- 19 Mart 2011
- 729
- 141
- 123
- Konu Sahibi papatya3459
- #45.761
şimdi bile uyanık uyutsam bile kalkıyo malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bile uyanık uyutsam bile kalkıyo malesef
ama ona göre de sabah geç kalkıyordur herhalde benim kızım da öyleydi.onlada düzensizlik içinde bi düzen tutturmuştuk![]()
slm kızlar
bnde sıkılıyorum yaa
uyku tutmuyor
hepsi hep gülsün. hiç birinin gülen yüzü solmasın inşallah. Bahtları da güzel olsun aminnnn...totomuzu koyamayız teyzesi. ama bi görsen tam ısırmalık sıktırmalık bide kızmıyo sıkıştırınca kahkahalarla gülüyo bol bol sıkıştıra sıkıştıra mıncıklıyoz heryerini bide bücür cadının
hepsi hep gülsün. hiç birinin gülen yüzü solmasın inşallah. Bahtları da güzel olsun aminnnn...
günaydın kızlar naslsınız geldik gene çalışmaya başladık
günaydın canım Allah kolaylık versin sana.. bizde evde çalışmaya başladık ev temizliği , kahvaltıı birde oğluşum huysuz ki sorma ne gündüz rahat var ne gecee... dişler bir çıksaydı da kurtulsaydık
kızlar hayırlı akşamlar bakıp bakıp kaçıyorsunuz bir iki kelam etseniz ne ii olurdu benim gibi yalnız birine eşim görevde çocuklarım olmasydı ben neyapcaktım Allaha şükürler olsun onlar var
canım ben bir hafta kadar yapabildimmerys canım lesli yapan sen miydin melike miydii??
maşallah yaa herşeyi yapmış dağıtmışsın canımkızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca
kızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca[/Q
bebek kınası kulağa hoş geliyo adı kına olduğuna göre şık kutularda kuruyemiş dağıtabilirsin bence sonra kutular dekoratif amaçlı kullanılabilir.ya da geçenlerde çok küçük kolonya şişeleri yaptırıp üstüne de bebeğin fotosunun olduğu kağıtlar yapıştırıldığını duydum daha önce duymamıştım orjinal geldi.onları da gelenler çantalarına koyup sürekli kullanabilirler.daha sonradan mümkün olduğunca çöpe gitmicek bişey yaptırmak daha mantıklı geliyo bana.ha bi de geçen gittiğim bi bebek tebriğinde adem güneşin kitabını dağıttılar ama o çok hoş bi seçim gibi gelmedi çünkü ben de o kitap vardı diğer gelenlerden de yaşlı teyzeler vardı hiç o çocukla ilgili kitabı okuyacaklarını sanmıyorum ama o da bi seçenek senin gibi zaten herşeyi yaptırmış biri için.allah aynı heyecanla düğününü de görmeyi nasib etsin
erken uyutuyorum ama 1 1.5 saat sonra kalkıyor ne yapalım iyiy olsunlardaaaa cnm bende giriyorum hep kimse bişi yazmıyor çıkıyorum benim kızda 8 9gibi 1 saat uyuyp bidaha 1e kadar uyumuyo sonrada bikaç kez uyanıyo hep sıcaktan terliyo sonunda 3e doğru sızıyo bende hep ayaktayım yani gece kimse yok diye girmiyodum foruma girerim artık
kızlar buarada bahsetmiştim bi ara 6 ay kınası yapcaz diye tombişime kaftan bindallı tarzı bişi alcam misafirler ne dağıtsam bilemedim magnetmi yaptırsam çikolatamı şekermi bilemedim doğumunda nazar boncuklu pembe ufak badem şekerli kutular yaptırdım 40 mevlüdünde pusetli pembiş bebek şekerleri ve pembe bebişli havlular yaptırdım şimdi ne yaptırıp dağıtsam karar veremedim kızımın resmi olan magnetmi yaptırsam yada başka fikri olan varmı. çok kalabalık çağırmıcaz 40 kişi anca
Sadece anne sutu veripte ek gıdaya yeni başlayanlar neler verıyorsunuz yavrularınıza