2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın canım Allah kolaylık versin sana.. bizde evde çalışmaya başladık ev temizliği , kahvaltıı birde oğluşum huysuz ki sorma ne gündüz rahat var ne gecee... dişler bir çıksaydı da kurtulsaydık

amin canım mübarek günlerde hepimize inş. kolay gelsin hiç sorma o huysuzlukları benim kızımda öyle ama ne yapalım sağ olsunlarda huysuz olsunlar

kızlar hayırlı akşamlar bakıp bakıp kaçıyorsunuz bir iki kelam etseniz ne ii olurdu benim gibi yalnız birine eşim görevde çocuklarım olmasydı ben neyapcaktım Allaha şükürler olsun onlar var

aaa cnm bende giriyorum hep kimse bişi yazmıyor çıkıyorum benim kızda 8 9gibi 1 saat uyuyp bidaha 1e kadar uyumuyo sonrada bikaç kez uyanıyo hep sıcaktan terliyo sonunda 3e doğru sızıyo bende hep ayaktayım yani gece kimse yok diye girmiyodum foruma girerim artık

kızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca

merys canım lesli yapan sen miydin melike miydii??
canım ben bir hafta kadar yapabildim
sonra bıraktım dikiş yerlerim sızlıyordu karnım taş gbi olmuştu
eşim kızdı bende bıraktım
melikeye bi sor istersen

kızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca
maşallah yaa herşeyi yapmış dağıtmışsın canım :nazar:
ben magnet yapardım galiba
içine de kuzunun resimlerinden koy
ohhh misss:16:
herkes duvarında buzdolabında senin kuzuyu sevsin :16:

kızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca[/Q

bebek kınası kulağa hoş geliyo adı kına olduğuna göre şık kutularda kuruyemiş dağıtabilirsin bence sonra kutular dekoratif amaçlı kullanılabilir.ya da geçenlerde çok küçük kolonya şişeleri yaptırıp üstüne de bebeğin fotosunun olduğu kağıtlar yapıştırıldığını duydum daha önce duymamıştım orjinal geldi.onları da gelenler çantalarına koyup sürekli kullanabilirler.daha sonradan mümkün olduğunca çöpe gitmicek bişey yaptırmak daha mantıklı geliyo bana.ha bi de geçen gittiğim bi bebek tebriğinde adem güneşin kitabını dağıttılar ama o çok hoş bi seçim gibi gelmedi çünkü ben de o kitap vardı diğer gelenlerden de yaşlı teyzeler vardı hiç o çocukla ilgili kitabı okuyacaklarını sanmıyorum ama o da bi seçenek senin gibi zaten herşeyi yaptırmış biri için.allah aynı heyecanla düğününü de görmeyi nasib etsin

aaa cnm bende giriyorum hep kimse bişi yazmıyor çıkıyorum benim kızda 8 9gibi 1 saat uyuyp bidaha 1e kadar uyumuyo sonrada bikaç kez uyanıyo hep sıcaktan terliyo sonunda 3e doğru sızıyo bende hep ayaktayım yani gece kimse yok diye girmiyodum foruma girerim artık
erken uyutuyorum ama 1 1.5 saat sonra kalkıyor ne yapalım iyiy olsunlarda

inşş dünğün kınasınıda görürsün

hayatımda ilk kez yoğurt yaptım ve bu hafta öğlenleri bebeğime yoğurt yedirdim.şuan 5,5 aylığız,doktorumuz öğle arası yoğurt akşamda sütlü pirinçli kaşık maması vermemi söylemişti..henüz sütlü pirinçli kaşık mamasına geçmedim.bu akşam denemeyi düşünüyorum.yogurdu sevdi,yiyor bebiş..bakalım pirinç mamasını yiyebilecekmi?onun harincinde zaten sürekli emziriyorum..
pirinç maması konusunda sizin tercihiniz ne oldu arkadaşlar kendiniz mi yapıyorsunuz hazır mı alıyorsunuz? ve ayrıca hazırsa hangi markaları tercih ettiniz?

Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmenin 50 yolu...

Çalışıyorsunuz ve çocuğunuza vakit ayıramamaktan şikayet mi ediyorsunuz? İşte size kaliteli zaman geçirmeniz için 50 öneri.

1- Parmak boyasıyla resimler yapın.
2- Puzzle yapın.
3- Birlikte resimli kitap yapın.
4- Kitaplarınızı şeffaf ambalajla kaplayın.
5- Birlikte bulmaca çözün.
6- Odasını birlikte boyayın.
7- Hayvan seslerini taklit edin.
8- Pizza yapın.
9- Bir kaba su koyup kâğıttan kayık yüzdürün.
10- Evde basit fizik deneyleri yapın.
11- Satranç öğretin.
12- Işığı arakanıza alarak gölge oyunu kurun.
13- Evde çöp toplama oyunu oynayın. Kim daha çok eşya toplarsa ödül alsın.
14- Mısır patlatın.
15- Birlikte şarkı söyleyin.
16- Sessiz sinema oynayın.
17- Birlikte radyo tiyatrosu dinleyin.
18- Bir eşyayı evde sakladıktan sonra haritasını çizin. Çocuğunuz bulsun.
19- Akvaryum kurun.
20- Saklambaç oynayın.
21-Birbirinizi gıdıklayın.
22- Evde değişik boyda bardakları ters çevirip kaşıkla sesle çıkartın.
23- Eski bir tişörtü kumaş boyaları ile boyayın.
24- Kâğıttan uçak yapın, yarışın.
25- Birbirinizin taklidini yapın.
26- Sihirbazlık numaraları yapın.
27- Kese kâğıdından çanta yapın.
28- Kibrit çöpleri ile şekiller oluşturun.
29- Birlikte bir hikâye yazın.
30- Süngerden makas yardımıyla ördek yapıp boyayın.
31- Sabah erkenden kalkıp beraberce güzel bir kahvaltı hazırlayın.
32- Balkonda domates, çilek yetiştirin.
33- Evde dondurma yapın.
34- Birlikte evde pasta yapın.
35- Ona hikâye anlatın.
36- Birlikte bir resim yapın.
37- Oyun kartları ile köprüler yapın.
38- Birlikte fotoğraflarınızı düzenleyin.
39- Birkaç çarşaf ile odanın içinde labirentler kurun.
40- Yastıkları aralıklı dizerek engel atlama oynayın.
41- İsim şehir bulmaca oyunları oynayın.
42- Birlikte bir blog açın. Olmadı ortak günlük tutun.
43- Haftada bir birlikte evde film izleyin.
44- Evde yastık kavgası yapın.
45- Pul koleksiyonu yapın.
46- Haritada şehir bulmaca oynayın.
47- Kütüphanenizi arşivleyin.
48- Tekerlemeler söyleyin, uydurun.
49- Gece balkondan ya da camdan gökyüzüne bakarak yıldız kaymasını izleyin.
50- En önemlisi; çocuğunuzla kaliteli bir zaman geçirin. Önüne oyuncak, TV, bilgisayar vs. koymak onunla ilgilenmek değildir!

Back
X