Ay çok alemsin, ne güzel anlatmışsın

şu soprano gibi bağırma durumu bizde de var, türlü türlü sesler çıkarıyor anakucağında oynarken özellikle. Konuşma öncesi egzersizler diye dayanıyoru işte ne yapalım :) Uyku saatlerimiz senin kızınla apaynı, bu kadar olur. Benim öyle yakınımda sepetleyebileceğim kimse yok, bazen böylesi daha iyi diyorum bazen birileri olsaydı diyorum ama zaten son zamanlardaki gibi hiç bunalmamıştım. Ben normalde kızımı her gün iki saat kadar dışarı çıkarıyordum ama bu sıralar o kadar çok meşgul ediyor ki beni, işimi biririp de çıkamadım. Arabasında uyuyunca ben de telefondan nete giriyordum, ya da kitap okuyordum filan. Mesela 3 gün önce kayınvalidem kayınpederim geldi, o gün hiç kucaklamama gerek kalmadı. Gelgelelim öyle olunca da mutfaktan çıkamıyorsun. K.validem geldi yanıma, ne pişiriyorsun dedi, şunu şunu yapıcam dedim. Bana diyor ki, bir makarna yeter:)) k.pederim nasıl iştahlı görseniz, önüne ne koysanız silip süpürüyor, doymadığı bile oluyor, bir makarna yetermiş

Hem ben emziren kadınım, makarna günlük besin ihtiyacımı nasıl karşılasın, nişasta yesem ne olacak.. Bak yine dellendim!...
canım ben halihazırda facebook kullanmadığım için bana ekstra zahmet gibi geldi, siz zaten kullanıyorsunuz, size öylesi daha kolay. bir de fb sevmiyorum gerçekten. Ben iyiyim böyle, size iyi eğlenceler, iyi paylaşımlar. Orada konuşurken çok önemli birşey olursa bizi haberdar edin ama mutlaka

Canım azra'nın alt damağını elliyorum ama diş geliyor gibi gelmiyor, öyle olabiliyor mu? Bu diş meselesi bana da makul gelmeye başladı çünkü ishali hala devam ediyor gibi. Yürüteci ben de sevmiyorum ama alanları anlıyorum artık, eleştirmiyorum. Sürekli taşı taşı, ne işin bitiyor ne belinin ağrısı duruyor.
Canım valla Azra memede uyuyunca yatarak emzirdiğim için hiç rahatını bozmuyorum, orada uyumaya devam ediyor. Çiş olayı ondan oldu :) Gece de biz azra'yı ortamıza alıp uyuyoruz zaten eşimle :) ya gece uykum bölünmesin diye böyle oluyor şimdilik. Ne zamanki azra gece boyunca uykusu bölünmeden uyur, ya da bir kez uyanır mesela, o zaman ayıracağım yatakları. Yukarıda woodooml ye anlattığım gibi, ben normalde kızımı çıkarırm dışarı hep, evim çok müsait de, son günlerde fena ayakbağı oldu. Benimki uyanmışssa uyanmıştır, hemen emzirsem bile bu kez de hem uyuyup dinlenmiş hem de kanı da doymuş olduğu için kudurukluğu tavan yapmış oluyor böyle zamanlarda

İyi çoğumuzunki kısa süreli uyuyor sanırım. Biraz daha büyüdüklerinde öğle uykusu uyuyacaklar belki,2 saat filan. Çok tatlı olmasalar çok zor olurdu bu iş yaaa... Büyüdüklerinnde neler olacak, göreceğiz hep birlikte.