2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün evlilik yıl dönümümüzdü kocişimi cok seviyorum allah onu basımdan eksik etmesin herseyim esim benim 3 yılımızı bitirdik cok güzel bi gün gecirtti bana herzaman öyle ama hayat bazen izin vermio birseyler yapalım cocuklara güzel gelecek hazırlayalım die kendimizi unutuyoruz ama esim bu günümüzü unutmadı onu cok seviyorum

bizimde evlilik yıldönümüzdü bugün ama sadece nikah tayin için önce nikah yapmıştık da :) düğün başka nikah başka ama olsun ;)

canım senin tam olarak tumak dediğini anlamadım ama şöyle söylim benim oğlan 6bucuk aylık ve yere uzattığım gibi dönüyor ve parmağımı gördüğü yerde tutuyor :nazar:

ben anlatamadım galiba canım hani bebeklere sırtüstü yatarken işaret parmağımızı veririz kavrarlar ve kendilerini kaldırmaya çalışırlar ya ondan bahsediyorum.adam dediğinde şaşırmıştım sizinkilerde de var mı merak ettim ama burdaki arkadaşlardan pek bişey yazan olmamış face heyecanıyla herkes paylaşımları ordan yapıyo artık galiba:50:

Allah razı olsun canım
salıdan beri doktorlardayız
cumartesi gece 5 de acile gittik düşün halimizi
sakin bir anı yok malesef avaz avaz
Rabbim kimseye vermesin çok çok zormuş
bugün başka bir dr a gittik
kulak enf dedi
Allah razı olsun kulak damlası yazdı
3saattir kesintisiz uyuyo yavrum

ahh canım ağrısı varken imkan yok gözünü kırpmıyor
ev poşet poşet ilaç oldu biri işe yarasa keşke
ben geleneksel yöntemlere açık biriyim canım, önerini merakla bekliyorum
dün akşam ılık zeytinyağı bile döktüm kulağına, sonra da sıcak havluyla kompres yaptım
annem bize öyle yapardı
zeytinyağının hatrına bir saat kadar uyutabildim akşam ömeri
senin tecrüben bendn daha çoktur, faydalanmak isterim canım

ilk defa duyuyorum canım
ömer zorda kalınca dönen bi bebek, öyle fıldır fıldır dönmüyor
yakalama refleksi hala devam ediyor
derdi oturmak, el bulduğu anda ayağa kalkmak ömerin
yüzüstü koyuyorum kendini geri geri ittiriyor
sonra da sıkılıp ağlıo, kendini kurtarmaya pek gayreti yok yani
teoriyi destekliyo ömerin durumu

demek ki ömerle benim oğlum aynı durumdalar çabucak sıkılıp dönmektense kafayı gömüyo ve mızmızlığa başlıyo.kulak ağrısı için madem antibiyotiğe başladın sen yine ilaçlarını kullan istersen bazen bitkisel yöntemlerle ilaçlar birbirinin etkisini kırabiliyor ama aklında bulunsun beyaz kuru soğanı elinle vurup kırar(bıçakla kesmenin aynı etkiyi göstermediği söylenir)çıkan sudan 1-2 damlayı ağrıyan kulağa damlatırsan inş şifa oluyor.benim evdeki kulak ilacım soğandır.yine bu da biraz kokulu ama napalım bi duşla koku moku kalmıyor.tekrar gelmiş geçmiş olsun bir daha da uğramasın

bizimde evlilik yıldönümüzdü bugün ama sadece nikah tayin için önce nikah yapmıştık da :) düğün başka nikah b aşka ama olsun ;)[/QUO olsun sonucta evlilik yıldönümün oluo .benim nikahım dügün salonunda olsun isterdim hep herkesin içinde esim sagolsun öyle yapmıstı nikahım dügün salonunda 8 45 falandı oldu rabbim tüm esleri birbirine yaklastırsın sevdirsin uzun ömür versin tüm eslere. insan yasarken degerini kıymetini bilmeli herseyin. hayatı dolu dolu doya doya yasamak istiyorum ogullarım ve esimle.

arkadaşlar tebrik ederim allah birlikte yaşlanmayı nasib etsin.benimde bir ay sonra 9 yıl olcak(bu arada 3 gün sonra da benim resmi nikahımın 10 yılı oluyooo)ben artık biraz biraz karta kaçıyorum galiba:37:

çok çok geçmiş olsun çok dikkat et... kulak hastalıkları çok önemli. benim küçükken çok ağrırdı kulağım. kırsal bir yerde büyüdüm.geleneksel yöntemler de oldukça yaygındı tahmin edersin. kulağım her ağrıdığında sarımsak ezip bir tülbente sarıp kulağıma tıkadılar. geçici olarak ağrıdan kurtuluyordum evet ama gel gelelim sarımsaktaki yoğun asit kulak zarıma zarar vermiş ve bu sefer de iltihaplanma baş gösterdi. banyo yapmaktan korkuyordum resmen çünkü azıcık da su kaçsa kulağım akıyordu. öyle böyle ağrılar, akıntılarla geçti zaman. büyüdüm. bilinçlendim.çevre de geleneksel yöntemlerden ufak ufak uzaklaştı ve sonunda öğrendik ki kulak zarım delinmiş... neden dersin? sarımsak asitinden !!!! 2 yıl öncesine kadar yine her su kaçışında aktı kulağım. iğrenç bir durum. pamuklarla tıkayıp geziyordum. utandıgım için saçlarımı toplayamıyordum. pamuklar görünmesin diye. yıllarca antibiyotik kullandım. kutu biterdi akıntı kesilirdi. ne kadar dikkat etsem de bir damlacık su iltihabı yineliyordu. çok şükür geçti şimdi... aman allah kimseye vermesin. o yüzden nacizane fikrim - yaşanmışlığa dayanarak - dr dahilinde tedavinizi olun. allah şifa versin...

haa şunu da ekleyim kulak zarı delik olduğu için sol kulağım ağır işitiyor... çare ne dersen ameliyat ama olur muyum ? iyice duyamayana kadar olmam sanırım... başka bir rahatsızlıktan dolayı kulak burun boğaz servisinde ameliyat oldum.çene altı tükrük bezinde tümör varmış alındı. odamda kulak zarı ameliyatı olan genç bir kız vardı. nasıl acı çektiğine şahit oldum. o yüzden tırsıyorum açıkçası... dikkat etmekten başka çarem yok

Son düzenleme:
canım cok gecmiş olsun benm ilk bebegimde olmustu bana anne sütünü sık iyi gelir dediler kulagına yaptım masallah ilacları kullanmadan rahatlamıstı.bu bebegiminde gecen bi kalktım gözünün beyazı kıpkırmızı olmustu 2 gün sürdü sonra esim hatırlattı bebegin gözüne 2 damla sütümü sıktım masallah 10 dk sürmedi gecti benim ilk bebegimde sütüm boldu ve yüzümde alnımda minik sigiller vardı dr sigil demişti ne ilac kullandımsa gecmemişti bende baktımki anne sütü herseye iyi gelio dedim bi yüzüme sürüm deneyim sütüm dısarı akacagına bn yüzüme sürüodum 20 gün falan sonra yüzüm pürüzsüz oldu ve sigil falan kalmadı ve hala gören cildin cok güzel pürüzsüz diolar anne sütü bebeklerin ilk agrı kesicisiymis.
aklımda bulunsun canım
aslında haklısın, anne sütü bebeklerin ağrı kesicisi
teşekkür ederim ilgin için

demek kndi ömerle benim oğlum aynı durumdalar çabucak sıkılıp dönmektense kafayı gömüyo ve mızmızlığa başlıyo.kulak ağrısı için madem antibiyotiğe başladın sen yine ilaçlarını kullan istersen bazen bitkisel yöntemlerle ilaçlar birbirinin etkisini kırabiliyor ama aklında bulunsun beyaz kuru soğanı elinle vurup kırar(bıçakla kesmenin aynı etkiyi göstermediği söylenir)çıkan sudan 1-2 damlayı ağrıyan kulağa damlatırsan inş şifa oluyor.benim evdeki kulak ilacım soğandır.yine bu da biraz kokulu ama napalım bi duşla koku moku kalmıyor.tekrar gelmiş geçmiş olsun bir daha da uğramasın
aynen öyle canım
kafayı gömüp ağlıyor
antibiyotik son çaremdi artık
ama fayda olmazsa yada başka bir kulak ağrısı vakasında muhakkak deneyeceğim
teşekkür ederim ilgin için

yıldönümünüz kutlu olsun :)) 7 ağustos nikah, 8 ağustos da düğün tarihimiz :) 07/08/09 da evlendik biz de :) 4 yıl bitiyor çok şükür. Allah daha nice 4 ler 14 ler 24 ler 34 ler e hadi 44 ler de olsun nasip etsin inşallah hepimize... huzurumuz mutlulugumuz daim olsun :)

çok çok geçmiş olsun çok dikkat et... kulak hastalıkları çok önemli. benim küçükken çok ağrırdı kulağım. kırsal bir yerde büyüdüm.geleneksel yöntemler de oldukça yaygındı tahmin edersin. kulağım her ağrıdığında sarımsak ezip bir tülbente sarıp kulağıma tıkadılar. geçici olarak ağrıdan kurtuluyordum evet ama gel gelelim sarımsaktaki yoğun asit kulak zarıma zarar vermiş ve bu sefer de iltihaplanma baş gösterdi. banyo yapmaktan korkuyordum resmen çünkü azıcık da su kaçsa kulağım akıyordu. öyle böyle ağrılar, akıntılarla geçti zaman. büyüdüm. bilinçlendim.çevre de geleneksel yöntemlerden ufak ufak uzaklaştı ve sonunda öğrendik ki kulak zarım delinmiş... neden dersin? sarımsak asitinden !!!! 2 yıl öncesine kadar yine her su kaçışında aktı kulağım. iğrenç bir durum. pamuklarla tıkayıp geziyordum. utandıgım için saçlarımı toplayamıyordum. pamuklar görünmesin diye. yıllarca antibiyotik knullandım. kutu biterdi akıntı kesilirdi. ne kadar dikkat etsem de bir damlacık su iltihabı yineliyordu. çok şükür geçti şimdi... aman allah kimseye vermesin. o yüzden nacizane fikrim - yaşanmışlığa dayanarak - dr dahilinde tedavinizi olun. allah şifa versin...
çok teşekkür ederiz canım
çok şükür antibiyotik ve diğer ilaçlarımız işe yaradı
kuzum normale dönmeye başladı
yine ağlama krizleri var ama sürekli ağlamıyor ya o bile dünyalara bedel
sana da çok geçmiş olsun canım
internette çeşitli doğal yöntemler var
annemde bize ılık zeytinyağı dökerdi onun sıcağıyla yatardık
ama tedavi edici değil kesinlikle anlık çözümler
cesaret edemedim diğer yöntemlere ama zytinyağını döktüm kulağına ve bir saat olsun uyudu yavrum

Gunaydinnlaarr.. sevyeterr ve mlkdmn allah mutlulugunuzu daim etsin hep boyle mutlu olun ailenizle insallahh..
Keskin38 canimm coj gwcmis olsun benimde kucukken cok agrirdi ama babam hep dr a götürür du d
Sagolsun ama yine zaman zaman agrilarim oluyor artik yoruldum hic gitmihorum dra

günaydınlar,
merys geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çünkü insan çaresiz olunca daha bir üzülüyor.
yıldönümü olan arkadaşlar nice güzel uzun yıllar dileğiyle Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
bu arada dönmeyle ilgili yazmış bir arkadaş bizimki bir o yana dönüyor bir bu yana sırt üstü yatırdığımda neredeyse hiç durmana dönüyor ama durunca tututyor sanki parmağımı ama eskisi gibi değil sanırım

çok çok geçmiş olsun çok dikkat et... kulak hastalıkları çok önemli. benim küçükken çok ağrırdı kulağım. kırsal bir yerde büyüdüm.geleneksel yöntemler de oldukça yaygındı tahmin edersin. kulağım her ağrıdığında sarımsak ezip bir tülbente sarıp kulağıma tıkadılar. geçici olarak ağrıdan kurtuluyordum evet ama gel gelelim sarımsaktaki yoğun asit kulak zarıma zarar vermiş ve bu sefer de iltihaplanma baş gösterdi. banyo yapmaktan korkuyordum resmen çünkü azıcık da su kaçsa kulağım akıyordu. öyle böyle ağrılar, akıntılarla geçti zaman. büyüdüm. bilinçlendim.çevre de geleneksel yöntemlerden ufak ufak uzaklaştı ve sonunda öğrendik ki kulak zarım delinmiş... neden dersin? sarımsak asitinden !!!! 2 yıl öncesine kadar yine her su kaçışında aktı kulağım. iğrenç bir durum. pamuklarla tıkayıp geziyordum. utandıgım için saçlarımı toplayamıyordum. pamuklar görünmesin diye. yıllarca antibiyotik kullandım. kutu biterdi akıntı kesilirdi. ne kadar dikkat etsem de bir damlacık su iltihabı yineliyordu. çok şükür geçti şimdi... aman allah kimseye vermesin. o yüzden nacizane fikrim - yaşanmışlığa dayanarak - dr dahilinde tedavinizi olun. allah şifa versin...

haa şunu da ekleyim kulak zarı delik olduğu için sol kulağım ağır işitiyor... çare ne dersen ameliyat ama olur muyum ? iyice duyamayana kadar olmam sanırım... başka bir rahatsızlıktan dolayı kulak burun boğaz servisinde ameliyat oldum.çene altı tükrük bezinde tümör varmış alındı. odamda kulak zarı ameliyatı olan genç bir kız vardı. nasıl acı çektiğine şahit oldum. o yüzden tırsıyorum açıkçası... dikkat etmekten başka çarem yok

çok geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmaz.göz doktoru bi kardeşin ablası ve arkadaş çevresinde drsayısı oldukça fazla olan meraklı biranne olarak onlardan duyduğum ilaçların da yan etkisi düşünüldüğünde hastalık çok yeniyse bitkisel yöntemler işe yarar ama geçmiyorsa ısrar etmek çok anlamsız.tıpkı bi baş ağrısına minoset yetebiliyor ama migrende istersen 3-4 tane minoset al boşuna oluyor ya öyle.hani bebeklerimiz bi haftalıkken hastanede rutin kontrol oluyo ya orda dra gözünde çapaklanma başladığını sölemiştim hemen bi damla verdi malesef sonradan öğrendim ki antibiyotikmiş.kardeşimle konuşurken neden hemen damlayla başladın keşke bikaç kez sütünden damlatmayı deneseydin dedi.keşke önce ona söyleseydim diye çok hayıflandım ama işte kardeş ya illa başka bi kelli felli adam daha doğru biliyo gibi geliyo insana hani bi laf vardır ya komşunun kızından bana anca sümüklü gelin olur diye aynı o hesap neyse yani bitkisel yöntemler geçici olarak rahatlatıyor ve sonra da tekrarlanmıyorsa ilaca hele de antibiyotiğe gerek yok diye düşünüyorum.ama tekrarlayan hastalıklarda ısrar etmek malesef zamanın cehaleti

kızlar bende face giremeyenlerdenim eşim sevimiyor bende sevmiyorum birde ne bilim onca paylaşımdan sonra burayı bırakamam herhalde sizler buarayıda unutmayın hepinizi merak ediyorum sonra inanın hiç kimse anlatamadıklarımı çoğu kez burda paylaştım burda kalanları unutmayın olurmu

datluummm nasılsın.. oruç tutuyordun nasıl zorlandın mı bitirdik valla ramazanı da.. Allah kabul etsin ibadetlerinizi bizi de affetsin kışa nasip olursa bizde tutcaz inşallah..

saol canımm..iyi olmaya çalışıyorum...ramazan haliyle zorladı bizi biraz,rabbim kabul eder inşlh...son bi günümüz kaldı...bu arada sen nslsın,bebiş napıyo..bizim kız emekliyor artık,çok gülüyoruz ona..sennkinde durum ne,emekliyomu??

saol canımm..iyi olmaya çalışıyorum...ramazan haliyle zorladı bizi biraz,rabbim kabul eder inşlh...son bi günümüz kaldı...bu arada sen nslsın,bebiş napıyo..bizim kız emekliyor artık,çok gülüyoruz ona..sennkinde durum ne,emekliyomu??

Cildirmak uzereyimm yaa:((gunlerdir oglum cok huysuzz.. geceleri uyuyamiyorr...ilk gunlerdeki gibiyiz aynii.. niye boyle oldu anlamoyorum kii tahlil yapildii idrar kan hic birsey cikmadii.. gaz sancisi mi cekiyor nee hazimsizlik mi oluyo cok da agir birsey vermiyorum aslında ama birax mamaya agirlik verdik doymuyor cunkuu hep ayni mama aptamil veriyorumm mamami yapti acabaa:((

Masallah esin e:)) biz de on gun oncesinde baya caba gosteriyorduk ama simdi vazgecti.. yerde durmuyo surekli kucak istiyoor.. emekleme egzersizlerini nasil yaptirdin canim..

kızlar bende face giremeyenlerdenim eşim sevimiyor bende sevmiyorum birde ne bilim onca paylaşımdan sonra burayı bırakamam herhalde sizler buarayıda unutmayın hepinizi merak ediyorum sonra inanın hiç kimse anlatamadıklarımı çoğu kez burda paylaştım burda kalanları unutmayın olurmu
canim benden yana suphen olmasin, hergun mutlaka kk ya girecegim. Cunku telefondan kk ya daha rahat giriyorum, facebook daha karisik oluyor cepten baglanirken. Ne istersen paylasmaya devam edebilirsin, ben seni dinlerim. Mesela sana bugunumuzu anlatayim. Bugun kizim butun gun kucak istedi ve beni cok bunaltti. Sadece biraz belim dinlensin, yakamdan dussun diye, bize hediye gelen seyleri degistirmek bahanesiyle evimizin yakinindaki avm ye gittik ama alisverisi bana zehir etti. Avm deli gibi kalabalikti, ondan mi rahatsiz oldu bilmiyorum ama genel olarak benim kizim arabasini severdi, beni hic uzmez, etrafina bakar, uykusu gelirse uyurdu. Birkac isim olmasa ben de arefe gunu gitmezdim ama hediyelik almam lazimdi, yuruyus icin spor ayakkabi aldim vs. Neyse ki kizimin aglamalarina aldirmamaya calisarak butun aklima koyduklarimi yaptim. Eve donus yolunda uyudu arabasinda. Su an kendimi cok yorgun hissediyorum. Kizim normalde cok uyumludur ve bu herkesin dikkatini ceker. Nazar mi degdi nedir, huyunun degismesinden cok korkuyorum. Bir de birkac gundur kakasi ishal gibi, asiri civik, oyle degilse de yesil, usutiyor muyum nedir, anlamiyorum.

ben de takip ediyorum hala. hatta herkes takip edecektr face grubunun amacı orda da birlikte olmak burayı boşaltmk değil ki her zaman buradayız yine ben sürekli bakıyorum.
kumpi kakası ishal gibi demişsin diş belirtisi de olabilir huysuzlanmış da biraz gerçi kalabalık da yapmış olabilir.

iyi geceler kizlar oructu temizlikdi cocukdu derken hic halim kalmiyor siz nasil hallediyorsunuz islerinizi ya ustelik calismiyorum evde oldugum halde bi duzen tutturamadim ramazan boyunca insallah oglum ramazandan sonra eski haline doner kucak istiyor hem ayakda durmak istiyor gece gec yatiyor daha neler neler onceden kendi kendine uyurdu simdi saatlerce salladigim halde uyumuyor kucagimda tutmakdan kollarim belim falan hep yerim agriyor artik ev isleri desen gece yarisi anca nerdeyse yapiliyor

Back
X