Eminecim, çok sevindim. eegnin ne zaman çekileceği belli değildi, o da bir kaygı sebebiydi, şimdi ondan kurtulduk; günümüz belli. çarşambayı bekliyoruz hep birlikte.inşallah güzel haberlerle geleceksin, buna yürekten inanıyorum. hemen o gün belli olacak mı sonuçlar, bir bilgin var mı?bahsettiğin ilk adım arabasına baktım. kısa vadede kullanabilirmişsin gibi gelmedi, bu ürün bence daha çok yürüme öncesi, yani 10. aylıkken filan kullanılabilecek bir ürün. fiyatı ne kadar bilmiyorum ama ikea'da 59 liraya yürüme arabası vardı, tabi böyle göze hitap etmiyor. bir de ben böyle arabalardan korkuyorum biraz,çocuğun önünde hareket eden birşeye senkron hareket etmesi lazım, yoksa öne doğru düşüp çenesini, burnunu,filan yere çarpması mümkün. koltuklara tutunarak sıralamasını tercih ederim, emniyet açısından. yine bisiklet olarak da beklentini karşılayamayabilir, emniyeti yetersiz, çocuk sağa sola kaykılıp düşebilir. koruyucu, belini çevreleyen birşey yok. bu da anneye babaya zahmet.
oturduğum sitede en tercih edilen ürünler şunlar:
KRAFT 231 TENTELİ BİSİKLET - AT GittiGidiyor'da 39320678
bana başta itici geliyordu bunlar ama kullanan anneler çok memnun, bebekler mutlu. demirine tutunup arkadan anneleri iterken etrafı seyrediyorlar. iki büklüm olmadan sen de ister tlf da gevezelik et, ister kitap oku. ben de kızım 1 yaşına gelince yani bir sonraki yaza alıcam bunlardan bi tane. canı isterse pedallarını da çevirir. o zamana dek tek alacağım şey mama sandalyesi sanırım, o da yine en ucuzundan. çünkü bebekler büyüyünce eşyaları sokacak yer bulamıyoruz. bebek küveti, yürüteci, lazımlığı, mama sandalyesi, hoppalası, bisikleti,ıvırı zıvırı derken bir sürü şey kalıyor. sırf bu yüzden kızımın banyo kovası 10kg lık yoğurt kovası: annemin fikriydi, işin bitince atıverirsin dedi kadın, haklı.yine sen bilirsin tabi canım, ben ürünün videosunu izleyince bunları düşündüm.