2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam güzel anneler nasılsınız.biz bugün 6 ay aşılarımızı olduk.aşı olurken çok ağladı kuzum boyu uzamış kızımın 2 ayda 1kg kadar almış. sizce nasıl
Bizimki de o kadar aldı cnm bence iyi :nazar:

selam kizlar nasilsiniz esim ameliyat oldu biraz zor oldu insallah daha olmaz diycem ama her iki bobregide tas dolu ona bisey olacak diye korkuyorum allahim onu ogluna bana ve anne babasina bagislasin oglumuda doktora goturdum hava degisliginden grip oksuruk falan oldu ilac kullundik simdi daha iyi sukur ama idrar yolu enfeksiyonu olmus onun icinde ilac kullandik bugun tekrar tahlil verdik 2gun sonra sonuc cikacak insallah gecmistir 1hafta sonra evimize gidicez insallah cocukla gocebe hayat zormus ya
Cok gecmis olsun cnm üstüste gelmis hersey kısa zamanda hallolur da rahatlarsın ins tez zamanda

selam kizlar nasilsiniz esim ameliyat oldu biraz zor oldu insallah daha olmaz diycem ama her iki bobregide tas dolu ona bisey olacak diye korkuyorum allahim onu ogluna bana ve anne babasina bagislasin oglumuda doktora goturdum hava degisliginden grip oksuruk falan oldu ilac kullundik simdi daha iyi sukur ama idrar yolu enfeksiyonu olmus onun icinde ilac kullandik bugun tekrar tahlil verdik 2gun sonra sonuc cikacak insallah gecmistir 1hafta sonra evimize gidicez insallah cocukla gocebe hayat zormus ya

Amin canim, Cok gecmis olsun... Rabbim sagligina kavustursun bir an once.

Çok geçmiş olsun oğluna ve eşine, Allahım şifa versin en kkısa zamanda inşallah.Geldimi sıkıntılar üst üste gelir zaten, sen sıkma canını herşey yoluna girer Allahın izniyle.

Geçmiş olsun mavusbebek,umarım taşlar tekrarlamaz.
Ben de seni çok özledim kumpirella :)
Yazabildiğim kadar yazacağım artık ama ne kadar olsa da çoğu arkadaş bırakmış burayı değil mi?
Facebook ta butür grupları kullanmayı sevmiyorum.Geçenlerde kendi arkadaşım sadece kadınların katıldığı bir forumu epilasyonla ilgili yazı yazmış,amanin ne göreyim ne yazdıysa herşey meydanda.Arkadaşı uyardım hemen sildi yazısını. ama kaç saat öyle kaldı bilmiyorum.Kendi arkadaşlarım bile olsa çocuklarımla ilgili gelişmeleri bilmelerini istemem.Grub kapalı mı?

canım eşine de kuzucuğuna da çok geçmiş olsun...

yanimda olup destek verdiginiz icin tesekkur ederim kizlar malesef esimin bobrekleri devalmli tas uretiyor sonu yok yani allah butun hastalara sifa versin insallah

yanimda olup destek verdiginiz icin tesekkur ederim kizlar malesef esimin bobrekleri devalmli tas uretiyor sonu yok yani allah butun hastalara sifa versin insallah
canım çok geçmiş olsun, taş üretmesinin önüne geçmenin bir yolu yok muymuş yani? Allah eşini sana, evlatlarına bağışlasın, şifa versin. ne söyleyeceğimi bilemiyorum, ne kadar üzülüyor, ne huzursuz günler geçiriyorsundur.

Anladım kızlar,bakarsınız ben de bitiveririm :)

Bebeleriniz nasıl kızlar,emeklemeler başladı mı,benim tembel emekleme adına bir gram bişi yok elinden tutup hop hop yapacak sadece o.Eltimin 3 hafta küçük kızı var,maşallah baya emekliyormuş.

Bebeleriniz nasıl kızlar,emeklemeler başladı mı,benim tembel emekleme adına bir gram bişi yok elinden tutup hop hop yapacak sadece o.Eltimin 3 hafta küçük kızı var,maşallah baya emekliyormuş.
benimki sürünerek istedigi yere gidiyo sanırım emeklemesine var daha bikaç hafta

çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisinizdir.

Benim kızımda tembel çıktı merak etme tuzee:)Hem emeklemiyor hem 1 tane dişi yok ortada :)Gerçi şaşırmıyorum belliydi geç doğmasından zaten:)Yeni yeni emekliyor oda 1 kaç adım emekleme sayılırsa,dura kalka istediği yere gidiyor ama yorulunca döne döne yuvarlanarak gitmeye başlıyor yumak gibi bu da çok komik geliyor bana :)Sağlıklı olsunlarda emeklemeleri bizi iyice yoracak ben bunu düşünüyorum :)

iyi aksamlar kizlar bugun evimize geldik cok sukur esim ve oglumda iyiler simdi dun gece pasami acile goturduk gaz sancisindan butun gece agladi doktor orda ilac verdi hemen o biraz rahatlatti ama tam ucuga binince tekrar basladi cok agladi ilac verdik hemen uyudu ama geri inise yakin tekrar agladi susturamadik ucakdan inene kadar agladi sonra karnini doyurdum birazda gaz cikardi rahatladi eve gelene kadar takside silah aldigimiz yerde falan bolca konustu herkezi guldurdu eve gelip oyuncaklarina kavusunca cok sevindi ev gibisi yok valla hi bide oglusum tam emekliyor benim pesime her yere geliyor ve agliyor pesime bizden bu kadar kizlar simdilik bebislere ve kendinize iyi bakin

canım çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin...

Geçmiş olsun mavusbebek,umarım taşlar tekrarlamaz.
Ben de seni çok özledim kumpirella :)
Yazabildiğim kadar yazacağım artık ama ne kadar olsa da çoğu arkadaş bırakmış burayı değil mi?
Facebook ta butür grupları kullanmayı sevmiyorum.Geçenlerde kendi arkadaşım sadece kadınların katıldığı bir forumu epilasyonla ilgili yazı yazmış,amanin ne göreyim ne yazdıysa herşey meydanda.Arkadaşı uyardım hemen sildi yazısını. ama kaç saat öyle kaldı bilmiyorum.Kendi arkadaşlarım bile olsa çocuklarımla ilgili gelişmeleri bilmelerini istemem.Grub kapalı mı?

tuzecim hakikatten özlettin kendini.. facebook grubumuz kapalı.. ama buranın da ayrı bir yer var güzel paylaşımlarda bulunduk zamanında, eskisi gibi girmeyi çok istiyorum ama işe başladım hiç fırsatım olmuyor facebook a telefondan hemen giriyorum bir şeyler paylaşalınca o an için vaktim de varsa hemen bir şeyler yazabiliyorum burası birazdaha meşakkatli sanırım.. ama bazı güzellikler için zorlukları göze almak gerek sanırım.. mesela facebooka katılamayan arkadaşlarımızın sohbetlerinden eksik olmamak için buraya da gircez demek ki ;);)

selam şubat anneleri, bende epeydir yazamıyodum, baktım bir tek ben diilmişim fırsatı olmayan herkesler kaçmış. BUrada tekrar görüşür yazışıtız inşallah, hamileleikte ne güzel kalabalıktık. Ben fırsat buldukça yazmaya çalışcam, herkese sevgiler..
bu arada bebiişim 7,5 aylık oldu henüz emeklemiyoruz, dişimiz de yok. Ek gıdalara başladık ama bi türlü düzen tutturamadık ne vereceğimi şaşırıyorum. Örnek menü falan ekleyen varsa haber verin banada. Haydi iyi geceler...

Merhaa arkadaşlar bende uzun süre yazamayanlardanım, bazen okuyorum ama çok nadir, şimdilik bebeşim ve ben iyiyi, süt izni nedeni ile öğlene kadar çalışıyorum, böylelikle çok ayrılmamış oluyorum, birazz okudummm ama tam geçmiş yapamadım, benim kızımda sürünerek gidiyor her yere, en büyük hobisi banyoya gitmek :) bu arada aranızda menenjit aşısı yaptıran veya düşünen varmı?

Back
X