2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kumpirella teşekkür ederim arkadaşım inş ptesi günü götürcez bakalım ne olcak.inş allah kimsenin yavrusuna vermesin ilgine teşekkür ederim
sevyeter arkadaşım bebeklerde titreme epilepsi belirtilerinden biri malesef.ama inş senin dediğin gibi tesadüftür bişeyin belirtisi falan değildir bir an için öyle olup geçmiştir yeğenine de çok geçmiş olsun ilgin için teşekkür ederim
hayal arkadaşım titreme bebeklerle bizde ayrı ayrı yorumlanıyor malesef ama inş benim bebeğimdeki büyüklerdeki gibi anlık bişey olarak kalacak ilgin için teşekkür ederim
ve ebrar kara gerçekten şüphe insanın içini kemiren bi illet arkadaşım ama işte pazartesi gün alıcaz inş yakın bi zamana alabiliriz de bir an önce şüphelerimden kurtulurum.sana da geçmiş olsun inş öyle basit bir kas yorgunluğudur

tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum beni böyle idere ediverin arkadaşlar.aklınıza gelirse yavrum için dua bekliyorum

merhabalar canım kızım epilepsi hastası 1.5 aylıkken başladı nöbetlerimiz. doktorları ve etrafımı ikna etmem 1 ayımı aldı. çekilen eeg herşeyi açıkladı. öncelikle umarım herşey sizin için normaldir ve bu titremeler sadece değişik bebek hareketlerinden biridir :) bunun olması mümkün. bi de işin diğer tarafı epilepsi olması da mümkün siz mutlaka eeg çektirin. kimseyi dinleme. ben doktorları dinleseydim çocuğum çok sağlıklıydı anca kafasını tutamayınca anlayacaklardı o da 3. ayın sonunu bulacaktı. şimdiden tüm tahlilleriniz güzel çıkar inş. ben götürdüğünüz doktoru merak ettim ama kim acaba?

sana da çook geçmiş olsun canım burdan okuyor ve senin bebeğine dua ediyordum ama bu gün ben aynı şüphelerle boğuşuyorum.inş ikimiz de yavrularımızın sağlıkla büyüdüğünü görürüz.eeg de net bi şekilde problem görüldü mü yoksa emar tomografi falan da istediler mi lütfen yanlış anlama üzüntünü deşelemek istemem ama tecrübelerine de ihtiyacım çok.ben eeg çekilirken o kadar uyuyabileceğini sanmıyorum bi ilaç falan verdiler mi uyuması için?bu arada ben cerrahpaşa da adnan bey var ona götürmüştüm şimdi de vakıfa gureba da akın bey var çocuk nöroloğu ona götürcem pazartesi günü.bana vucudunda leke olup olmadığını sordular yok dedim kafasını ne zaman tuttu dedi 2-3 aylıkken dedim şimdi de dönebiliyor bunlar olunca ben ümitliyim inş bişey çıkmaz diyorum ama işte şüphe..inş senin yavrunda biran önce sağlığına kavuşur inan tanımasamda hep dua ettim sana nz a bahara allah kimseyi çocuğuna hastalık veripte imtihan etmesin

sana da çook geçmiş olsun canım burdan okuyor ve senin bebeğine dua ediyordum ama bu gün ben aynı şüphelerle boğuşuyorum.inş ikimiz de yavrularımızın sağlıkla büyüdüğünü görürüz.eeg de net bi şekilde problem görüldü mü yoksa emar tomografi falan da istediler mi lütfen yanlış anlama üzüntünü deşelemek istemem ama tecrübelerine de ihtiyacım çok.ben eeg çekilirken o kadar uyuyabileceğini sanmıyorum bi ilaç falan verdiler mi uyuması için?bu arada ben cerrahpaşa da adnan bey var ona götürmüştüm şimdi de vakıfa gureba da akın bey var çocuk nöroloğu ona götürcem pazartesi günü.bana vucudunda leke olup olmadığını sordular yok dedim kafasını ne zaman tuttu dedi 2-3 aylıkken dedim şimdi de dönebiliyor bunlar olunca ben ümitliyim inş bişey çıkmaz diyorum ama işte şüphe..inş senin yavrunda biran önce sağlığına kavuşur inan tanımasamda hep dua ettim sana nz a bahara allah kimseyi çocuğuna hastalık veripte imtihan etmesin

canım öncelikle teşekkürler sorularından hiç rahatsız olmam yardım edebilirsem mutlu olurum. bi de ben doktor değilim sadece tecrübelerimi paylaşıyorum belirtmek isterim. eeg çekilirken randevudan önce uzun süre uyutmamaya çalışıp eeg çekimine az bi süre kala uyutabilirsiniz. uyumazsa ilaç kullanıyolar. önce eeg çekiyolar o sonuca göre genelde mr çekiliyor ama pimpirikli bi doktorsa eeg temiz olsa bile mr isteyebiilir canım. adnan bey derken adnan yükselimi kastediyorsun? akın beyi hiç bilmiyorum bu arada kafasını tutuyor olması dönebiliyor olması önemli gerçekten

ebrarcım face giricemde ben yapamam...bizim oğlana yaptıracam,kendi adıma hesabım var ama nickimle girmeyi düşünüyorum...geçenlerde ziyaret ettim,kumpiye adından dolayı gördüm,çok hoştu...senn adın ne facede,söylede bende sana bakayım:))
beni utandırıyorsunuz yaw :) o sizin hoşluğunuz efendim, karşılıklı muhabbet duyduğumuzdan öyle gelmiştir :)

Canim biz buradayiz biliyorsun buradan devam ederiz..nurturia da guzel bir site bwnde uye olmayi dusunuyorum oraya..
Canm zaten net olayını amamen bıakırsam cep tlf unu ilk alacağım kişilerdensin. ama şimdilik burdayım, iyi böyle ;)
canım benim oğlumda oldu geçenlerde hametan çok iyi geldi ve çok hızlı iyileştirdi dene istersen.
Tamam melekcim, hametanı daha önce de duymuştum. Evde yüzde yirmi çinkooksitli nivea da vardı şimdi onu kullanıyorum, pişikler söner gibi olmazsa ptesi hametan alırım ben de. Çok tşk ederim. Bugünlerde ishaldi, sanırım ondan oldu

Son düzenleme:
canım pişik zordur geçmiş olsun.biraz geç oldu ama işte kendi derdime düşünce kusura bakma.bildiğim travazol ve travakort(nasıl yazıldıklarını unuttum şimdi)aynı içerikli biri krem biri pomad veeeeeeee kortizon içeriğinden dolayı doktor arkadaşlarımın çok zorda kalmadıkça hiç önermedikleri iki ilaç.kullanılırsa da mercimek büuüklüğünde alınıp o kadarcığı her yere yedirmek gerekiyor.ben sana küçük fısfıslı kolonya şişelerinden edinmeni ve içine zeytinyağı koyup küçük bi kızarıklıkta onu püskürtmeni öneririm ama seninki çok ilerlemişse güzel bi banyodan sonra(genital bölgeyi iyice köpükledikten sonra) altını bezlemeden uyutman 1 saat uyusa yeter zaten altına alt açmanızı serersin üstüne bi çarşaf ohh küçük hanım bayağı rahatlar.göreceksin biraz hafiflemiş olacak sonra da altını bağlarken ilacını sürersin inş çok iyi gelir.ben kızımda öyle yapardım oğlumda da arada yapmaya çalışıyorum ama malum erkek çocuk altaçma örtüsü yetersiz her yöne fıskiyeyi çalıştırabiliyor.

slm herkese ben bayramı biraz hasta geçirdim

ve bayramınızı kutlamaya gelmedim siteye af edin hepinizin bayramı mübarek olsun inş çok güzel geçmiştir

emayraz inşşşşş kötü bir şey yoktur

hacopoli çok çok geçmiş olsun inş side iyi olacaksınız ALLAHIN izniyle

Arkadaslar kizimin poosunda 5-6 gundur pisik var, daha once de daha hafif sekilde olmustu, doktorun onerdigi sekilde travocort merhemle iyilesmisti. Ama bu kez bu tedavi yeterli gelmedi gibi, pisigin biraz daha yayildigini goruyorum. Doktor travocortu 5 gunden fazla kullanma demisti. Bana bildiginiz en etkili pisik kremini soyler misiniz, gidip alayim. Sansimiza bayram tatili, nobetci eczane bulmak gerekecek.

canım geçmiş olsun ben iki çocuk annesiyim bilmiyorum denermisin ama yinede söylim geçmesse denersin bu bir tL lik arko kırem varya süper bişey oğlum bu güne kadar sadece bir defa pişik oldu oda bez değiştiğim için her iki çocuğumada kullandım oysaki eşim pahalı markalı olmassa çocuklarına asla yaptırmaz bana o bile bittiği gibi alıyor kutusu normal kremler gibi uzun olanlar

çok teşekkür ederim canım bakalım ben çok umutluyum inş bişeyi çıkmazda oğlum beni korkuttu şaka yaptı derim ve yine inş senin kızında çok erken teşhis edilip tedaviye başladığı için nöbetleri kesilir,kısa zamanda sağlığına kavuşur.evet adnan yüksel i demiştim ona akın beyden daha çok güveniyorum açıkçası.çünkü akın bey senin dediğin drlardan şikayeti söyler söylemez adam alışmış sanki çocuğun grip olabilir demenin kolaylığında epilepsi olabilir diyenlerden.belki eşimin arkadaşı olduğu için bu kadar rahat konuşuyor başka hastalara böyle dğildir mesela kızımın başı dönmüştü öylesine sorduk adam eeg emar ne varsa verdi+sonucu alana kadar kullanın diye de 7 kutu numune epilepsi ilacı verdi.ama tabii hiçbirini kullanmadım da yaptırmadım da 2günde geçti birdaha da olmadı.iyi niyetinden yaptığına şüphem yok hani kızınla ilgileniyorum yapılacak herşeyi yapıyorum demek istiyor ama o anda ben nasıl bir panik yaşarım onu düşünemiyor hekimliğin getirdiği soğukkanlılıkla.

çok teşekkür ederim canım bakalım ben çok umutluyum inş bişeyi çıkmazda oğlum beni korkuttu şaka yaptı derim ve yine inş senin kızında çok erken teşhis edilip tedaviye başladığı için nöbetleri kesilir,kısa zamanda sağlığına kavuşur.evet adnan yüksel i demiştim ona akın beyden daha çok güveniyorum açıkçası.çünkü akın bey senin dediğin drlardan şikayeti söyler söylemez adam alışmış sanki çocuğun grip olabilir demenin kolaylığında epilepsi olabilir diyenlerden.belki eşimin arkadaşı olduğu için bu kadar rahat konuşuyor başka hastalara böyle dğildir mesela kızımın başı dönmüştü öylesine sorduk adam eeg emar ne varsa verdi+sonucu alana kadar kullanın diye de 7 kutu numune epilepsi ilacı verdi.ama tabii hiçbirini kullanmadım da yaptırmadım da 2günde geçti birdaha da olmadı.iyi niyetinden yaptığına şüphem yok hani kızınla ilgileniyorum yapılacak herşeyi yapıyorum demek istiyor ama o anda ben nasıl bir panik yaşarım onu düşünemiyor hekimliğin getirdiği soğukkanlılıkla.

canım adnan yüksel benimde gitmeği düşündüğüm gerçekten iyi bi doktor bende onun kanaatine güvenirdim her halde diğer doktor için anlattıkların ilginç :) umarım tüm tahliller temiz çıkar dediğim gibi bu titremelerde garip bebek hareketlerinden başka bişey değildir inş.

pişik için ben eczaneden bi krem yaptırdım tek sürüşte iş görüyor bizimde her kakadan sonra popo deliğimizin etrafı kızarıyoda iş görür bi krem elimdeki

benim kız da açlıktan uyumuyor. anne sütünü 5. ayda bıraktı. şimdi 6.5 aylık. devam sütünü bıraktı. zaten 3 aydır devam sütünü uykuda gizli gzli veriyordum . artık uykuda da içmiyor. gece saat başı uyanıyor. ne vericem bilmiyorum. su ve rezene kesmiyor. gece yatarken muhallebi veriyorum yetmiyor heralde sabaha kadar ayaktayız. pınarın 6-12 aylık ilk adım sütünü bile aldım dr. kızmasına rağmen onu da beğenmedi. bebişim 6.5 aylık ve hayatında süt yok. uykuları azaldı.bir de her bezinde kaka var abarttı önceden hep kabızdı.. ne katsam şu sütün içine de içse en azından geceleri???

benim kız da açlıktan uyumuyor. anne sütünü 5. ayda bıraktı. şimdi 6.5 aylık. devam sütünü bıraktı. zaten 3 aydır devam sütünü uykuda gizli gzli veriyordum . artık uykuda da içmiyor. gece saat başı uyanıyor. ne vericem bilmiyorum. su ve rezene kesmiyor. gece yatarken muhallebi veriyorum yetmiyor heralde sabaha kadar ayaktayız. pınarın 6-12 aylık ilk adım sütünü bile aldım dr. kızmasına rağmen onu da beğenmedi. bebişim 6.5 aylık ve hayatında süt yok. uykuları azaldı.bir de her bezinde kaka var abarttı önceden hep kabızdı.. ne katsam şu sütün içine de içse en azından geceleri???

Canim bebek merkezi diye bir sitede bwbeklerin beslenme programları yazilmis. Calisan sut sagan bir anne sute irmik ya da pirinc unu katiyordu cok once okumustum su an tam hatirlayamiyorum sen o siteye bir bak canim..

canım pişik zordur geçmiş olsun.biraz geç oldu ama işte kendi derdime düşünce kusura bakma.bildiğim travazol ve travakort(nasıl yazıldıklarını unuttum şimdi)aynı içerikli biri krem biri pomad veeeeeeee kortizon içeriğinden dolayı doktor arkadaşlarımın çok zorda kalmadıkça hiç önermedikleri iki ilaç.kullanılırsa da mercimek büuüklüğünde alınıp o kadarcığı her yere yedirmek gerekiyor.ben sana küçük fısfıslı kolonya şişelerinden edinmeni ve içine zeytinyağı koyup küçük bi kızarıklıkta onu püskürtmeni öneririm ama seninki çok ilerlemişse güzel bi banyodan sonra(genital bölgeyi iyice köpükledikten sonra) altını bezlemeden uyutman 1 saat uyusa yeter zaten altına alt açmanızı serersin üstüne bi çarşaf ohh küçük hanım bayağı rahatlar.göreceksin biraz hafiflemiş olacak sonra da altını bağlarken ilacını sürersin inş çok iyi gelir.ben kızımda öyle yapardım oğlumda da arada yapmaya çalışıyorum ama malum erkek çocuk altaçma örtüsü yetersiz her yöne fıskiyeyi çalıştırabiliyor.

Canim tavsiyene uydum, ogle uykusunda kizimin altini actim, guzelce emzirdim, altina 1 m2 lik pamuklu musambalardan koydum( hani hastanede altimiza serdiler ya, ben onlarin kullanmadiklarimi eve getirdim :)) uyuttum kizimi, ustune de tulbent orttum.
yarim saat sonra esim adimi haykirdi, yatak odasina bir gittim ki kizim yuzustu donmus, o musambanin ustunden cikmis. Yataga bir guzel cis yapmis, iki kat carsaf, yatak koruyucu ve tabi yatagimiz cis olmus :) hemen attim makineye, yatagi da sabunlu bezle sildim :) kizim sen ne yaptin bakayim diyorum, siritiyor bir de zilli utanmadan. Neyse, onun cani sagolsun, yeter ki pisigi hizli iyilessin.

kizlar bir de son gunlerde bebek ciddi anlamda yormaya basladi beni. Sizde durumlar nedir?Gecenlerde sanirim viyahat oyun halisi icin gec mi kaldim demisti, evet arkadasim: oyun halisi en ideal 3.-5. Aylarda kullaniliyor. Kizim artik halisini eskisi gibi kullanmiyor.hemen yuz ustu donme derdinde, oturtamiyorsun, yatmak asla istemiyor,bagirip bagirip kendini ter icinde birakiyor. Saclari da cok oldugu icin sabah aksam yikiyorum, terden sirilsiklam olunca. Al kucagina gezdir surekli, bunu istiyor. Cok yoruldum. Bir otursa, yuruse rahat edecegim, genel olarak rahat biriyim, gezmesine, etrafi karistirmasina cok kizmapyacagimi dusunuyorum ama simdi hep onu tasimak zor geliyor. Diger annelere boyle soyleyince 'dur daha bunlar iyi gunlerin'diyorlar ya ona da uyuz oluyorum.
Felaket tellali olmaya ne merakli bizim insanimiz. Hamileyken de simdi sen bebegim ciksin istiyorsun ama cikinca da hic cikmasaymis diyeceksin diyordu boyle tiplemeler. Uyuz oluyorum boylelerine.
bir de gun icinde uzun uyumuyor kizim, yarim saat kestiriyor, sonra beni yormaya kaldigi yerden devam. Islerim yarim yamalak. Yine masallah diyeyim, Allahtan gece uyuyor da, gunduz soyle bi kesintisiz bir iki saat uyusa ne guzel olurdu. Sizddurumlar nedir merak ettim arkadaslar? Yoruluyorum ben fena halde.
bu arada size bunlari yazarken benimki yine yerde yuzustu kaka yapiyor :)) yine ter icinde, alnindaki sac tutaminin ucundan ter damliyo :) cepten giriyor olmasam fotosunu eklerdim :))

Son düzenleme:
Canim tavsiyene uydum, ogle uykusunda kizimin altini actim, guzelce emzirdim, altina 1 m2 lik pamuklu musambalardan koydum( hani hastanede altimiza serdiler ya, ben onlarin kullanmadiklarimi eve getirdim :)) uyuttum kizimi, ustune de tulbent orttum.
yarim saat sonra esim adimi haykirdi, yatak odasina bir gittim ki kizim yuzustu donmus, o musambanin ustunden cikmis. Yataga bir guzel cis yapmis, iki kat carsaf, yatak koruyucu ve tabi yatagimiz cis olmus :) hemen attim makineye, yatagi da sabunlu bezle sildim :) kizim sen ne yaptin bakayim diyorum, siritiyor bir de zilli utanmadan. Neyse, onun cani sagolsun, yeter ki pisigi hizli iyilessin.

kizlar bir de son gunlerde bebek ciddi anlamda yormaya basladi beni. Sizde durumlar nedir?Gecenlerde sanirim viyahat oyun halisi icin gec mi kaldim demisti, evet arkadasim: oyun halisi en ideal 3.-5. Aylarda kullaniliyor. Kizim artik halisini eskisi gibi kullanmiyor.hemen yuz ustu donme derdinde, oturtamiyorsun, yatmak asla istemiyor,bagirip bagirip kendini ter icinde birakiyor. Saclari da cok oldugu icin sabah aksam yikiyorum, terden sirilsiklam olunca. Al kucagina gezdir surekli, bunu istiyor. Cok yoruldum. Bir otursa, yuruse rahat edecegim, genel olarak rahat biriyim, gezmesine, etrafi karistirmasina cok kizmapyacagimi dusunuyorum ama simdi hep onu tasimak zor geliyor. Diger annelere boyle soyleyince 'dur daha bunlar iyi gunlerin'diyorlar ya ona da uyuz oluyorum.
Felaket tellali olmaya ne merakli bizim insanimiz. Hamileyken de simdi sen bebegim ciksin istiyorsun ama cikinca da hic cikmasaymis diyeceksin diyordu boyle tiplemeler. Uyuz oluyorum boylelerine.
bir de gun icinde uzun uyumuyor kizim, yarim saat kestiriyor, sonra beni yormaya kaldigi yerden devam. Islerim yarim yamalak. Yine masallah diyeyim, Allahtan gece uyuyor da, gunduz soyle bi kesintisiz bir iki saat uyusa ne guzel olurdu. Sizddurumlar nedir merak ettim arkadaslar? Yoruluyorum ben fena halde.
bu arada size bunlari yazarken benimki yine yerde yuzustu kaka yapiyor :)) yine ter icinde, alnindaki sac tutaminin ucundan ter damliyo :) cepten giriyor olmasam fotosunu eklerdim :))
Cnm deniz de aynı zaten 3 haftalıkken sarılıgı azalmaya baslayınca bi basladı kıpır kıpırlıga daha dinmedi. Mesela ben asla sadece corap giydiremiyorum ayakkabı giydirmem lazım sıkı sıkı ki corabı cıkmasın sürekli bir zımprara yapma durumu. Günde 2 kere yürüyüse cıkıyo 3-4 kere balkonda en az yarım saatlik oyalamacalar, 1 haftadır da ek gıdada anakucagında durmamaya basladı yılan gibi kıvrılıyo elini sürekli maamlı agzına sokup cıkarıyo biberonu kendi tutup cekiyo gücümü yetiremiyorum ki ben zebellah gibiyimdir ama o benden fena sanırım ve 1 haftadır sesini deniyo sürekli bagırıyo aglama degil ama sürekli soprano gibi hic susmuyo zaten migrenim var kızmaya calısıyorum ama sırıtıyo o zamanda sebek sinirim geciyo.
Gece 10:30 g,b, uyuyup sabah 6 da kalkıyor, sonra bi posta daha uyuyup 8 de kalkıyor veeee gün basladı ondan sonra 2-3 kere yarım saat yada 1 saatlik uykular yani aynen bi 2 saat uyusa ama sükür ben sanslıyım sarda kalınca babama veriyorum 1 saat gezdiriyor da isimi yapabiliyorum arada da annem agrısı yoksa oyalıyor biraz ama senin durum benden kötü birinin seni dinlendirmesi lazım söyle bi hafta bi yardıma gelseler ohhhhh sende dinlensen bi

merhaba ben de sonunda face e geldiniz rahat rahat sohbetlere katılırım diyordum malum bu siteyi telden beceremiyorum. ama ordan da vazgecenler oldu. benden kaçış yookk:) umarım bu mesajım dogru olmuştur da hep katılırım. bu deneme yani. ben bi becerim bu işi hiiç durmam :)) 12 şubat doğumlu bir kızım var teyzeleri. diş sıkıntısı başlıyor bizimde. allah yardımcım olsun.

arkadaşlar biraz uzun yazacağım inş sıkmaz.oğlum 3,5 aylıkken arkadaşlarla oturmuş sohbet ediyorduk birden herkes durdu ben de dahil hepimiz oğlumun ayağına bakıyorduk öyle şiddetli bi şekilde titriyordu ki birdenbire üstelik çocukta herhangi bir değişiklik huzursuzluk olmadan 10 sn anca sürdü ama hepimiz çok şaşırdık.benim tedirginliğimi görünce biraz rahatlatmak açısından olur böyle normaldir falan dediler .........
canım ınan senın yerunde olsam aynı pımpırıklıgı yapardım en guzelı tetkıklerı yaptır kafan rahatlasın temız cıkarsa en buyuk uzuntun pımpırıklıgın olsun bosver erger olumsuz olursada kı ınsallah olmaz pınpırıklıgn sayesınde erken teshıs konur ama dualarım sızınler ınsallah guzel cıkacak

bu arada kızlar, daha fazla facebookta olmak istemediğime karar verdim ve hesabımı kapattım, kusura bakmayın. Orada bir blogda bir dostuma rastladım, sonra onu ekleyeyim derken tanıyor olabileceğin kişilerde bir sürü gereksiz insan gördüm, onların sayfalarına girip bir sürü boşa zaman harcadım, asabım bozuldu.
Bıkana ve buradan artık bir cacık olmayacağına karar verene dek burada devam edeceğim. Buraya girmek daha rahat zaten benim için. Sonrasında da benim kızın peşinde koştururum zaten, olmadı nurturia ya giderim.
keske kalsaydın.... ama saygı duyuyorum mutlu degılsen, nerde mutluysan orda kal

Arkadaslar kizimin poosunda 5-6 gundur pisik var, daha once de daha hafif sekilde olmustu, doktorun onerdigi sekilde travocort merhemle iyilesmisti. Ama bu kez bu tedavi yeterli gelmedi gibi, pisigin biraz daha yayildigini goruyorum. Doktor travocortu 5 gunden fazla kullanma demisti. Bana bildiginiz en etkili pisik kremini soyler misiniz, gidip alayim. Sansimiza bayram tatili, nobetci eczane bulmak gerekecek.
canım gun ıcınde hep yıka poposunu ben sudıcrem ve bubchen pısık kremı ıle halledıyorum mınık capta pısık oldu ama hep

bebe bıskuvısı ıle denesen ?

kuöpıcım alıntı yapamamısım dıs olma ıhtımalı yuksek ruzgar 5.5 aylık cıkardı dısını kı oncesı evresı 1 ay surdu
dıs yuzumden huysuz ve zır gecıyo geceler en az 10 kere kalkıyor tum gun benı odada ıstıyor kucakta olacak odada yalnız kalmayacak ona mama hazırlamak bıle zor artık bugun netten yurutec sıparıs verdım dayanamayıp

ay ben ne diyim ki şimdi hem çok güldüm hem de çok suçlu hissettim kendimi.ama ben bebeği beşiğine yatırdığını sandım kendi yatağında yatıracağını düşünmemiştim kiiiiiiiii:26:neyse geçmiş olsun diyim bari.bu arada benim oğlum da öyle hep kucak istiyo o da yetmiyo kalk gezin istiyo.ben öyle zamanlarda balkona çıkartıyorum bi müddet gelen geçeni arabaları çocukları izlemek oyalıyo daha da durmazsa bi komşuya geçiveriyorum herkes sevmek istiyo getirmiyosun diye sitem ediyo zaten ii oluyo anlıcan.bebek arabası araba bagajında genelde ama eğer evde kalmışsa hemen dışarı çıkıp bi parka götürüyorum büyüğe de iyi geliyo bi taşla iki kuş.
uykuya gelince 20dk yada yarım saat sonra uyanıyo ama ben pes etmiyorum sırıtsa da hiç yüz vermiyor hemen emziriyorum(mümkün olduğunca suratına bakmıyorum yoksa o gülerken dayanamıyorum:52:)çoğunlukla tekrar dalıyo 1 saatte öyle uyuyor benim kızımda böyleydi bebekler uyanıp bi gülümsüyo senden yüz bulursa daha uyumuyolar.biz bu yöntemle kızımda bi düzen tutturmuştuk.bir müddet sonra uyanmadan 1-2 saat uyuyacak ümidindeyim.ha bi de beni de felaket tellalı olarak düşünme ama yürümeye ya da sıralamaya başlamaları hakikaten daha zor.çünkü evi barkı eşyayı boşver ama çok heyecanla merakla hızlıca hareket ediyorlar sen ona yetişene kadar kendine zarar verme ihtimali çok oluyor.daha önceki 2 çocuk tecrübemde ben en çok hızlı hızlı emeklemeye ve sıralamaya başladığında zorlanmıştım

merhaba ben de sonunda face e geldiniz rahat rahat sohbetlere katılırım diyordum malum bu siteyi telden beceremiyorum. ama ordan da vazgecenler oldu. benden kaçış yookk:) umarım bu mesajım dogru olmuştur da hep katılırım. bu deneme yani. ben bi becerim bu işi hiiç durmam :)) 12 şubat doğumlu bir kızım var teyzeleri. diş sıkıntısı başlıyor bizimde. allah yardımcım olsun.

ben de daha yeni sayılırım ama hoşgeldin arkadaşım.denemen başarılı inş bundan sonra da devamlı paylaşımların olursa daha güzel olur zira bura çok sakinleşti.eskiden ben üye değilken sayfaları okumaya yetişemiyodum şimdi üye oldum ama paylaşımlar çok azaldı.tekrar hareketlenir inş

Back
X