- Konu Sahibi papatya3459
- #46.221
selam kızlar... hep telefondan bağlanıyodum ama nedense sitenin android uygulamasında sanırım sorun var siteye girilemiyo bi türlü. ayın başında işe başlıcam. bende anne ya da kayınvalidenin bebeğime bakması gibi bi durum yok malesef... bakıcı ayarladım bizim ewin civarında oturuyo 50 yaşında bir abla... işe başlayana kadar bebeğimin de bakıcının da alışması için şimdiden günde bi kaç saatliğine bakıcıya gelmesini söyledim. 2-3 gündür geliyo. oğlum alıştı epeyce. en azından yabancılamıyo ve ona da gülücük atmaya başladı. bakıcımız gel gel gel yapınca kollarını uzatıyo ona. bakıcı da uyutabiliyo ve mamalarını nasıl hazırladığımı falan öğrendi. ayrıca eve kamera da kurdum. bilgisayara bir program yükledim tüm gün kesintisiz çekim yapıyo. bugün de bakıcı varken denedim. ses çok net değil ama gene de oğlum ağladığı zaman ses çıkıyo. yüksek sesleri duyabiliyoruz. mikrofon alırsam o sorun da halledilir. netbook u da TV ünitesinin üzerine koydum bütün odayı net çekebiliyo. oğlumun odasına da eşimin bilgisayarını hazırlıcam o şekilde. bakıcıya da kamera olduğunu söyledim ayağını denk alsın diye. biraz hık mık yaptı ama kabul etti. etmese de o kamera olacak zaten ewde. senle ilgisi yok kim gelirse gelsin ben kamerayı koyucam dedim. hatta kimlik fotokopisi ile ikametgah da isticem yarın. eşim bi araştırıcak.. içim şimdiden kötü oluyo elaleme çocuğumu ewimi bırakıp gidicem diye. gözün arkada kalmasın yawrum diyo abla bana ama gene de insanın içi rahat etmiyo.