- Konu Sahibi papatya3459
- #46.101
çok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.
sizin eşleriniz de bebekleri oyalamalarını istediğinizde çabucak yoruluyor mu benimki gibi?
bızım en buyuk kavgalarımız bu yuzden oluyor kumpıcım 10 dk dursa sukur dıcem 5 dk , sankı komsunun cocugu var kucagında agladıgı yada huzursuzlnadıgı an bana gerı ıade verıyor :26:
yaa kusan bebek çok zor oluyo.sana anca kolay gelsin diyebiliyor ve yavrularına allahtan acil şifalar diliyorum
canım yanımda akraba niyetine hiç kimse olmadığı gibi yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar da seviyi seviyo ağlayınca ya da kusunca annesiiiiiiiiiii al seni istiyo oğlun diye hemen bana veriyor.işin garibi bu çocuğumda ben de çok kıskanç oldum hep bende kalsın istiyorum biri kucağına alsa ay ne zaman geri vercek acaba diye düşünüyorum çok mu bencilleştim ne

bu arada sağ elimle iş yaparken sol kolumla oğlumu tutmaktan sol kolum bariz kas yapmış.ayrıca kapılardan falan bu pozisyonda geçerken bebeğim bir yerini çarpmasın diye fazlaca sağdan yürüyünce oraya buraya çarpmaktan sağ kolumun üst tarafları hep mor mor dolanıyorum bu ara

ne cektın beeeeee:)