 lt suyu icebiliyormusun ben günde en fazla 2 bardak birde tahin helvasını geçenlerde eşime aldırdım haftalarca durdu sevmiyorum ama mejbur yicem ben doğumdan sonra hiç kilo veremedim hamileyken kilo kaybediyordum habire birde kilom fazla okonuya hiç girmiyelim kilomu söylemeye utanıyorum

utanma canım ya benimde doğumdan önceye göre 10 kg. kadar fazlam var doğum sonradı 6 kg.du 4 daha aldım ama yediğim helva tatlılar pastalara az bile ama şu emzirmenin tadını çıkarıyorum napalım normaldede 2 3 lt su içerdim şimdi emzirdikçe susuyorum 5 ltlik petler bitiyo 1 günde

maşallah sana:nazar::nazar: annesi allahın emri peygamberin kavliyle kızını oğluma istiyorum :1::1::1:

kızlar bu arada demin yazmayı unuttum uykusuzluktan kafamı kaldıki bebeği düşen ve eşi rahatsızlanan arkadaşlarımız varmış ismen hatırlayamadım kusura bakmayın çok geçmiş olsun kızlar benim oğlan yüz üstü yatmak istiyor uyunca biraz zaman sonra dönüyor allah korusun boğulacak falan diye korkuyorum ben çeviriyorum o geri dönmeye çalışıyor ne yapsam bilemedim ya fikirlerinizi bekliyorum

maşallah:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 768370 Eki Görüntüle 768371
bunlarda bizim yaklaşık iki hafta önceki halimiz
Fotoğraflardan anlaşılıyor maaşallah :nazar: sanırım algısı çok yüksek ve akıllı olacak bakışlarından belli. benim kızım da böyle. çok farkında her şeyin. bazıları da patates gibi oluyo işte o kötü:53::20: kardeşimin kızı da öyleydi mesela. çok gülmezdi yaklaştırmazdı kimseyi kendine. :9::9::9:

herkese günaydınlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2013 şubat ikiz annesiyim şükürler olsun Rabbime yalnız benim bir sorunum var benim ikizlerden biri çok zor uyuyor ayağımda sallayarak saatlerce uyumuyor yani dizlerimde derman kalmadı artık benim gibi bir sorun yaşayıpta düzelen varmı aranızda ne yaptınız mesela

Back
X