2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Sana da hayırlı cumalar arkadaşım... Bizim bebiş çok huysuz, yere bırakınca bağırmaya başlıyor, ağlamak değil ama bas bas bağırıyor :)) kucağa alır almaz susuyor. Bunun geçici bir dönem olduğu ile ilgili kendimi avutuyorum. Kollarım kas yaptı. Eşimin de pek bir faydası olmuyor. Ek gıdaya başladık, meyve püresindeyiz henüz, yememek için uğraş veriyor. Çok bıdık bunlar, çookk ve göründüklerinden çok daha fazla akıllılar, nasıl ilgi çekeceklerini çok iyi biliyorlar :))))

mrb canım benim bebeğim de hiç durmuyor.6 aylık aşısından beri bir huysuz ki anlatamam, bir de ilk dişimiz çıktı...

mrb canım benim bebeğim de hiç durmuyor.6 aylık aşısından beri bir huysuz ki anlatamam, bir de ilk dişimiz çıktı...

Ben huysuzluklarının aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü biz aşımızı 3 gün önce olduk ama huysuzluğumuz 10 gün önce başladı. Sadece dönemsel olarak aynı zamana denk geliyor. Uykuları da zaten azdı, şimdi uykuya dalmakta da problem yaşıyoruz. Doktor dişleri yakın zamanda çıkacak gibi görünmüyor dedi. Çıkana kadar böyle devam edecekse işimiz var :))) Amanın aman....

Biz geldik teyzoslarrr tatilimiz bitti. Deniz suya bayıldı bizim titredigimiz buz gibi denizden cıkmak istemedi ama 10dk dayanabildim hergün korktum üsüyecek diye iste bide size denizkızımın fotosuEki Görüntüle 787637
şapkasını, mayosunu sevsinler onun! Nasıl da mutlu, maşallah ona. Woodoo cum herkes facebook grubuna taşındı, burası çok ıssızlaştı. Ben de başta direndim burada kalalım diye ama bir süre sonra çok tıkandı burası, çok aktif orası şimdi. Sen yokken orda kızın deniz'den bahsettiler, çok tatlı dediler, kızın en beğenilen kız bebekler arasında ;) Siz de gelin de grubu şenlendirin yaw :)

Kızlar bişey sorcam bebegım kafasını hafifçe bı yere çarptı orası çizik gibi kızardı herhangi oneriniz varmı bildiğiniz bir krem varmı kullandıgınız

süt içmeyi reddeden bebeğim şimdi de ek gıdaları yutmuyor. ağzında bekletip boğulunca kusuyor. dr. herhangi bir sorun yok dedi. inat yapıyormuş. gece gündüz bölük pörçük uyuyor. çok üzülüyorum ve korkuyorum hasta olur diye. dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiçbirimizin yavrusuna sıkıntı hastalık vermesin. çok zor çokkk :(

merhabahanımlar bende yeni katıldım aranıza.siziuzun zamandır takipediyordum.yeni üye olmak nasip oldu.benimde 27şubat doğumlu bir kızım var.şimdilik bu kadar.

Kızlar bişey sorcam bebegım kafasını hafifçe bı yere çarptı orası çizik gibi kızardı herhangi oneriniz varmı bildiğiniz bir krem varmı kullandıgınız

Canım ben böyle durumlarda hep bepanten plus krem kullanırım. Tırnağı ile kendini çizdiğinde, tükürükten ağız kenarları kızardığında vs...

şapkasını, mayosunu sevsinler onun! Nasıl da mutlu, maşallah ona. Woodoo cum herkes facebook grubuna taşındı, burası çok ıssızlaştı. Ben de başta direndim burada kalalım diye ama bir süre sonra çok tıkandı burası, çok aktif orası şimdi. Sen yokken orda kızın deniz'den bahsettiler, çok tatlı dediler, kızın en beğenilen kız bebekler arasında ;) Siz de gelin de grubu şenlendirin yaw :)
Sorma cok neseli bi bebek suratsız anasına benzememis hic:37: ya sorma kimsecikler yok bizde misafir vardı almanyadan 1 aydır giremedim pek ama genel bi azalma olmus icim burkuldu yaaaaaa neler konusmustuk burada gobüsümün üstüne laptop u koyup az okuyup az yazmadımdı siz hepiniz orjinal face hesaplarınızdan mı oradasınız ben fake hesap acmakla ugrasamam :S

Sorma cok neseli bi bebek suratsız anasına benzememis hic:37: ya sorma kimsecikler yok bizde misafir vardı almanyadan 1 aydır giremedim pek ama genel bi azalma olmus icim burkuldu yaaaaaa neler konusmustuk burada gobüsümün üstüne laptop u koyup az okuyup az yazmadımdı siz hepiniz orjinal face hesaplarınızdan mı oradasınız ben fake hesap acmakla ugrasamam :S

gunaydın arkadaşlar bende burada kalmak isteyenlerdenim.herkes facede galiba.kuzularınız nasıl.

gunaydın anneler...Bebegime oyun halısı almayı duşunuyorum.Hangi markaları onerirsiniz hangisi daha kullanşlı...

Benim cimcime daha disleri cikmadan damaklarinin arasinda tüm gücüyle memme ısırmaya basladi kizlar. Uyanikken emdiginde yapiyor, uyurken emdigi zamanlarda yapmiyor. Sizde de var mi bu durum?
Bir de bir koltukcuya ya da perdeciye gidip musteri kiliginda, kumas kataloglarindan birini mi calsam diyorum :))) kizimin en sevdigi sey farkli renk ve dokulardaki kumaslari ellemek, tirnaklamak :) 5-6 aylik bebegi olan anneler goturulecek en guzel hediye kumas katalogu olmali :))

evet canım benim kızımın dişleri çıkmadı ama emerken bazen ısırdığı oluyo.sonrada gülüyo onlar bizim herşeyimiz.

kımsecıkler kalmamıs burularda....

ış yerındeyım ve oğlumu cok ozledııımm.. sımdı ona süt sağıyoru tek ellede sıze yazayım dedımm :)))buraları boş gorneye dayanamıyor ınsan..

merhaba bende şuanda işteyim.3 tane kızım var.hepside şuanda evde beni bekliyor.çok zormuş çocuklarımdan ayrı kalmak.işe başlayalı 1 ay kadar oldu.eve gittiğim zaman hepside kucağıma atılıyor.ilk günler daha zordu benim için.çalışan anneler sizlerde zorlanıyormusunuz.

merhaba bende şuanda işteyim.3 tane kızım var.hepside şuanda evde beni bekliyor.çok zormuş çocuklarımdan ayrı kalmak.işe başlayalı 1 ay kadar oldu.eve gittiğim zaman hepside kucağıma atılıyor.ilk günler daha zordu benim için.çalışan anneler sizlerde zorlanıyormusunuz.

merhaba zeynepbetul çalışan anne olarak zorlanmazmıyız.Allah kızlarını bağışlasın.benim de iki tane oğluşum var.

Back
X