- Konu Sahibi papatya3459
- #46.241
gözlerin dolmasın kıyamam ne yapalım ben çok erken bıraktım ya alıştım galiba ama pazartesi günlerine gıcık oluyorumbunları yazmak istememiştim duygulanmayalım die. aha da gözlerim doldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözlerin dolmasın kıyamam ne yapalım ben çok erken bıraktım ya alıştım galiba ama pazartesi günlerine gıcık oluyorumbunları yazmak istememiştim duygulanmayalım die. aha da gözlerim doldu![]()
hiç sorma valla bizim kızlar hamilelik döneminde maş. sabahın köründe bir geliyorlardı ooooooooooooooooo hiç sorma sor yetişiyordum herkes bir doğurdu kimseden eser kalmadıAllahtan masa başı çalışıyoruz,![]()
gözlerin dolmasın kıyamam ne yapalım ben çok erken bıraktım ya alıştım galiba ama pazartesi günlerine gıcık oluyorum
ayyyy ne güzel biz çalışıyoruz resmi tatillerde :) normalde cumarteside öğlene kadar çalışıyoruz ama süt iznimi cumartesi için aldım ben 1 sene gitmeyeceğim sonra devam edeceğimben Ctesi de çalışmıyorum. Şimdi 30 ağstos ta tatil. Allahım zor bekliyorum Perşembeyi hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuKızımla sevişcez biz
![]()
hiç sorma valla bizim kızlar hamilelik döneminde maş. sabahın köründe bir geliyorlardı ooooooooooooooooo hiç sorma sor yetişiyordum herkes bir doğurdu kimseden eser kalmadı
bende bakıyorum 2014 şubat annelerine ayyyy çok heyecanlılarTakip ediyodum merak etmeDiğer topiklere bakıyorum Hele kasım 2012 anneleri haala aynı tempo devam çok hoşuma gitti. Bide şey hoşuma gitmiyor. Bazı yerlerde bakıyorum. Sanki koğuş ağası gibi topiğin bi çok bileni oluyo her kes ona soru soruyo çok biliyomuş gibi o çok komik oluyo. 52: geçen gün bi yerde kavga bile çıkmıştı bu yüzden.
Bu liderlik hırsı kötü şey :44::44: Şimdi 2014 Şubat annelerini de arada geziyorum heyecanlı oluyo.. Eski günler geliyo aklıma
İnşallah onlar kopmazlar
![]()
satan yer yokmu yawww al gitsin ne yapacam bu arada süt işini ne yapıyorsun canımCanım elmalı kurtabiye istedi, hamur işlerinden hiç anlamam31:
![]()
Eşim korunuodu belliki işe yaramamış( şu an hiç bişey düşünemiorum sadece şok geçiriorum
(((((((((((
Valla canim haberlere denk gelmedigim surece iyiyim. Anne oldugumdan beri savas haberlerini izlemek cok agir geliyor, o cocuklarin, bebeklerin cektigi eziyeti gormek mahvediyor beni. Elimden birsey gelmiyor.kumpiiiiiiii haticemmmmmm nasılsınız şekerlerrr
hiç sorma ben hiç haberlere bakmıyorum desem yeridir geçen int ten bakayım dedim şirkette bir başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu yani rabbim o canilere akıl fikir versin inş. kimseyi yavrusundan ayırmasın inş. sormadım hiç nerde oturuyor diye benimde pek kanım kaynadı kız :) dur bakam belkim ayarlarız hep beraber bir buluşma ne dersiniz kızlarCanim nasibi varmis bu dunyada, gelmesini istemis Allah. Hayir vardir elbet, eminim ileride iyi ki dogurmusum diyeceksin. Ama artik ne olur herkes anlasin, dogal korunma diye, sut koruyor diye birsey yok. Sirf birseyleri 'biraz daha fazla hissetmek'icin deger mi bu gerginlikleri yasamaya? Sahsen esime boyle bir konuda guvenemem. Insanlik hali, zamanlamasini kacirabilir, ya da oncesindeki sivi hamile kalmana yetebilir. Ama sonuc degismez, tum yuku anne ceker, erkek sabah isine gider aksam gelir. Kadinlarin biraz daha isini sansa birakmamasi gerekiyor.
Valla canim haberlere denk gelmedigim surece iyiyim. Anne oldugumdan beri savas haberlerini izlemek cok agir geliyor, o cocuklarin, bebeklerin cektigi eziyeti gormek mahvediyor beni. Elimden birsey gelmiyor.
sizler nasilsiniz? Delidubleyle frekansiniz cok tuttu masallah, bence ayni sehirdeyseniz yuzyuze tanismalisiniz :) size hayirli haftalar olsun, isiniz pek hafif olsun, rahat bir haftanin ardindan bebislerinize kavusun, eh calisan bir anne olarak da guzel bir haftasonunu hak ediyorsunuz bence, o da cok guzel gecsin.
biz emayrazla yuzyuze tanistik, oyle guzel gecti ki. Artik bir dostum oldugunu dusunuyorum, o denli guzel bir baslangic oldu. Haticeyle de tanisacagiz, sadece uzak oturdugumuz icin ayarlayamadik. Istanbul anneleri makul bir noktada toplanirsa gelmek isterim, ben de daha once bunu teklif etmistim, pek orali olan olmadi. Bebekle zor olabilecegini dusunuyor olabilirler tabi, normal olarak.hiç sorma ben hiç haberlere bakmıyorum desem yeridir geçen int ten bakayım dedim şirkette bir başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu yani rabbim o canilere akıl fikir versin inş. kimseyi yavrusundan ayırmasın inş. sormadım hiç nerde oturuyor diye benimde pek kanım kaynadı kız :) dur bakam belkim ayarlarız hep beraber bir buluşma ne dersiniz kızlar
sütüm yok emziremiyorum. zaten katı gıdalara geçtik. mama şeklinde veriyoruz devam sütünü.satan yer yokmu yawww al gitsin ne yapacam bu arada süt işini ne yapıyorsun canım
Pendik'e yakınım ben. Frekansım her kesle tutar benim kumpii. yapı olarak şen şakrak birisiyimdir. fııkırdak der hep annem hehehehe. Kızımda şimdiden kikirik oldu çıktı. olsun napalım. Çok durgun patates bir yapım yoktur. 33 bitti yaş olarak . Buluşma ayarlandığında nasıl olur bilmiyorum pozisyona bağlı. gelebilirim gelemeyebilirim söz vermiyim olur mu? Şimdidenhiç sorma ben hiç haberlere bakmıyorum desem yeridir geçen int ten bakayım dedim şirkette bir başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu yani rabbim o canilere akıl fikir versin inş. kimseyi yavrusundan ayırmasın inş. sormadım hiç nerde oturuyor diye benimde pek kanım kaynadı kız :) dur bakam belkim ayarlarız hep beraber bir buluşma ne dersiniz kızlar
ömer cihadım bugün 6 aylık oldu
maşallah kuzuma![]()
Kızlar oğlum daha 6 buçuk aylık ve ben hamileyim şoktayım şimdi test yaptm ve sonuç kop koyu pozitiff((((((((((((((
Kızlar bebişlerinize tahıl veriyormusunuz ? Ben hip in 7 tahıllısını anne sutu ıle veriyorum bide milupanın gece tahıllısını aldım fakat vermekte cok zorlanıyorum zorla aglaya aglaya gonlumde razı gelmiyo aglamasına ama yesin istiyorum
Canım elmalı kurtabiye istedi, hamur işlerinden hiç anlamam31:
![]()
biz emayrazla yuzyuze tanistik, oyle guzel gecti ki. Artik bir dostum oldugunu dusunuyorum, o denli guzel bir baslangic oldu. Haticeyle de tanisacagiz, sadece uzak oturdugumuz icin ayarlayamadik. Istanbul anneleri makul bir noktada toplanirsa gelmek isterim, ben de daha once bunu teklif etmistim, pek orali olan olmadi. Bebekle zor olabilecegini dusunuyor olabilirler tabi, normal olarak.
kumpiiiiiiii haticemmmmmm nasılsınız şekerlerrr
evet sana dedimmm kuzummm haticemmmm benim iyi anam iyi olda tembel fındık seniiii becerir beceri canım benim sıkma canını yokum canım ben burdan takip ediyorum siziKimmm, Ben mi, bana mi dedin :) Iyiyim Cok sur :) Benim findikla donme egzersizleri yapiyoruz. Hala tam beceremiyo da :) sen facede var miydin minikbebek :)
aynı bizi anlatmışsın canım...