2013 şubatta doğum yapçaklar buraya

sizi tebrik ediyorum dilerim bebeginizi saglıklı bi şekilde kucagınıza alırsınız bu konuda size yardımcı olmamı istermisiniz??

ben de p.tesi gittim,keseyi gördü.5 hafta 2 günlüktü.haftaya gel kalp atışlarını dinleriz dedi.ama ben kasık ve bel ağrısına bazen hiç dayanamıyorum.yatakta bile sağa sola dönerken uyanıp ağrı çekiyorum.eşim bile diyoki şimdiden oturuşun hamile oturuşu oldu,9 aylıkken napcaksın diyo:)

ben de hayırlısıyla şubatta doğum yapıcam ilk bebğim ve çok heyecanlıyım bu arada kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabiliyoruz bilen var mı

arkadaşlarım sizlere hayırlı uğurlu olsun rabbim hepimize sağlık-huzur ve mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... benim de 7 hafta 5 günlük bebeğim ikimiz de oldukça sağlıklı görünüyoruz şimdilik benim bulantım-tiksintim ağrım falan yok çok şükür şimdlik ama 3 kilo kadar kilo aldım midem cok kazınıyo ve doymak bilmiyorum:/ siz de böyle misiniz???

az kalmış o zaman

bende de bulantı falan yok bu haftaya kadar kasık sancım çok fazlaydı o da geçti sık sık acıkma hissi var ama doktor o zamanlar meyve sebze yemeye çalış dedi fazla kilo almamak gerekiyomuş

Bende dün hamile olduğumu öğrendim benim biraz hatta biraz değil baya süpriz yaptı bebişim.adet günüme 3 gün kala adet olduğumu düşünmüştüm ve ümidim kesilmişti ancak akıntım kahverengiydi ve adet günümde bile kırmızıya dönüşmeyince soluğu dr da aldım ve sonuç :)))) hamileyim.Şu an progesteron kullanıyorum rabbim korusun inş. herkesin bebişini

Merhaba arkadaşlar.
dün itibarı ile ben de 4,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. acaip mutlu ama nasıl bişey olduğunu bilemediğim için çoook daha fazla heycanlıyım. Allah tüm büyük bekleyiş içinde olan anne adaylarının yardımcısı olsuuun

Merhabalar Allahın izni ile bende şubatta bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum.. Çok meraklı ve heyecanlıyım.

7+1 im bugun itibari ile...
gecen hafta cok az bir kanama gorundu sadece peceteye geldi okadar dusuk riskim olduugu soylendi igne yedim 5 gun ilac da aliyorum ayni zamanda sabah aksam progestanin

birdaaha hic kanamam olmadi... gecen gun gittik kese duruyodu kalp atisi bu hafta icin soyledi 7 de duyabiliriz dedi

insallah kotu birsey cikmaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz Allahim sana sukrediyorum...

bende şubatta doğum yapıcam kızlar ama benimde kasıklarıdma ve belimde çok ağrı var çalışıyorum ve ağrıdan duramıyorum birde en çok uykum geliyor herzman

benim de 14 şubat gibi dedi doktor inşallah.ayın 22 sinde gittim 6 hafta 4 günlüktü karından baktı kalp atışını duydu çok şükür.eşim de ben de gülmeye başladık sesini duydukça mutluluktan:)dora hospital a gittim,dr demet hanıma çok da memnunum,ona devam edicem.ama 2 gündür çok şiddetli mide bulantım ve kusmalarım başladı,bugün 7+1.hayıslısı ve Allahım bu mübarek günlerde tüm isteyenlere de nasip etsin.AMİNNNNN

slm kızlar bende şubatin ilk günlerinde doğum yapicam inşallah Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın.benim bulantım çok oluyo hatta hastanede bile yattım bu yüzden sizler nasılsınız

slm kızlar bende şubatin ilk günlerinde doğum yapicam inşallah Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın.benim bulantım çok oluyo hatta hastanede bile yattım bu yüzden sizler nasılsınız

bendede hiç bulantı yok arkadaşım anlamadım gitti ama miğdemde ağrı var :26:

hayirlisi olsun cnm benimde 15 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…