2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)

merhabalar arkadaşlar:37: sabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim:27::27::27::27:

maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

ay inanmazsın benimde aklıma geldi dün foto koyyum diye:52::52::52::52::52:

resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)
çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşun
canım kaşlarını çoook beğendim ben çok severim böyle kaşı:16:
:16::16::16::16:

merhabalar arkadaşlar:37: sabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim:27::27::27::27:

maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh kocişle romantik haftasonu gezmesi heeeeeeee:38:
:38::38:romantik takılyonuz bakıyomda

bizde gezerdik haftasonlarında hep ama şimdi kendi işi herzaman fırsat olmuyo

ohh kocişle romantik haftasonu gezmesi heeeeeeee:38:
:38::38:romantik takılyonuz bakıyomda

bizde gezerdik haftasonlarında hep ama şimdi kendi işi herzaman fırsat olmuyo

heeeee kız elele gezdik :16::16::16::16:
bide mutfak robotum bozulmuştu (arçelik üçü bi arada olanlardan) çıbık mikser aldık:34:

çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşun
canım kaşlarını çoook beğendim ben çok severim böyle kaşı:16:
:16::16::16::16:
teşekkür ederim kaşlı gözlüyüm ben:)ahahahhahah yüzüm idare eder:))bende tüm işi bitirdim şimdi bişeler yiyecem kocacıma kekte yaptım bir haftadır istiyordu bu arada kekim meşhurdur aslında hiç özenmem ama çok begenirler :)

sende koy:))güzel güzel gezmişsin ben evden çıkmadım temizlik ütü çamaşır bütün işimi bitirdim malum cumartesi benim temizlik günüm eşimde yok çalışınca bütün işler bugune kalıyor anca bitti

sende koy:))güzel güzel gezmişsin ben evden çıkmadım temizlik ütü çamaşır bütün işimi bitirdim malum cumartesi benim temizlik günüm eşimde yok çalışınca bütün işler bugune kalıyor anca bitti

kolay gelsin kuzum :16::16::16:

hadi bugün akşamlık koyyim:34:

nbr güzellikler ben evde değilim çok giremiyorum arasıra takip ediyorum ama

kimse yokmuuuuu?? :3::3::3::3:

canım sıkıldı yaaaa çay içiyoruz kocacımla muhabbet edcek varsa beklerim canlar:7::7::7::7::7:

Back
X