- Konu Sahibi papatya3459
- #45.821
facebookta sadece şubat annlri diye bi grup açsak ne güzel olr...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facebookta sadece şubat annlri diye bi grup açsak ne güzel olr...
40 ı cıkınca bıraktım küveti belim agrıyodu onu dökerken giderli bile olsa banyonun ortasında yıkıyodum ben küvette rahat hareket edemiyorum diye, valla 40 ı cıktıgından beri kucakta yıkanıyo bizimki hemde öpüse koklasa bayılıyo suya belkide bu sebeptenkızlar kuzuckları hala küvetlrnde filenin üzernde mi yıkyrsnz ?ben bu şeklde yıkrken zorlanyrm artk... Denizi zapt edmz olm küvette
banyo matı ve oturğı diye bişy gördm kullnnz var mı arnzda?bunuda tam oturmya geçtğnde kullnmk gerkr gibi geldi bana....
Kızlar size birşey soracağım, sabahları uyandığınızda ayak bilekleriniz ağrıyor mu? Benim çok ağrıyor, adam akıllı ayaklarımı yere bile basamıyorum ve ilk birkaç adım yalpalayarak yürüyorum, birkaç adım atınca ağrı biraz hafifliyor, normal yürüyüşüme dönüyorum. Bütün gün bebekler kucağımızda diye böyle mi oluyor acaba?
an itibariyle grubumuz hazırdır https://www...................../676338585713035/ bekliyoruuum herkesi
Kızlar size birşey soracağım, sabahları uyandığınızda ayak bilekleriniz ağrıyor mu? Benim çok ağrıyor, adam akıllı ayaklarımı yere bile basamıyorum ve ilk birkaç adım yalpalayarak yürüyorum, birkaç adım atınca ağrı biraz hafifliyor, normal yürüyüşüme dönüyorum. Bütün gün bebekler kucağımızda diye böyle mi oluyor acaba?
Fotoğraflardan anlaşılıyor maaşallahsanırım algısı çok yüksek ve akıllı olacak bakışlarından belli. benim kızım da böyle. çok farkında her şeyin. bazıları da patates gibi oluyo işte o kötü
kardeşimin kızı da öyleydi mesela. çok gülmezdi yaklaştırmazdı kimseyi kendine.
![]()
valla kızımın çok talibi var ama oğlunuda ben pek beğendim çok tatlı maşallah kısmet ne diyelimama benim kız masraflı sadece emiyo yanında bende gelmek zorundayım
![]()
cok guzel oğlusunnnnn,
arkadaşlar an itibarıyla artık eski ben olmadığımı 2 çocuklu ,sıcakla boğuşurken oruç tutup su kaybetmemesi gereken bir ben olduğumu anlamış bulunuyor ve temizlik hayalinden vazgeçiyorum.halbuki ne de süslü cümlelerle gaz vermiştim kendime.yok geleneksel bayram temizliği yok yavrularım bayram arefesinde heyecanı hazırlığı hissederek özümzesin hayalleri falanlar filanlar.neyse temizlik için yine emine abladan randevu ayarlamaya su böreği ve baklava için de şimdiden sipariş vermeye yeltenip havamın da çabuk söndüğünü kabul edip kösün kösün oturmalıyım ..üstüne
an itibariyle grubumuz hazırdır https://www...................../676338585713035/ bekliyoruuum herkesi
kızlar yoğurdu hangi sütle ve nasıl mayalıyorsunuz ben devam sütüyle denedim 3 defa 3 de tutmadı ya
canım acılmıyoran itibariyle grubumuz hazırdır https://www...................../676338585713035/ bekliyoruuum herkesi
kızlar grubun adı 2013 şubat anneleri öyle arayın isterseniz.
kızlar grubun adı 2013 şubat anneleri öyle arayın isterseniz.