2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım meyve için şunu tavsiye edebilirim.
meyve emzikleri var, meyveyi soyup içine koca bir dilim halinde koyuyorum
meyve_sebze_emzigi2b.jpg

veriyorum oğlanın eline
eme eme bitiriyo meyve ne olursa
şeftaliyi benim oğlanda sevmedi geri tükürdü, bu emziğe koyunca hepsini yemiş :9:
el mi yaman bey mi yaman ömer cihad bey :9:

yoğurdu azar azar artırıyorum, ben çok seviyorum inşallah oğlumda sever yoğurdu diyordum ama
yarım kaşıktan sonra midesi bulanmaya başlıyo
ekşi bi şey yiyomuş gibi yüzünü ekşitiyo
böyle giderse içine meyvesini katıp yedirecem
belki sever

mamayı biberonla mı veriyorsunuz?
belki biberon istemiyordur
ömere kaç zamandır doğru düzgün su içiremiyorum
biberonu hiç benimsemedi
ben bardaktan su içerken gözüme bakıo
biberonu veriyorum içsin diye, yere atıyo
bende bardakla verdim doya doya içti
anladım ki biberon istemiyo
şu basit suluklar var ya 3 delikli , bununla içiyo
FB,738,86,suluk-75-ml-kucuk-1434-bebek-urunleri-babysoft.jpg

senin yavrucak da biberon sevmiyosa kaşıkla falan deneseniz olmaz mı canım :34:

Canım bendede bu meyve filesinden vardı ama benim kız kardeşim diyetisyen gördüğünde abla kullanma bunu bakteri üretir bu dedi bende kullanmıyorum şimdi

ne zamandır meltemle denk gelemiyoruz yaaaaawww rüzgar paşa nasıl meltemmm duy sesimi sen nasılsın salih nasıllll :1:
meltem face e yazıyo bazen
ama burayı çok boşladık

merys cok ayip:-) o zaman bebeginin resmini koyda bi bakayim kel ogluna canim benim o kucuk sulukdan var ama pek kullanmiyorum biberondan kendi tutarak guzelce suyunu iciyor pasam :-) ama onu yinede almayi dusunuyorum onuda kullaniriz yesin pasam meyveleri seviyor zaten
:)))) ne güzel içiyomuş kuzucuğun
benimki öğürüyor resmen
onu midesi bulanınca sanki benimde midem bulanıyo
emziğin temizliğine biraz dikkat etmek gerekiyor canım hatırlatayım dedim

kizlar bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz gece cok kalkiyorlar mi
benimki kaçta yatarsa yatsın muhakkak 1de,3de,5de,7de kalkıyor emiyor
7den sonra nerdeyse her 10dk da bir uyanıyo saat 8de tam uyanmış oluyor
yani gece hiç kalkmıyorsam 10defa uyanıyorumdur
bu konuda çok şikayetçiyim
senin bebiş kaç defa kalkıyor

Canım bendede bu meyve filesinden vardı ama benim kız kardeşim diyetisyen gördüğünde abla kullanma bunu bakteri üretir bu dedi bende kullanmıyorum şimdi
temizliğine özen gösteriyorum canım
yedek filesi de var

iyiyim canım ne olsun çalışıyorum işler bu aralar çok yoğun aman aman fırsat verdilermi gel hemen sonuçları temiz çıkmış çok şükür üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi temiz çıkmış 1 hafta antibiyotik kullanalım sonra bırakırız dedi oyyy kuzum benim uyu annem uyu vitamin al
oh sukur temız cıkmıs. Allahım dermansız dert vermesın. Ccok gecmıs olsun kuzuya. En kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah. Op kuzuyu yerıme.

ne zamandır meltemle denk gelemiyoruz yaaaaawww rüzgar paşa nasıl meltemmm duy sesimi sen nasılsın salih nasıllll :1:
canım yaaa acıyorum topıgı ben okuyana kadar saatler gecıyor ne yazacagımıda unutup kapatıyorum, ruzgar beyle ugrasaktan bız ıyıyız sukur , gecmıs olsun kuuzna ıyıdır umarım sımdı

canım yaaa acıyorum topıgı ben okuyana kadar saatler gecıyor ne yazacagımıda unutup kapatıyorum, ruzgar beyle ugrasaktan bız ıyıyız sukur , gecmıs olsun kuuzna ıyıdır umarım sımdı

nerdesin sen meltemmmmm :47: sen hiç böyle bırakmazdın topiği beyaaaaavvvv iyi çok şükür canım yani iyiymiş ben işten eve gidince görücem bakalım iyimi

Selamlaarr.. bende epeydir giremedim bir kac gundur de gecmis yapmaya calistim firsat buldukca.. ablamlarla gorustumboglum kalabaligi hic sevmiyo asiri huysuz eve sali gunu geldik ama hala huzursuz off cok yorgunum; (( gece uykusundan bahsedilmis inanin ilk gunlerdeki gibiyiz 2saate bir uyaniyo doymuyo diye mama vermek istiyorum gece mama almiyo degisik bir durumm..allah hepimize kolaylik versinn..

Melteeemm mert de artik oturabiliyo cok uzun surmesede artirdi sureleri ve yurumeye cok hevesli hic kucakda durmak istemiyo;))

Kızıma asla dısardan bısey yedırmem. Evde kendım yapıp yedırcem dıyordum. Yogurdu, meyvesı,muhallebısı falan. Dun ılk defa babymıx yogurt yedırdım. Vıcdan azabı cekıyor muyum? Eser yok. Ohhh dısardayken ne rahatmıs ya. Emzırmek ıcın yer ara dur. Afıyet olsun kuzuma:)

Kızıma asla dısardan bısey yedırmem. Evde kendım yapıp yedırcem dıyordum. Yogurdu, meyvesı,muhallebısı falan. Dun ılk defa babymıx yogurt yedırdım. Vıcdan azabı cekıyor muyum? Eser yok. Ohhh dısardayken ne rahatmıs ya. Emzırmek ıcın yer ara dur. Afıyet olsun kuzuma:)
Şimdi ilk bebek olduğundan mükemmeliyetçi takılıyoruz, ikinci bebekte bu kadar mükemmeliyetçi ol(a)mayacağmızı düşünüyorum ben de. İyi yapmışsın canım. Ben de hipp in kavanoz mamalarından filan alırım zamanla senin gibi, dışarıda gerekli durumlarda, küçük hanımın da şapur şupur götüreceğimden eminim. Şuraya video yüklenseydi de size daha 4 buçuk aylıkken benim dondurmamdan nasıl yaladığını gösterebilseydim, burnunu gömecekmiş gibi dondurmaya yumuluyordu resmen. İnsan onlar iştahla yeyince çok da kötü birşey yapmıyormuş gibi hissediyor zaten. Yani dediğin gibi, afiyet olsunnn :9:

Selamlaarr.. bende epeydir giremedim bir kac gundur de gecmis yapmaya calistim firsat buldukca.. ablamlarla gorustumboglum kalabaligi hic sevmiyo asiri huysuz eve sali gunu geldik ama hala huzursuz off cok yorgunum; (( gece uykusundan bahsedilmis inanin ilk gunlerdeki gibiyiz 2saate bir uyaniyo doymuyo diye mama vermek istiyorum gece mama almiyo degisik bir durumm..allah hepimize kolaylik versinn..

Melteeemm mert de artik oturabiliyo cok uzun surmesede artirdi sureleri ve yurumeye cok hevesli hic kucakda durmak istemiyo;))
Hehehe bizim durum sizinkinini tam tersi, benim kızım da evde yalnız kaldık mı sürekli bağırarak kucak istiyor. Ama misafir geldiğinde ya da biz bir yere gittiğimizde prenses takılıyor, misafirlerin yüzünü inceliyor, sohbetlerimizi dinliyor. Analı kızlı korkunç gezenti olduk, çağıran herkese, her yere gidiyoruz, evimizde de ağırlıyoruz. Her gün bir yerdeyiz, olmadı kendimizi zorla davet ettiriyoruz:9: burada eşi ara sıra şehirdışına çıkan bir komşum var, geçen akşam 10 buçuğa kadar oradaydık. Kızım henüz gördüğü herşeyi isteme dönemine girmediği için onun bir buçuk yaşındaki kızı da bizi pek sevdi :9:
istanbul annelerine duyrulur, makul mesafelere tarafımızca itina ile gidilir :52:

Hehehe bizim durum sizinkinini tam tersi, benim kızım da evde yalnız kaldık mı sürekli bağırarak kucak istiyor. Ama misafir geldiğinde ya da biz bir yere gittiğimizde prenses takılıyor, misafirlerin yüzünü inceliyor, sohbetlerimizi dinliyor. Analı kızlı korkunç gezenti olduk, çağıran herkese, her yere gidiyoruz, evimizde de ağırlıyoruz. Her gün bir yerdeyiz, olmadı kendimizi zorla davet ettiriyoruz:9: burada eşi ara sıra şehirdışına çıkan bir komşum var, geçen akşam 10 buçuğa kadar oradaydık. Kızım henüz gördüğü herşeyi isteme dönemine girmediği için onun bir buçuk yaşındaki kızı da bizi pek sevdi :9:
istanbul annelerine duyrulur, makul mesafelere tarafımızca itina ile gidilir :52:
istanbula taşınıp seni misafir edesim geldi kumpi :9::9::9:

Şimdi ilk bebek olduğundan mükemmeliyetçi takılıyoruz, ikinci bebekte bu kadar mükemmeliyetçi ol(a)mayacağmızı düşünüyorum ben de. İyi yapmışsın canım. Ben de hipp in kavanoz mamalarından filan alırım zamanla senin gibi, dışarıda gerekli durumlarda, küçük hanımın da şapur şupur götüreceğimden eminim. Şuraya video yüklenseydi de size daha 4 buçuk aylıkken benim dondurmamdan nasıl yaladığını gösterebilseydim, burnunu gömecekmiş gibi dondurmaya yumuluyordu resmen. İnsan onlar iştahla yeyince çok da kötü birşey yapmıyormuş gibi hissediyor zaten. Yani dediğin gibi, afiyet olsunnn :9:

öyle bir yediki allahım niye kendimi bu zamana kadar kasmışım. dışarda yedirseymişim hep dedim. sakındığın göze çöp batarmış. oluruna bıraktım... kuzunun o tatlı halini de faceden ayrılmasaydın izlerdik :(

istanbula taşınıp seni misafir edesim geldi kumpi :9::9::9:
Canim seni iyice istahlandirmak gibi olmasin ama bir de misafirlige gittigimiz yerlere eger orada da bebisler varsa hediyeyle, ayrica kuru incirli,kayisili, pekmezli, cevizli kekle sahsim tarafindan pisirilmis kekle gidiyoruz :) yani ev sahibine bir tek kahve ya da cay ikram etmesi kaliyor :) oturdugumuz sitede satilik/kiralik 2+1 ler, 3+1 ler var; bu bilgiyi de vereyim :))
öyle bir yediki allahım niye kendimi bu zamana kadar kasmışım. dışarda yedirseymişim hep dedim. sakındığın göze çöp batarmış. oluruna bıraktım... kuzunun o tatlı halini de faceden ayrılmasaydın izlerdik :(
canim valla bazen burasi iyice duruldu, face e mi gecsem tekrar diye dusunmuyor degilim. Ama ne bileyim iste, facebook antipatimi asip da harekete gecemiyorum. Naz yapmak gibi algilamayin ne olur da, yazdim iste, facebook iliskileri cok dejenere ettiginden oyle bir uyuz olmusum ki, sahte hesapla bile bu duygudan kurtulamiyorum.

Canim seni iyice istahlandirmak gibi olmasin ama bir de misafirlige gittigimiz yerlere eger orada da bebisler varsa hediyeyle, ayrica kuru incirli,kayisili, pekmezli, cevizli kekle sahsim tarafindan pisirilmis kekle gidiyoruz :) yani ev sahibine bir tek kahve ya da cay ikram etmesi kaliyor :) oturdugumuz sitede satilik/kiralik 2+1 ler, 3+1 ler var; bu bilgiyi de vereyim :))

canim valla bazen burasi iyice duruldu, face e mi gecsem tekrar diye dusunmuyor degilim. Ama ne bileyim iste, facebook antipatimi asip da harekete gecemiyorum. Naz yapmak gibi algilamayin ne olur da, yazdim iste, facebook iliskileri cok dejenere ettiginden oyle bir uyuz olmusum ki, sahte hesapla bile bu duygudan kurtulamiyorum.

valla kk ya yazmaya basladıgımdan bu yana sadece ona bakmak ıcın acıyorum artık face ı. Sende oyle yap. Takılma dıgerlerıne. Hem sankı orası burdan kalabalık gıbı.

Canim harikasinn valla.. alt katta oturan Komsu teyze ameliyat olmus agzi ile cagirdi gel diye valla bir turlu firsat bulamjyorum bazende ayy gecmis olsuna bos gidilmez bari pasta borek yapsaydim diyorum yine kaliyo:)) ama haftaya gitmelyim evdeki son haftam sonraa is hayati basliyor:)(

öyle bi yazmışsın ki nefis çekiyo valla :))))
eminim çok lezzetlidir okurken bile ağzı sulanıyo insanın
iyiki hamile değilim :)) yoksa bebeğimin vucudu göz göz kek şeklinde atardı :9::9::9:
face baya aktif buraya göre
günde kaç defa buraya gelip gittiğimi saymadım ama
dönüp dolanıp aynı msjları okuyunca da sıkılıyorum açıkçası

benim paşam gece en az 2 defa kesin kalkıyor gecede 1 buçuk 2 den önce uyumuyor oda ayrı sabahda 10 gibi kalkıyor ben yemek için öyle saat ayarlamadım yani gece 10dan sabah 12 ye kadar sadece anne sütü veriyorum sonrada benim canım ne zaman isterse ek gida ve sütümden veriyorum yani arasını hiç saate bakmadım ama uzun aralıklarla vermiyorum en fazla bir saat sürüyordur herhalde meme herzaman hazır ufak bir vızırdamasında veriyorum ek gida olarakda herobabynin meyve püresini veriyorum onu cok seviyor ağzını açıyor hemen :nazar::nazar:çorba yapıyorum bide keçi yoğurduna pekmez katıyorum bieraz onuda öyle yiyor 3 gündürkide bebe büskivisinin içine keçi peyniri ve zeytin koyuyorum onuda öyle yediriyorum onu pek sevmiyor ama acaba cok mu yakın zamanlarda besliyorum ya yarın unutmasamda bir saat tutsam ne kadar aralıklarla veriyorum diye :45::45::45:

Back
X