saol arkadaşımm benim nerelerim agrır acaba canımda çok az bide aglamaktan ölürüm
saol arkadaşımm benim nerelerim agrır acaba canımda çok az bide aglamaktan ölürüm
saol bacım yaaa şu tüp bebekten Allahın izniyle yavruma kavuşarak bitirseydim tüm acılarada razıyımm..bugün adet olunca agla agla öldüm resmenyanımda kimsemde yok bi eşim bi ben bebegim olsada zaman geçirsem günler geçmiyor artık
valla 2005 te çektirdim çok hatırlamıyorum ama 15 dk mı yarım saat mi. bana 1 saat gibi gelmişti...bitmek bilmemişti baya bagırmıştım ama korkma sen sakin ol aynı olcak diye bişey yok benim canımmı tatlıydı acaba o zamanlar diye düşünüyorum baya ağlamıştım çünkü...
sizin memleket balıkesir değilmi memur falan mı eşin
hem korkma o kadar en fazla 20 dakikada bitiyo ve sonrasında bir kaç gün ağrın oluyo
o kadar uzunmu ben 5 dk diye okumuştum
günaydın kızlar oh oh bayagı kaynatmışsınız:) bende şimdi çıkıyorum işe anca giderim hadi güzel günler yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiler:)
günaaaaaaaaaaydınnnnnnnnn herkese kokulu öpücüklerrrrrrrrr
günaaaaaaaaaaydınnnnnnnnn herkese kokulu öpücüklerrrrrrrrr
Gunaydin canim bugun cok sinirliyim soguktan belkide adet olamiyorum sefe deli oldum bir beni idare edemiyor sicak bir yere yerlestiremiyor. Yemin ederim nerdeyse isi birakacaktim
offffgünaydınnn canlar nasılsınız.ben buğün adet oldum sabah.
offff
ya oldun demek bebiş sürpriz yapacak dedimiştik
Gunaydin canim bugun cok sinirliyim soguktan belkide adet olamiyorum sefe deli oldum bir beni idare edemiyor sicak bir yere yerlestiremiyor. Yemin ederim nerdeyse isi birakacaktim
ben aslında biliyodum kuzum çünkü hiç eğişiklik yoktu vücudumda. diğer gebeliğimde çok değişiklik olmuştu.neyse demekki stresten bende etkilendim geç oldum.yarın büyük ihtimal başlar benim tedavi kuzum hayırlısıyla.canım hep kafama takılan bişi var ya bu yumurta toplama ağrılımı yani bişiler hissediyomusun?
hepinize günaydınnnn canlar
canım üzüldüm hastalanmana ama nasılsa tedaviye başlıyon bidahaki aya inşallah
yumurta toplamayı 2 türlü yapıyolarmış ya bölgesel anestezi yada genel ama melekcim daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?