2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu sayfayı böyle görmek beni çok üzüyor benim oğlum 2aydır ağır bir bronşit geçiriyor ve maalesef hala devam etmekte onu bırakıpta su bile içemiyorum çok yorgunum ama iyi olsun hiç bir şey istemem sizleri gerçekten çok özledim inş hepiniz ve yavrularınız sağ salimdir umarım iyilerdir benimki çok hastalandı nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum sakınan göze çöp batar misali

bu sayfayı böyle görmek beni çok üzüyor benim oğlum 2aydır ağır bir bronşit geçiriyor ve maalesef hala devam etmekte onu bırakıpta su bile içemiyorum çok yorgunum ama iyi olsun hiç bir şey istemem sizleri gerçekten çok özledim inş hepiniz ve yavrularınız sağ salimdir umarım iyilerdir benimki çok hastalandı nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum sakınan göze çöp batar misali

çok geçmiş olsun canım.nasıl bu kadar kötü oldu ki acaba :( ilaç kullanıyor musunuz

saol canım ilaç ne kelime çuval dolusu ilaç iğne serum hava ne desen ne yapalım hayatında geçireceği en büyük hastalık olsun allhım kimsenin yavrusuna göstermesin benimkilerede inş

çok geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun.2 aydır ilaçların faydası olmadı mı?böyle nasıl üşüttü.benim oğlum da 30-35 günlüktü bronşit diye hastaneye aldılar.bir sürü ilaç falan kullandık ama ne yazık ki yanlış teşhis koydular hırıltısı var diye.bronşit değil laringo malazi diye bir rahatsızlıkmış(doğuştan boğaz yapısının gelişmemesindenmiş ama doktorumuz bilememiş).canım moralini bozma çabuk iyileşir umarım.

çok geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun.2 aydır ilaçların faydası olmadı mı?böyle nasıl üşüttü.benim oğlum da 30-35 günlüktü bronşit diye hastaneye aldılar.bir sürü ilaç falan kullandık ama ne yazık ki yanlış teşhis koydular hırıltısı var diye.bronşit değil laringo malazi diye bir rahatsızlıkmış(doğuştan boğaz yapısının gelişmemesindenmiş ama doktorumuz bilememiş).canım moralini bozma çabuk iyileşir umarım.

hepinizin bayramı mübarek olsun

canım inan nasıl sarıp sarmaladığımı ben bilirim eltimin kızı :19: kızıma bulaştırdı kızımda oğluma kızım çabuk atlattı ama oğlum baya zorlu geçiriyor

Canim cok gecmis olsun rabbim acil şifalar versin.. bebislerin hastaligi cok zor anneyi babayi ckk uzup yipratiyor.. tez zamanda toparlarsiniz insallah..

naber :) burada kimsecikler yok. ne kadar üzücü. hepsi facebook a gitmiş üye olmayan napıcak burda kimsesizmi kalıcak. Minik bebek
Canim iyiyim cok sukur evet kimsecikler kalmadi.. facebook yokkende cok kimse girmiyordu zaten.. simdi facebookta daha fahat paylasum oldugu icin daha akici oluyor.. minikbebegi bende merak ediyorum niye girmiyor ki yaa

Halbuki ne guzel gunlerımızı paylaştık şimdi ise kımseler yok:( ben facebook uyesi degilim mesela

Canim kumpirella kendi adu ile hesap acti kumpi rella diye sizde oyle acsaniz ne guzwl olur inanin sizin sohbwtlerinizi de ozluuoruz..
arkadaslarım lutfen geerı donun.bende faceye gırmıyorum.
Canim geri donme zor gorunuyor ben girmeye calisiyorum ama herks facebookta sizde yalandan biIm icin bir hesap aci verin yaa;)

Hazan çok geçmiş olsun.Eltimin oğluda bronşiolit geçirdi,çocuk 4,5 yaşında yavrumun hala öksürüğü geçmedi.Doktor büyüüynce geçecek demiş :( Umarım siz hemen toparlar ve tekrarını yaşamazsınız.
Kızlar kızım 9 aylık olacak.Aile hekimiyle birlikte kızamık aşısını yaptırmamaya karar verdik.Siz ne durumdasınız.Bu aşı zaten yaşında yapılacak.

Anammmmm benide merak ederlermiş geldim bacılarım geldim kuzuşlar nasıllar canlarım benimmm

Canim tabi merak ederiz senii bi iyiyoz sukurler olsun sen nasilsin.. nasil bebisin huysu du sanki bir ara??

Hazan çok geçmiş olsun.Eltimin oğluda bronşiolit geçirdi,çocuk 4,5 yaşında yavrumun hala öksürüğü geçmedi.Doktor büyüüynce geçecek demiş :( Umarım siz hemen toparlar ve tekrarını yaşamazsınız.
Kızlar kızım 9 aylık olacak.Aile hekimiyle birlikte kızamık aşısını yaptırmamaya karar verdik.Siz ne durumdasınız.Bu aşı zaten yaşında yapılacak.

Canim asilar hakkinda pek bilgim ykk benim.. 9 ayda kan tahlili yapilarak asi olacak dediler bu asi kizamik asisi mi acaba?? Bilemwdim simdi gwcwn hafta fr a gittik bir sey soylemedi sanirim yaptiracak... bu arada nasilsin tuzecim baslamismiydin ise??

Evet Ebrar bu ayki aşı kızamık aşısı,normal takvimde bu ay aşı yok.Suriyelilerden gelmiş olduğu söylenerek bakanlık 3 ay öncesine ek bir aşı koymuş.Ben işe başlamadım ebrar.Bir bebek 18 aydan önce annesinin bir yere gidip geleceğini idrak edemezmiş.O yüzden ücretsiz izin aldım.Sen çalışıyor musun?

Evet Ebrar bu ayki aşı kızamık aşısı,normal takvimde bu ay aşı yok.Suriyelilerden gelmiş olduğu söylenerek bakanlık 3 ay öncesine ek bir aşı koymuş.Ben işe başlamadım ebrar.Bir bebek 18 aydan önce annesinin bir yere gidip geleceğini idrak edemezmiş.O yüzden ücretsiz izin aldım.Sen çalışıyor musun?

Himm anladim canim esimlede bir konusyim bu mevzuyu.. ben basladim ise canim eylulde sen cok iyi yapmissin gercekten cok ozluyorum oglumu dedigin gibi su anda bir sey anlamiyor aglamiyor falan.. alistik zaten babaanne bakiyor... sen ankarada miydin canim

Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı

merhaba arkadaşlar nasılsınız hazan arkadaşın bebeğine geçmiş olsun.inşallah sağlığına kavuşur.benimbebeğimde çok huysuz uyku sorunu yaşıyoruz çok zor uyuyor.çok gazlanıyor.birde altını açtığımda hemen dönüyor altını temizletmek istemiyor pişiğimiz falan da yok çok ağlıyor altını açtığım zaman çok ağlıyor zor değiştiriyoruz bu neden olabilir bir fikri olan varmı yazarsanız sevinirim kızlar sevgiler..

Zeynepcim bizimkisi de aksi altini acinca cok mutlu oluyor.. baglatmak istemiyor jiyafet giymek istemiuor oyle mutlu oluyor:)) alti acik kalsin bir cis yapsin cis gaparken zorlaniyor mu agliyor mu bir vak oyleyse tahlil yaptir canim..

Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı

cnm bornova şifada adnan narcı var ç. cerrahı. benim oğlum fıtık ameliyatı oldu o zaman yaptırdık sünnetini de çok memnun kaldık 2 aylıktı o zaman iz neredeyse yok şu anda. tavsiye ederim.

canım benim oglum 8.ci aydan beri bronsit ve simdi gecti gececek insalah ben ilaclardan cok zeytin yagından dolayı atlatmak üzere oldugumuzu düsünüyorum günde 2 kere ılık zeytin yagıyla tüm vucudunu yagladım sende dene istersen gögsü ve bogazını özellikle gecmiş olsun bizde salı tekrar gitcez umarım atlatmısızdr

canım benim oglum 8.ci aydan beri bronsit ve simdi gecti gececek insalah ben ilaclardan cok zeytin yagından dolayı atlatmak üzere oldugumuzu düsünüyorum günde 2 kere ılık zeytin yagıyla tüm vucudunu yagladım sende dene istersen gögsü ve bogazını özellikle gecmiş olsun bizde salı tekrar gitcez umarım atlatmısızdr

sizede geçmiş olsun evet bende zeytin yağını dediğin gibi yapıyorum şimdi öksürüğümüz iyi burdu açayıp tıkalı uyku beslenme sıfır deniz suyu serum fizyolojik birde nomal buruun aspiratörü vardı banamısın demiyor 2 gün önce otri bebe aldık onunla baya rahatladı ama ben burun aspiratörüne karşıydım başka çarem kalmadı mejbur çünkü hiç bir şekilde beslenemiyordu bugünde aşımız vardr yaptırın dedi salgın varmış

çok ama çok uzun bir aradan sonra geri döndüm, eylülde işe başladım ne yazık ki hala alışamadım...

özellikle ankarada olan anneler rota virüsü salgını var biz 3 gün hastanede yattık aman siz dikkat edin yabancılarla temas etmesine izin vermeyin biz ne yazık ki bayramda rahatsızlandık hastanede tedavi sürerken kızımdan da bana geçti... aşımız yoktu ....

Back
X