2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ah canım sende çok az uyuyyormuşsun.bende bazen öğleden sonra kendimden geçer gibi oluyorum.evimin kıymetini bilememişim.insan evdeyken farkında olamıyor.ayaklarımız üzerinde durmak zorundayız elimizden bir şey gelmezki.bugünlerde 3 yaşındaki kızım anne yinemi gidiyorsun diye sorup duruyor kızım öyle sorunca içim parçalanıyor.yani çalışmama alışamadılar.ilkdefa yanlarından bukadar çok ayrı kalıyorum.allah-tan öğlen arasında evime gidiyorum.buda büyük bir nimet benim için.kızımı emziriyorum buarada.anne olmak çokgüzel.
evet hem çok güzel hem de çok zor ben öğlen eve geliğim zaman bir yandan yemek yiyip bir yandan süt yağıyorum çok hızlıyımm yaniii:)

Merhaba,
Bebeğimize 7 aylıktan itibaren kendi bebeği gibi şefkatle bakabilecek güvenilir bir bakıcı teyze arıyoruz.
Özellikler: İstanbul Maltepe Küçükyalı bağdat cad. (minibüs yolu üzeri) ulaşım sorun olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan, bebek bakmasına engel teşkil edebilecek sağlık sıkıntısı olmayan, uzun süre bizimle çalışmayı isteyen, daha önce bu kadar küçük bebek bakmış, temiz, titiz referanslı ve kendisi de anne olan.
Çalışma saatleri hafta içi (5gün) 07:30-19:30 arası ve kendi evimizde bakılmasını istiyoruz.
İlgilenenler bana mesaj atabilirler.
Tesekkürler ...

Canım böbrek taşları için avakado nun yaprağını kaynatıp içiyorlar dayım yapmıştı sanırım işe yaramıştı bir de onu deneseniz..

Kızlar kimsecikler yok artık olmuyo boyle, hamilelikte ne guzeldi dogum bıttı burasıda bitmesin , benım oglan bu ara beni fazla yormaya basladı hiç durmuyo. Bide agzını acmıyo yediremiyorum sadece emmek istiyo kilo almıcak dıye korkuyorum geceleri uyutmuyo beni nolcak halimiz bilmiyorum😔

Kızlar kimsecikler yok artık olmuyo boyle, hamilelikte ne guzeldi dogum bıttı burasıda bitmesin , benım oglan bu ara beni fazla yormaya basladı hiç durmuyo. Bide agzını acmıyo yediremiyorum sadece emmek istiyo kilo almıcak dıye korkuyorum geceleri uyutmuyo beni nolcak halimiz bilmiyorum

mrb canım evet artık kimse gelmiyor.benimki de açmıyor ağzını ,eline bir oyuncak gibi bişey veriyorum öyle olunca dalıyor ve ağzını açıyor.benimkide geceleri çok uyanıyor en az 7-8 kere çok yoruluyorum.iyiki de ücretsiz izne ayrıldım diyorum hal böyle olunca.

benim oglanda ayni ne gecemiz belli ne gunduzumuz kachafttadir uykuya hasretim basim agriyo uykusuzluktan artik bende zorla yemek yediriyorum ve bugun bu saat oldu hala salliyoru m ama o beni hic sallamiyor uyumayacak galiba:1:

Allah yardımcımız olsun valla çok zormuş bebek buyutmek. Allah saglıgıyla sınamasın bizi yeterki uykusuz kalalım

Aylar oldu girmeyeli,,,,umarim herkes iyidir.bebekler buyuyor...kizim bayadir emekliyor ve kanepelere tutunup yuruyor.2 dis cikardik ;D ekimin 13 unde 8 aylik olucaz....kumpirella seni unutmadim arkadasim.....

Aylar oldu girmeyeli,,,,umarim herkes iyidir.bebekler buyuyor...kizim bayadir emekliyor ve kanepelere tutunup yuruyor.2 dis cikardik ;D ekimin 13 unde 8 aylik olucaz....kumpirella seni unutmadim arkadasim.....

flensburg nerelerdeydin çok oldu gelmeyeli. facebookta grup açıldı katılmak istersen 2013 şubat anneleri diye arat bulabilirsin. dişleriniz hayırlı olsun. :)

naber :) burada kimsecikler yok. ne kadar üzücü. hepsi facebook a gitmiş üye olmayan napıcak burda kimsesizmi kalıcak. Minik bebek te gelmiyor artık

Back
X