benim ki de acayip kaka yapiyor, gunde 3-4 kez ama bezi tamamen dolduruyor gibi. Uyumadan once guzelce emziriyorum, uyanir uyanmaz ilk isi kaka yapmak oluyor. Ben de bu kadar kaka yapmasina bagliyorum kilo aliminin boyle olmasini.
Balatta tek bildigim yer ibb sosyal tesisleri :) baska hicbirseyini bilmem. Arkadasin tepkisi evet cok alistigimiz turden degil, ama cok uzuluyor olmali, ona vermelisin. Muhtemelen anlasilmadigini, cok ciddiye alinmadigini dusundu ama yazdigin ikinci cevabini gorunce fikrini degistirmistir belki. Muhtemelen bana da hemen doktor/pedagog onerdigim icin kizmis olabilir, demek ki duymak istedigi cevaplari vermeyi beceremedik.
kizim sadece ilk 15 gun sutumun yetmedigi zamanlarda mama takviyesi aldi, bugune anne sutuyle geldik. Su aralar sadece tattirmak amacli, yarim cay bardagi kadar meyve suyu veya yogurt vermeye calisiyorum. Doktorumuz bu ay izindeymis. Onun talimati olmadan adam akilli ek gidaya gecmeyelim istedim. Dedigin gibi, kizimin daha cok boya gidiyor sanirim aldigi kilolar. Bir ayda 700 gr cok iyi masallah. Ben iki ayda anca 500 gr olunca endiselendim.
ayda 500 alsa sorun etmiycem ki zaten :) bir de benim kiz guya 4364 gr dogdu ama senin doktora gore simdi resmen sinirda yahuu: 4: ayda boyu 66 cm di, kilomuz da 7300 civari simdi, bir sonraki aya 7400 u buluruz Allahtan bir mani olmazsa. Kafa capini bilmiyorum.
iste bu pek hosuma giden, pek rahatlatan bir aciklama oldu :) tesekkur ederim, ayni sekilde olmus kilo alimimiz. Doktorumuz bu ay izinde olmasa muhtemelen o da ayni seyleri soyleyecekti. Bizim doktor da 500 gr altina dusunce hoppp hadi mamaya baslayalim diyen biri degil cunku.
ayda mi 500 gr aliyorlarmis? Benim kizim 5 ay 10 gunluk canim, 6 aydan sonra adam akilli ek gidaya gecince her ay alir insallah 500 gr.
hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim.