kızzzzzzzzz acık bahset bakam nevşehirin nersindesin
şu dizilerde ki peribacalarına yakınmısın
slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor fatoscum sakin uzme kendini hersey oluruna varir hepimizde bu donemde o git geller oluyor ama basetmek zorundayiz allahim bizide bununla siniyor benimde senin gibi bazen esiyor tedavi falan yapmayacam diyorum olursa kendiliginde olur olmazsada yapabilecegim bisey yok diye ama sonrada hoooppp fatos ne oluyo sana diyorum pes etmek yok allahin izniyle eninde sonunda anne olacaksin iste o anne olacaksin cumlesi varya beni eritiyorr tekrardan kendime geliyom:))Allah yardimcimiz olsun bak ilk defa basliyorsun kendine dikkat et stresden falan uzak dur insallah ilk ve son olur bebisini kucagina alir koklarsin
ben yarın 10.30 doktorumla randevum var. tedavi için hayırlısıyla start veriyoruz yarın inşallah. dua edin bana
Kizlar size bisey soracam bu tup bebek tedavilerinde turkiyede herkesemi coraspin veriliyor cunku benim hatirladigim kadariyla o ilk ayda kullaniyordu annem ama oda bende unutmusuz bizim burda oyle bisey yok turkiyedenmi getirtsem acaba bi fikriniz varmi siz kullaniyormusunuz
sildim canım yolla sen şimdisana özelden mesaj yazdım kutun dolu sil birazını
sildim canım yolla sen şimdi
tamamdır canım okudum bende attım sana:)mesajı yolladım
tamamdır canım okudum bende attım sana:)
eeeeeeeeeeee kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım söktürücü kulannmaya başladım adet olunca başlıycaz işte
tamamdır canım okudum bende attım sana:)
eeeeeeeeeeee kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım söktürücü kulannmaya başladım adet olunca başlıycaz işte
adet olamadıgımdandır bide iş çok yogun 2gündür idare edin kızlar tedavi balasın yumurta toplandıktan sonra 20 gün rapora çıkacambu ne stres kızım napıyon yaaaaaa
GÜNAAAAAAAAAAAAYDIIIIIIIIN
güzellerrrrrrrr ne haber nasılsınızzzzzzzz:103::103::103::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?