- Konu Sahibi papatya3459
- #45.801
arkadaşım diş hekimi olan bi arkadaşım bana kızımda taze soğan ve taze sarısağın diş ağrısını çok hafiflettiğini hatta antibiyotik etki yaptığını söylemişti ve ben de çok faydasını görmüştüm gerçekten.ama benden başka bi müddet kimse çocuğu öpemedi malum kokusu 2 metreden geliyodu![]()
ayy hiç sorma nasıl kokuyo nasılll :)))
bugünde huysuz
ama imkan yok almıyor soğanı

yüzünü ekşitiyo midesi bulanyor gibi
ne yapacağım ben bu çocuğa hiç bilmiyorum
alet çok güzelmiş canım güle güle kullanVay canına 2 saat mi, maşallah. Oğluna kim bakıyor o sırada ? Ben de iki gün öncesine kadar günde 50 dk- 4 km kadar yürüyordum ama saçma bir ayakkabıyla yürüyüşe çıktım, ayağım su topladı. Ayakkabılarla imtihanım devam ediyor. Hamilelik öncesi ayakkabılarım hala küçük geliyor, sanırım ayak numaram kalıcı olarak büyüdü. Yalnız kilo vermek için iki saatle başlamasaydın keşke canım, bildiğim kadarıyla metabolizman her gün yaptığın spora da alışıyor ve gün be gün biraz saha fazlasını istiyor kilo vermek için.
bende de wee fit denen bir alet var, televizyona bağlanıp egzersiz yaptırıyor, hem de çok eğlenceli. Hareketlerini algılayabilen step tahtası gibi birşey. Ben bu aralar karın kasları için bol bol hulahop çeviriyorum.
Bakın bendeki aletin youtube videosu burada.
Wii Fit - Hula Hoop - YouTube
Aynı alet başka şekillerde kas gruplarını çalıştırıcı yoga egzersizleri filan da yaptırıyor. Basit görünüyor ama şu an bütün belim, karnım, yanlarım ağrıyor. Yatarken bile ağrıyordu dün vücudum. Bu aleti ilerde çocuğum tv, bilgisayar başında kızım pineklemesin diye de kullanacağım, çocuklar için de motor becerileri geliştirebilir. Belki ilginiz çeker diye size de göstermek istedim.
ömerciğe de geçmiş olsun, taze soğan bizim de aklımızda olsun. Aman kimse öpmesin, sokulmasın, sorun değil :)
benimde olsa evden çıkmam bile
yürüyüşe eşim ömer ben çıkıyoruz
o pusetinde uyuyor biz koşturuyoruz
benim metabolizmam bozuk :))
yani kaç gündür ömer anamdan emdiğimi burnumdan getirdi
aç açına akşamı ediyorum desem yeridir
gece de zırt pırt uyanıyor ne uyku ne yemek
tartıldım şimdi
kilo almış görünüyorum
metabolizmam kesin bozuk benim başka bi açıklaması yok
metaolizma bozuk olunca az az yapılan sporun hiçbir faydası yok bana
hamilelikten önce 6 ay boyunca haftada 6 gün spora gittim canımı çıkarttım diyebilirim diyetle beraber
kaç kilo verdim tahmin et :)))
0
en kısa zamanda metabolizmayı tamire götürmem lazım
ramazan geldğinden beri cumartesi pazar 1,5 saatliğine yüzmeye gidiyorum
yeni öğrendim yani
yüzmeden ümitliydim kilo verdirir diye
o da fos çıktı malesef
ömer olmasa endokrinolojiye gidip şu hormonlarıma falan bi baktırmak istiorum
ama bırakabileceğim bi yer yok, biraz büyüsün bakalım Allah kerim
ha bu arada o ayak ağrıları bende de oluyordu
bi kaç paytak paytak yürüyordum
yürüyüşe başlayınca geçti