- Konu Sahibi papatya3459
- #46.161
denizde gelmiyor bu aralar kötü bir şey yoktur umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım meyve için şunu tavsiye edebilirim.
meyve emzikleri var, meyveyi soyup içine koca bir dilim halinde koyuyorum
![]()
veriyorum oğlanın eline
eme eme bitiriyo meyve ne olursa
şeftaliyi benim oğlanda sevmedi geri tükürdü, bu emziğe koyunca hepsini yemiş
el mi yaman bey mi yaman ömer cihad bey
yoğurdu azar azar artırıyorum, ben çok seviyorum inşallah oğlumda sever yoğurdu diyordum ama
yarım kaşıktan sonra midesi bulanmaya başlıyo
ekşi bi şey yiyomuş gibi yüzünü ekşitiyo
böyle giderse içine meyvesini katıp yedirecem
belki sever
mamayı biberonla mı veriyorsunuz?
belki biberon istemiyordur
ömere kaç zamandır doğru düzgün su içiremiyorum
biberonu hiç benimsemedi
ben bardaktan su içerken gözüme bakıo
biberonu veriyorum içsin diye, yere atıyo
bende bardakla verdim doya doya içti
anladım ki biberon istemiyo
şu basit suluklar var ya 3 delikli , bununla içiyo
![]()
senin yavrucak da biberon sevmiyosa kaşıkla falan deneseniz olmaz mı canım![]()
meltem face e yazıyo bazenne zamandır meltemle denk gelemiyoruz yaaaaawww rüzgar paşa nasıl meltemmm duy sesimi sen nasılsın salih nasıllll![]()
:)))) ne güzel içiyomuş kuzucuğunmerys cok ayipo zaman bebeginin resmini koyda bi bakayim kel ogluna canim benim o kucuk sulukdan var ama pek kullanmiyorum biberondan kendi tutarak guzelce suyunu iciyor pasam
ama onu yinede almayi dusunuyorum onuda kullaniriz yesin pasam meyveleri seviyor zaten
benimki kaçta yatarsa yatsın muhakkak 1de,3de,5de,7de kalkıyor emiyorkizlar bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz gece cok kalkiyorlar mi
temizliğine özen gösteriyorum canımCanım bendede bu meyve filesinden vardı ama benim kız kardeşim diyetisyen gördüğünde abla kullanma bunu bakteri üretir bu dedi bende kullanmıyorum şimdi
oh sukur temız cıkmıs. Allahım dermansız dert vermesın. Ccok gecmıs olsun kuzuya. En kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah. Op kuzuyu yerıme.iyiyim canım ne olsun çalışıyorum işler bu aralar çok yoğun aman aman fırsat verdilermi gel hemen sonuçları temiz çıkmış çok şükür üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi temiz çıkmış 1 hafta antibiyotik kullanalım sonra bırakırız dedi oyyy kuzum benim uyu annem uyu vitamin al
oh sukur temız cıkmıs. Allahım dermansız dert vermesın. Ccok gecmıs olsun kuzuya. En kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah. Op kuzuyu yerıme.
minikbebek geçmiş olsun canım
canım yaaa acıyorum topıgı ben okuyana kadar saatler gecıyor ne yazacagımıda unutup kapatıyorum, ruzgar beyle ugrasaktan bız ıyıyız sukur , gecmıs olsun kuuzna ıyıdır umarım sımdıne zamandır meltemle denk gelemiyoruz yaaaaawww rüzgar paşa nasıl meltemmm duy sesimi sen nasılsın salih nasıllll![]()
canım yaaa acıyorum topıgı ben okuyana kadar saatler gecıyor ne yazacagımıda unutup kapatıyorum, ruzgar beyle ugrasaktan bız ıyıyız sukur , gecmıs olsun kuuzna ıyıdır umarım sımdı
Şimdi ilk bebek olduğundan mükemmeliyetçi takılıyoruz, ikinci bebekte bu kadar mükemmeliyetçi ol(a)mayacağmızı düşünüyorum ben de. İyi yapmışsın canım. Ben de hipp in kavanoz mamalarından filan alırım zamanla senin gibi, dışarıda gerekli durumlarda, küçük hanımın da şapur şupur götüreceğimden eminim. Şuraya video yüklenseydi de size daha 4 buçuk aylıkken benim dondurmamdan nasıl yaladığını gösterebilseydim, burnunu gömecekmiş gibi dondurmaya yumuluyordu resmen. İnsan onlar iştahla yeyince çok da kötü birşey yapmıyormuş gibi hissediyor zaten. Yani dediğin gibi, afiyet olsunnnKızıma asla dısardan bısey yedırmem. Evde kendım yapıp yedırcem dıyordum. Yogurdu, meyvesı,muhallebısı falan. Dun ılk defa babymıx yogurt yedırdım. Vıcdan azabı cekıyor muyum? Eser yok. Ohhh dısardayken ne rahatmıs ya. Emzırmek ıcın yer ara dur. Afıyet olsun kuzuma:)
Hehehe bizim durum sizinkinini tam tersi, benim kızım da evde yalnız kaldık mı sürekli bağırarak kucak istiyor. Ama misafir geldiğinde ya da biz bir yere gittiğimizde prenses takılıyor, misafirlerin yüzünü inceliyor, sohbetlerimizi dinliyor. Analı kızlı korkunç gezenti olduk, çağıran herkese, her yere gidiyoruz, evimizde de ağırlıyoruz. Her gün bir yerdeyiz, olmadı kendimizi zorla davet ettiriyoruzSelamlaarr.. bende epeydir giremedim bir kac gundur de gecmis yapmaya calistim firsat buldukca.. ablamlarla gorustumboglum kalabaligi hic sevmiyo asiri huysuz eve sali gunu geldik ama hala huzursuz off cok yorgunum; (( gece uykusundan bahsedilmis inanin ilk gunlerdeki gibiyiz 2saate bir uyaniyo doymuyo diye mama vermek istiyorum gece mama almiyo degisik bir durumm..allah hepimize kolaylik versinn..
Melteeemm mert de artik oturabiliyo cok uzun surmesede artirdi sureleri ve yurumeye cok hevesli hic kucakda durmak istemiyo)
istanbula taşınıp seni misafir edesim geldi kumpiHehehe bizim durum sizinkinini tam tersi, benim kızım da evde yalnız kaldık mı sürekli bağırarak kucak istiyor. Ama misafir geldiğinde ya da biz bir yere gittiğimizde prenses takılıyor, misafirlerin yüzünü inceliyor, sohbetlerimizi dinliyor. Analı kızlı korkunç gezenti olduk, çağıran herkese, her yere gidiyoruz, evimizde de ağırlıyoruz. Her gün bir yerdeyiz, olmadı kendimizi zorla davet ettiriyoruzburada eşi ara sıra şehirdışına çıkan bir komşum var, geçen akşam 10 buçuğa kadar oradaydık. Kızım henüz gördüğü herşeyi isteme dönemine girmediği için onun bir buçuk yaşındaki kızı da bizi pek sevdi
istanbul annelerine duyrulur, makul mesafelere tarafımızca itina ile gidilir![]()
Şimdi ilk bebek olduğundan mükemmeliyetçi takılıyoruz, ikinci bebekte bu kadar mükemmeliyetçi ol(a)mayacağmızı düşünüyorum ben de. İyi yapmışsın canım. Ben de hipp in kavanoz mamalarından filan alırım zamanla senin gibi, dışarıda gerekli durumlarda, küçük hanımın da şapur şupur götüreceğimden eminim. Şuraya video yüklenseydi de size daha 4 buçuk aylıkken benim dondurmamdan nasıl yaladığını gösterebilseydim, burnunu gömecekmiş gibi dondurmaya yumuluyordu resmen. İnsan onlar iştahla yeyince çok da kötü birşey yapmıyormuş gibi hissediyor zaten. Yani dediğin gibi, afiyet olsunnn![]()
Canim seni iyice istahlandirmak gibi olmasin ama bir de misafirlige gittigimiz yerlere eger orada da bebisler varsa hediyeyle, ayrica kuru incirli,kayisili, pekmezli, cevizli kekle sahsim tarafindan pisirilmis kekle gidiyoruz :) yani ev sahibine bir tek kahve ya da cay ikram etmesi kaliyor :) oturdugumuz sitede satilik/kiralik 2+1 ler, 3+1 ler var; bu bilgiyi de vereyim :))istanbula taşınıp seni misafir edesim geldi kumpi![]()
canim valla bazen burasi iyice duruldu, face e mi gecsem tekrar diye dusunmuyor degilim. Ama ne bileyim iste, facebook antipatimi asip da harekete gecemiyorum. Naz yapmak gibi algilamayin ne olur da, yazdim iste, facebook iliskileri cok dejenere ettiginden oyle bir uyuz olmusum ki, sahte hesapla bile bu duygudan kurtulamiyorum.öyle bir yediki allahım niye kendimi bu zamana kadar kasmışım. dışarda yedirseymişim hep dedim. sakındığın göze çöp batarmış. oluruna bıraktım... kuzunun o tatlı halini de faceden ayrılmasaydın izlerdik![]()
Canim seni iyice istahlandirmak gibi olmasin ama bir de misafirlige gittigimiz yerlere eger orada da bebisler varsa hediyeyle, ayrica kuru incirli,kayisili, pekmezli, cevizli kekle sahsim tarafindan pisirilmis kekle gidiyoruz :) yani ev sahibine bir tek kahve ya da cay ikram etmesi kaliyor :) oturdugumuz sitede satilik/kiralik 2+1 ler, 3+1 ler var; bu bilgiyi de vereyim :))
canim valla bazen burasi iyice duruldu, face e mi gecsem tekrar diye dusunmuyor degilim. Ama ne bileyim iste, facebook antipatimi asip da harekete gecemiyorum. Naz yapmak gibi algilamayin ne olur da, yazdim iste, facebook iliskileri cok dejenere ettiginden oyle bir uyuz olmusum ki, sahte hesapla bile bu duygudan kurtulamiyorum.
Canim seni iyice istahlandirmak gibi olmasin ama bir de misafirlige gittigimiz yerlere eger orada da bebisler varsa hediyeyle, ayrica kuru incirli,kayisili, pekmezli, cevizli kekle sahsim tarafindan pisirilmis kekle gidiyoruz :) yani ev sahibine bir tek kahve ya da cay ikram etmesi kaliyor :) oturdugumuz sitede satilik/kiralik 2+1 ler, 3+1 ler var; bu bilgiyi de vereyim :))
canim valla bazen burasi iyice duruldu, face e mi gecsem tekrar diye dusunmuyor degilim. Ama ne bileyim iste, facebook antipatimi asip da harekete gecemiyorum. Naz yapmak gibi algilamayin ne olur da, yazdim iste, facebook iliskileri cok dejenere ettiginden oyle bir uyuz olmusum ki, sahte hesapla bile bu duygudan kurtulamiyorum.